Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (182)
Raspunsuri - Pagina 16
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Desiree2002 Am uitat sa va zic ca Victoria mananca ffff bine pate-ul de ficatel de pasare. _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
si Mara. Si ficatei. Spanac nu mananca, insa. Nici ciuperci. Nici fasole colorata (aia alba a gustat-o) - din ce am priceput, culoarea conteaza la ea.
Am gasit chiloti pt Mara. La Mathercare, 3 perechi 60 lei. Zic ca e super pretz. Partea funny, ca in timp ce studiam ce marime sa iau copilului, incepe sa urle FAC PIPIIIII. las chilotii la vanzatoare, o intreb unde e buda cea mai apropiata, iau copilul sub brat, rog pe tati sa plateasca chilotii,s i fug la baie. La baie... tine copilul suspendat in pozitie de lotus, nu face nimic evident, si zice senina: AM FACUT NIMIC. O pup, ca draga mai e, o echipez, ma intorc in magazin, ca tati nu a vrut sa plateasca chilotii (nu pricep de ce). Cat astept vanzatoarea sa vina de la celalalt client, Mara incepe: FAC PIPIIIII. Rog pe tati sa plece cu copilul, tati se nerveaza ca el nu vrea, il rog din nou sa plateasca, noimergem si ne pisham. INtre timp si tati a platit.
Era simplu cu pampers. Dar, pana ii creste vezica, si controlul... o sa mai avem aventuri din astea, cu pishat copaci si in parcare intre masini.
La masina, alta faza: WAII TATII IA SI FATA MICAAAA!
Ptiu, de unde le scoate?? Si cu cine o semana?
Victoria_mami spune:
Hah, Cleo, de-aia am intrat si eu: sa va spun ca Victoria a facut azi primul pipi (intentionat) la wc.
I-a zis lui Daddy ca face pipi, a pus-o daddy pe wc si a facut. Noi o tot intrebam la 25-30 de minute daca face, ca e in chilotei. I-am cumparat cu printese, i-a vrut peste scutec, dar nu i-am dat, i-am spus ca se strica (se largesc) si daca ii vrea, renuntam la scutec.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Danicris spune:
Buna dimineata, fete dragi. 
Gabitza, iti doresc multa sanatate, sa se regleze CM si sa nu fie nici o problema. Te imbratisez cu drag.

Lumi, as adauga la meniurile sugerate de fete pestele, Vlad e mare fan somon, il mananca (,) cu mare pofta. Si pastele, mai ales cele cu carnita ii plac foarte mult. Saru'mana pentru urari.

