Sept-oct 2011
Raspunsuri - Pagina 8
andr@ spune:
mersi lore, marry , si la voi va fi la fel, si da, acum m-am linistit, imi mai trebuie o bataita din cand in cand cand sar caii sper sa nu-i stresez prea mult pe cei dragi mie
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
4+
camady spune:
Andra tu stii sa introduci datele noastre pe prima pagina? Felicitari pentru vesti.........inseamna ca si eu ar trebui sa ma astept la sf lui august inceputul lui sept avand in vedere ca UM a fost pe 1 dec.
4+ si mami de Razvan 7 anisori
andr@ spune:
camady nu, nu ma pricep draguta lore nu ma deranjezi cu intrebarile, mi-a dat utrogestan ca sa sustina sarcina, ii face bine lui bb acum la inceput
4+
loredanar spune:
UCM la mine a fost 20 noiembrie , iar programarea la eco o am pe 13 , oare m-am programat prea tarziu?
marryan spune:
andr@ cum tia prescris sa il iei? si mie mia zis saptamina trecuta insa eu nu prea vreau sa imi bombardezi organismul cu hormoni in supliment atit timp cit sarcina decurge normal
si stau in vileag ca nustiu ce sa fac
da camady si tu ai putea sa nasti la fel in august important sa fie cu Doamne Ajuta la toate mamicile
Maria
5+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#
camady spune:
Paula de la aspirante a promis ca ne va ajuta cu lista putin mai incolo. Multumim mult.
4+ si mami de Razvan 7 anisori
racheel spune:
andra, ce dragut...ti-ai vazut samburelul
maine primesc si eu rezulattele la beta.Sper sa fie bine.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .
Doamne, ajuta-ne in continuare!
andr@ spune:
marry mi-a zis sa-l pun intravaginal 1/seara
4+
theea spune:
Buna seara si bine v-am gasit, sunt si eu burtica de septembrie .In dimineata de craciun am aflat ca vom mai avea un bebe.A fost cel mai frumos cadou primit de la Mos Craciun.
UCM a fost pe 20 noiembrie si dupa cum am socotit eu cred ca voi naste la sfarsitul lui august dar sper sa ma primiti si pe mine printre voi.Mai am o galusca mica de 1 an si 4 luni nascuta pe 30 august care e plina de energie .Nu stiu cum o sa ma descurc cu doi dar cu D-zeu inainte
O seara linistita tuturor
cezara