Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (182)
Raspunsuri - Pagina 18
Danicris spune:
Loriiiiiiiiiii, nastere usoara, Doamne ajuta, abia asteptam sa vedem surioara frumoasa de cozonacel. Te imbratisez cu mult drag.

DanaH spune:
La Multi Ani!!!, gemanutze dragi!. Sa va fie viata plina de bucurii si impliniri, sa aveti copii sanatoshi (ca de frumoshi sunt), sa fiti fericiti cu totii!
Lorich, pupici si iti tin pumnii sa fie totul lin si ushor. Abia astept sa aud vestea si mai ales sa o vad pe fifi, care pana acum s-a dovedit fetita cuminte, da? a asteptat-o pe buni sa vina si sa stea cu fratziorul.
Poze
Poze noi
Lilly79 spune:
Laura La multi ani! Multa sanatate, fericire si tot ce-ti doresti.
Simona La multi ani, multa sanatate, fericire si in curand un bebe sanatos, papacios si cuminte.
Lorich nastere usoara si refacere rapida 

.
cleo si mie mi-era teama ca Julia va avea accidente la gradi, dar in 3 zile nu a avut nici o scapare la gradinita.Si daca se uda, are haine de schimb si gata.Nu mi-a impus nimeni sa-i duc scutece de training.Mara la amiaza doarme in chilotei? Eu inca nu am indraznit sa-i dau Juliei nici macar la somnul de amiaza.
simonix nici o problema cu supozitoarele, bine ca ati reusit sa veniti si v-ati simtit bine in tara.Normal ca ai avut altele pe cap atunci cu aeroportul inchis si cu Robert bolnavior.
Daca mai raceste Julia serios, voi apela la tine pt supo.Oricum saraca e cam terorizata de ele.Ea stie ca atunci cand e bolnava primeste supozitor si le uraste si se opune incat nu prea as vrea sa o chinui cu supo, desi o ajutau tare mult la respiratie.
Lilly
18+
, mami de
Julia (30.05.2008)
alina_anto spune:
Laura, Simo LA MULTI ANI!!!! 

Lori

Abia astept sa o vad!!!!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
Alysh spune:

Lorich, scumpa, nastere usoara, asteptam cu emotie si nerabdare vestile bune! Ne gandim la tine si ne rugam la Doamne Doamne! pupici 

aelita spune:
LAURA si SIMONA,La multi ani !!!!!!!!!!!!Sa fiti fericite,sa aveti numai impliniri,alaturi de familiile voastre !!

LORI ,MAMI SCUMPA,NASTERE USOARA !!!!!!!! SA VENITI REPEDE ACASA !! ASTEPTAM VESTI !!!!!!!!

| Citat: |
| citat din mesajul lui Doloress Va mai pun si eu cateva pozici, nu prea spectaculoase (avand in vedere ca am stat numai la pat...) din decembrie http://entertainment.webshots.com/album/579407955ozQoNh |
DOLORES,ce frumoasa esti cu burtica !! si ce Mos Craciunel frumos
FOXY Bine ai venit !

apropos de mesajul pe care il pune PRAG ,despre cum sa ne purtam cu fratiorul cel mare cand vine bb2.eu cam pe toate le-am aplicat si au mers.
asa le faceam si eu,referitor la privit,le spuneam ca Miguel se uita la ei.
asa incat sa vezi SUPARARE MARE daca li se pare ca nu se uita la ei !!!!!
se bosumfla amandoi imediat :"nu se uita la mine "

cand deschide el ochii ,Andres de obicei sare fericit " s-a treziiiiiiiiiit !! se uita la mine !"
cu biberonul:pana cand si Sofia a baut ce ramasese in biberonul lui Miguel !! a cerut,i-am dat fara explicatii,doar :" vrei?ia-l !"
ei,a vazut ea ca nu e mare scofala si nu a mai cerut.cu cat i-as fi explicat mai multe cu atat as fi zapacit-o si ar fi inceput cu NU al ei.asa,s-a convins singura.
i-am invitat si la tzitzi.Au fugit ca iepurii!!!!!!!!!!!care incotro,numai sa nu le dau asa ceva
dar cand maraie Miguel,Andres imi zice mereu sa ii dau tzitzi,ca asta vrea,ca i-a spus lui .
| Citat: | ||
citat din mesajul lui CLEO78
de plastic. iaka asa: http://www.chic bebe.ro/products/3965-kushies_chilot_impermeabil_de_pregatire_pentru_trecerea_de_la_scutec_la_chilot_normal.mbs |
Magnetism79 spune:

Asta a fost pt Lori!
Draga mea sper sa ai o nastere usoara!!!
Acum am ajuns de la doctor, gata,bebelusa va veni pe 2 .02.2011 la oar 10 m-a programat, sper sa fiu o.k pana atunci, daca ati stii ce energie am, nici cand nu eram insarcinata nu eram asa de "in priza"
Deja asta mica are 3.200 kg, sper acum sa nu fie prea grasuna, nu de alta da nu va fi o buna balerina![]()
![]()
.
Pupici surorilor noastre dragi Simona si Laura!!!!!!!
La multi ani!!!!!!!!
Simo mai zi de tine cum esti, daca esti bine, nu ai mai zis nimic de ceva timp......sau macar Laurici sa ne zica .
va doresc dragle mele tot binele.
Pupici
Mami de Bogdanici Pogonici