Fetelor, cand citesc ce va mai chinuiti cu olita multumesc lui Dumnezeu ca la noi a fost asa usor, in 2 saptamanai am scapat ziua, in 4-5 am eliminat si noaptea pampersul. Sa vedem cum va fi la Andra. Am vorbit zilele trecute cu o prietena (si ea are 2 copii, baiat si fata, la diferenta de 2 ani), mi-a sugerat ca la Andra sa nu astept pana la 2 ani, fetita ei pe la 1 an jumate, poate mai devreme, nu mai tinea minte exact, deja nu mai avea pampers, la ea a mers mai repede decat la baiat. O sa tin minte si la vra incerc si eu cu dongonica mea.
Si-a mai dat si Vlad drumul la gurita insa e un puturoseeeeel ... desi stie cuvinte si stie sa le pronunte bine, ori nu le foloseste, ori foloseste varianta initiala, stalcita. Iar eu, mama nebuna, am inceput sa-l invat cuvinte in engleza de mi-a sarit neamu' in cap sa las copilu' sa vorbeasca in romaneste mai intai.
Ieri ne-a facut o surpriza, ne-a aratat ca stie sa-l faca pe A, ne-a strigat si cica A A A. Nu am inteles initial insa ne-a aatat si chiar il facuse dar ... invers, un V taiat de fapt. Ma mir si va povestesc pentru ca noi nu l-am pus sa faca, insa are un joc cu litere si cu el a invatat cateva : a, i, m, o ...
Cu constipatia nu stiu ce sa va spun, nu am avut probleme cu nici unul, ai mei fac chiar prea des. Vlad s-a reglat pe la 1 an si jumatate, de atunci face de 2 ori/zi, iar Andra, ca si frate-su cand era de varsta ei, face de 3-4-5 ori/zi.
Va
cu drag pe toate, sa aveti o duminica minunata.
Lorich spune:
Cleo pai, asa da!! 3 la 60 lei!! Mai, chiar daca nu erau d eunica fol (si crede-ma m-am prins de asta) erau mult prea scumpi aia...mai bine spal chiloti si pantaloni si pun noaptea paturica de aia happy - bine, n-am ajuns deloc acolo inca.
Robert e la faza cu pampers doar la nani si in rest in fugarim noi sa faca pipi din cand in cand. Foarte uimitor ca a inceput sa faca f rar si am observat cand ii vine incepe sa danseze step
, nu vrea la olita, ca deh...are ff multe treburi de rezolvat
, dar nici nu da drumul pe el si la un mom dat incepe sa maraie, si sa-si traga de pantaloni in jos. Cu caca...raman la parerea mea ca n-am sanse pana nu rez constipatia asta.
Nadia felicitari pe primul pipi la wc!!!
Dani super tare cu Vladucul ca a fost usor! Cu Andra sugerez (desi..sunt varza in materie de dezpemparsat) sa o urmaresti s avezi cand e pregatita- da, poate si mai devreme d e2 ani, e si cam precoce dinc e am vazut eu. 
Deci..a venit mama, acum sunt toti 3 la cumparaturi si eu m-am relaxat asa de tare de ...nu mai nasc!!![]()
![]()
CE nopti am avut eu intre verdict "col deschis permite index" si venirea mamei-griji ..cum trezesc eu copilul si-l scot la -15 grade. Acum ...dorm lemn tanase, cred ca o sa nasc si ma trezesc cu bebe la tzatza.
Azi noapte ne-a facut iar Robert criza in somn...cu picioare in cap...urlete..offf
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
38+
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Cleo pai, asa da!! 3 la 60 lei!! Mai, chiar daca nu erau d eunica fol (si crede-ma m-am prins de asta) erau mult prea scumpi aia...mai bine spal chiloti si pantaloni si pun noaptea paturica de aia happy - bine, n-am ajuns deloc acolo inca. Robert e la faza cu pampers doar la nani si in rest in fugarim noi sa faca pipi din cand in cand. Foarte uimitor ca a inceput sa faca f rar si am observat cand ii vine incepe sa danseze step Nadia felicitari pe primul pipi la wc!!! Dani super tare cu Vladucul ca a fost usor! Cu Andra sugerez (desi..sunt varza in materie de dezpemparsat) sa o urmaresti s avezi cand e pregatita- da, poate si mai devreme d e2 ani, e si cam precoce dinc e am vazut eu. ![]() Deci..a venit mama, acum sunt toti 3 la cumparaturi si eu m-am relaxat asa de tare de ...nu mai nasc!! Azi noapte ne-a facut iar Robert criza in somn...cu picioare in cap...urlete..offf Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 38+![]() |
lorichule, acasa nu avem probleme cu pipi - in deplasare si la gradinita e greu, ca mi-au zis educatoarele ca le e frica de udatul mochetei.
am fo in Cismigiu, sa patineze tati. Frumoasa vreme
edit: danicris, A deja?? oho...incepeti scoala acusi :D
Alysh spune:
Hello, Hello,
Ne-am intors de pe drumuri, ca in fiecare weekend de altfel, oricat de greu mi-ar fi cu logistica= bagaje, imbracat, dezbracat copiii, n-as putea sta acasa si in weekend. Oricum a fost relaxant, Luca a stat mai mult la socrii, Vlad pe la mama, iar noi doi ca porumbeii cand pe acasa cand pe la ei in vizita
, a fost bine, m-am resetat![]()
Sambata am cumparat banane, mandarine, ananas, langues de chat, pere si le-am rostogolit prin fondue au chocolat noir de la Simonixu' dragutu'. a fost taaaaaaaare bun, multumim!
In alta ordine de idei si noi suntem printre norocosii care au scapat f repede de pampersi, am inceput pe la 1 an si 11 luni si in cam 2 luni facea la olitza si pisu si kk, au fost si accidente dar extrem, extrem de rare. Am ramas insa cu pampersul de noapte, dar cred ca vom scapa repede de el, am gresit la un momet dat cand eram lauza, iar Vlad se trezea singur pt pipi la olitza si eu ca desteapta ii spuneam sa faca ,,,,,,,,,,,,,ca are pampers, nu eram capabila sa ma trezesc iar acum de vreo saptamana se trezeste pe la 5 si zice pisuhu, deci suntem pe drumul bun, cred.
Lorich si eu urmaresc nerabdatoare mesajele tale, hai, gata fifi, vino ca te asteapta un forum intreg![]()
Laurita, ce faceti? Ne vedem saptamana asta, se pare ca e mai cald...?
Luminel spune:
Pentru ca maine iarasi o sa intru tarziu sau deloc, imi permit sa urez de pe acum gemenelor noastre dragi Laura si Simona,
La multi ani! Sa fiti fericite si iubite! Viata lunga plina de noroc si liniste! si multa multa sanatate!
Simo, nastere usoara si un bebe sanatos si frumos asa ca voi doua!
Noapte buna!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Danicris spune:
Multi ani traiascaaaaaaaaaaaaaa ...
Laaaaaaaaaa muuuuuuuuuulti aaaaaaaaaaani ...
Cine sa traiascaaaaaaaaaaaaaa ...
Cine traiascaaaaaaaaaaaaaa ...
Simonita sa traiascaaaaaaaaaaa ...
Laurita sa traiascaaaaaaaaaaaaa ...
Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuuuuuuuuuuuulti aaaaaaaaaaaaaaaaaaaani ...
pentru Laurita
pentru Simonita
Dragele noastre, sa va dea Dumnezeu sanatate si tot ce va doriti, sa aveti parte numai de bucurii alaturi de familiile voastre. Sunteti minunate, la multi ani fericiti !
Doloress spune:
La multi ani Laura si Simona!
Sa fiti fericite si iubite alaturi de cele cinci minunatii ale voastre! 

35+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!