Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (182)
Raspunsuri - Pagina 15
Magnetism79 spune:
Cleo de ce chilotzi vb tu acolo? din aia srtil pampers care se trag ca niste chilotzei sau de cei de plastic?
Noio ne chinuim doar noaptea cu pampersii chilotzei dar progresam si in curand sper ca vom scapa si de ei.
Ieri am dormit toata ziua cum de mult nu am mai facut-o, a fost minunat.
La multi ani pt Ioni si Ioane!!!!
Mami de Bogdanici Pogonici
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Magnetism79 Cleo de ce chilotzi vb tu acolo? din aia srtil pampers care se trag ca niste chilotzei sau de cei de plastic? Noio ne chinuim doar noaptea cu pampersii chilotzei dar progresam si in curand sper ca vom scapa si de ei. Ieri am dormit toata ziua cum de mult nu am mai facut-o, a fost minunat. La multi ani pt Ioni si Ioane!!!! Mami de Bogdanici Pogonici |
de plastic.
iaka asa:
http://www.chic bebe.ro/products/3965-kushies_chilot_impermeabil_de_pregatire_pentru_trecerea_de_la_scutec_la_chilot_normal.mbs
Luminel spune:
Buna!
Eu tot intarziata cu urarile![]()
La multi ani tuturor Ionilor si Ioanelor!
si in special Lui Mircea Ioan de Laurita! 
Vad ca avem o colega noua...bine ai ai venit foxy_lady
Cris, inca mai doarme in patut; ea nu se foieste noaptea si inca mai are loc.
Chiar voiam sa va rog mai demult sa spuneti ce mai dati voi sa manance la pitici, ca eu sunt cam stresata pe tema asta. nu prea stiu ce sa-i dau...din piureuri de fructe, ou cu cascaval si iaurt cu cereale dimineata nu prea iese; si ciorba sau tocana de legume cu carne la pranz; seara mamaliga cu branza sau gris cu lapte sau cereale cu lapte sau uneori mancarea de la pranz. Toate astea in week-end, ca pe saptamana am scapat de stres, mananca tot la cresa.
mreg sa mai fac cate ceva cat sunt copiii in parc...
va pup!
PS Ylari, ce mai faci? n-ai prea mai dat nici tu pe aici
Lori, tot 2 in 1 ?!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
cleo78 spune:
adaug pilafuri, mazare, salata de morcov cu telina si mar, ieri coronitza din aia de a lui Lorich... legume & carne la cuptor etc-uri
La noi ciorba e de baza.
Lorich spune:
da, tot 2 in 1 ![]()
Azi am bagat plimbare si joaca la "azapada" in parc.
Desiree va pup, ma gandeam la voi!!
Biotics e lactobacil, nu fibra. Robert zic ca ia fibre din cereale, legume. Nu stiu la noi de fibre d eastea de dat cu lingurita. O s aintreb pediatra despre ele.
Cleo nu merge linkul..si ma interesa
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
38+
Lorich spune:
Am gasit produsul! OMG!!!!!!!!!!!!!
53 lei pe bucata?????? cat un pachet intreg de pampers..mai...
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
38+
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Am gasit produsul! OMG!!!!!!!!!!!!! 53 lei pe bucata?????? cat un pachet intreg de pampers..mai... Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 38+![]() |
nu sunt de unica folosinta, se spala si refolosesc. Am zis ca iau 2.
Privind ca in ultimile 3 sapt nu am fol. decat pampersi noaptea, zic ca merita investitia.
Am cautat la piata, mai eftini, din aia clasici de punga. Nu sunt. la Sensiblue si la Dona, iar nu au.
La Miniblue-uri am vazut, dar nu marimea dorita. Tre sa merg la alt miniblue, sa ma uit.
Victoria_mami spune:
Am uitat sa va zic ca Victoria mananca ffff bine pate-ul de ficatel de pasare.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Reallaura spune:
Belleane, Luminel,Prag multumesc mult pentru urari de onomastica lui Mirci
Prag sis mai are ceva, e abia in 32 s. Asteapta cu nerabdare :)
Simo cu supozitoarele, stai linistita, eu eram sigura ca nu ai mai adus, ar fi fost si aiurea sa te preocupe supo cand erati cu urechea, apoi cu ninsoarea si nici nu stiati cum veniti. Lasa ca ne descurcam si fara
esti o draguta oricum! si eu visez tare la o intalneala mare
Foxy bine ai venit..
Lorich nasol cu constipatia. asa suntem noi cu Ilinca...
plage Ili
Doloress spune:
Multumesc fetelor de sfaturi privind constipatia, azi a fost mai bine, dupa un suc de portocale. Desiree buna ideea cu fibra-praf, am sa incerc, ca si ideea lui Lorich cu mierea in lapte.
Luminel la mancare... nu prea vrei idei de la mine, haha. Adica eu idei as avea, dar nu-s pe placul domnului. Vad ca in ultima vreme a inceput sa pape supe-borsuri, mama l-a convins, sunt tare multumita - de pui, de vita cu galuste, de rosii. Apoi dimineata oua ochiuri cu bacon prajit (am incercat si altele mai sanatoase si nimic) si apoi seara - legume crude ( conopopida, morcovi, brocoli, ardei, rosii) cu somon sau creveti. Inainte de culcare un iaurt natural, fara nici o aroma, face urat daca e colorat sau are vreo aroma. Sa nu crezi ca mananca toate astea intr-o zi. Cateodata mananca numai borsul o zi intreaga si rontaie cateva legume, atata tot! Nimic altceva decat lapte. Mai bea suc de legume, asta e nelipsit, bea in fiecare zi cam 250 de ml, cu asta traieste mai mult. Este la noi un suc din 8 legume facut, mai mult sau mai putin natural. De multe ori am zis ca o sa ma apuc sa mananc ca el sa vezi ce fotomodeala ma fac. Dimineata mai incerc sa-i dau dulciuri, biscuiti, briose - nici sa nu le vada. Dulce - ii place numai ciocolata si aia cu masura (de exemplu oul Kinder, mananca mereu numai o parte din el) sau bombonelele M&M - astea ar manca mai multe, insa nu-i dau decat cateva pe zi.
34+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!