Sept-oct 2011
Raspunsuri - Pagina 7
marryan spune:
camy sa-ti traiasca Razvanel, ma bucur ca e un baietel blondut cu ochi albasitr si cred ca e fr frumusel, eu prefer numele Sebastian si sotul la fel, insa el se mai gindeste si la Robert
Maria
5+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#
racheel spune:
Fetelor, eu nu am nicio preferinta, la cat am suferit si prin cate am trecut ar fi culmea sa mai am preferinte , dar daca este baietel o sa-l cheme Matei-Anastasis iar daca este fetita Anastasia-Maria.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .
Doamne, ajuta-ne in continuare!
dananagi spune:
buna fetele.mai indraznesc sa mai intru si eu pe la voi.le urez bun venit celor noi,si le doresc sanatate si bebeii cuminti la caldurica.
camady,ai dreptate cu lista.o sati dau si eu datele mele.
UM-01.12.2010
DNP-.09.2011
DN-20.11.74
cind merg acasa luna viitoare,o sa merg la eco.ca aici nu am sanse de eco mai repede de 3 luni.
loredanar spune:
Salut din nou. La mine:
UM - 20 noiembrie 2010
DPN- 09.2011
Data nasterii - 24.05.1984
Pe cand aveti programare la primul eco? :)
loredanar spune:
marryan si eu de 2-3 saptamani am probleme cu caldurile - nu reusesc sa ies din casa fara sa fiu uda in spate, lucru care pana acum nu mi s-a intamplat niciodata, din contra eu sunt de fel o friguroasa . Dupa schimbarile astea trebuit sa recurg la tot felul de strategii de imbracare in asa fel incat sa nu transpir pana sa apuc sa imi pun ghetele dar nu mi-a resit. :)) Eu am pus caldurile astea pe seama agitatiei, dar e f probabil sa fie si datorita unor schimbari hormonale.
Are vreuna dintre voi simptome evidente de sarcina precum greturi ,ameteli? Incep sa imi pun intrebari pt ca in afara de ceva schimbari a sanilor- ca marime si sensibilitate si o usoara balonare nu am bifat nimic din lista clasica a simtomelor de sarcina. :)
andr@ spune:
buna fetele; acum am intrat si eu in casa, am fost sa-l vedem pe bb; prea mult lucru nu am vazut, e mic de tot bebele; beta de azi e 580,9, avem 4 sapt si 4 zile si peste 2 sapt urm control si auzim si inimioara; totul e bine, bb e in uter (ca trebuie sa recunosc am avut un morcov mareee ca pe mine ma doare doar in partea stg, de asta va intrebam azi daca va doare si pe voi, si ma temeam sa nu fie cumva in trompa) cum am intrat in cabinet asta am intrebat prima data, daca e situat unde trebuie; bine ca m-am linistit, sunt in al noualea cer, sunt fff bucuroasa ca e totul bine pana acum
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
4+
andr@ spune:
si eu :
UM - 2 decembrie 2010
DPN- 09.2011
Data nasterii - 27.11.1983
P.S. doctorul mi-a dat dnp sf lui august
4+
loredanar spune:
Felicitari andr@ . Sa ai sarcina usoara si nastere cu bine la termen. :) Ti-a recomandat medicul sa iei vreun supliment de vitamine?
andr@ spune:
da, magneziu, fier si utrogestan intravaginal
4+
marryan spune:
FELICITARI andr@ pentru simburelul din burtika gata te au trecut toate temerile, acum daor zimbet si voie bune ne trebuie
si mie dr mia zis ca in august pot sa nasc insa eu oricum stau aici ca cine stie cit va dori bebita sa stea la mami in burtika si daca e sa fie in august sa fie cu Doamne Ajuta
p.s data posibila a nasterii eu miam pus-o singurica dupa un calculator online
Maria
5+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#