Sept-oct 2011
Raspunsuri - Pagina 9
marryan spune:
buna dimineata eu sunt cea mai matinala
theea felicitari pentru bebe sa dea Dumnezeu sa fie sarcina usoara si pina la termen. Sigur ca ne face mare placere sa te avem in grupul nostru, suntem mai multe care cred ca vom naste in august cu doamne Ajuta!!!
Stai linistita ca o sa te descurci unde maninca unul, maninca si al doilea
Maria
5+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#
racheel spune:
Am primit rezultatul la beta si este 7980 mUI/mL inseamna ca am 5 saptamani
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .
Doamne, ajuta-ne in continuare!
racheel spune:
theea, bine ai venit
Fetelor ne inmultim
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .
camady spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel Am primit rezultatul la beta si este 7980 mUI/mL inseamna ca am 5 saptamani Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt . Doamne, ajuta-ne in continuare! |
Ma bucur ca totul e ok. Eu doar ce am ajuns acasa aseara . Nu mi-am facut nicio analiza, la dr n-am fost...........simptome n-am deloc. Insa ma lupt cu raceala asta idioata. Noroc ca am concediu si saptamana asta .............sa ma pun pe picioare.
4+ si mami de Razvan 7 anisori
marryan spune:
felicitari racheel super valoarea, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari mari
fetelor da voi mergeti la servici? ca eu miam bagat concediul 2 saptamini in perioada de formare a lui bebe si satu si lenevesc
la mine incep sa si faca aparitia si greturile cam de dimineata au inceput, dar ce nu fac eu pentru bebita suport orice
Maria
5+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#
camady spune:
citat din mesajul lui marryan felicitari racheel super valoarea, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari mari fetelor da voi mergeti la servici? ca eu miam bagat concediul 2 saptamini in perioada de formare a lui bebe si satu si lenevesc la mine incep sa si faca aparitia si greturile cam de dimineata au inceput, dar ce nu fac eu pentru bebita suport orice Maria 5+ http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE# |
Eu asa mi-am programat concediul inainte sa stiu ca sunt insarcinata. Insa mi-e frica ca ma cheama la serv ........e o nebunie acolo ca la inceput de an. Eu n-am greturi deloc..doar o pofta de mancare mai mare. Nici la baiat n-am avut.........dar nu e tarziu sa apara. Eu nu le astept..........acum trag de mine cu raceala care nu-mi da pace. Am o tuse urata si-mi e frica sa nu dauneze la bebe.
racheel spune:
camady nici eu nu am simptome, dar azi m-am trezit la 5 cu niste arsuri prin burtica si o stare de foameeeeeee
camady spune:
citat din mesajul lui racheel camady nici eu nu am simptome, dar azi m-am trezit la 5 cu niste arsuri prin burtica si o stare de foameeeeeee Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt . Doamne, ajuta-ne in continuare! |
Sper sa nu ne ingrasam prea multEu plec de la 57 kg, 164 inaltime. Deja grasa .......si cu ce mai pun la cata pofta de mancare am.........
racheel spune:
Si eu de la 59 Kg imbracata si 1, 70 m inaltime.
camady spune:
Fetelor repede sa ne gandim. Paula ne ajuta cu lista de inceput dar m-a intrebat si cum vrem sa se cheme odiseea noastra. Nu vreau sa hotarasc eu singura. Astept pareri. Repede.