Sept-oct 2011
Raspunsuri - Pagina 10
marryan spune:
off voi vorbiti de kg eu faceam sport inainte ca sa aflu de sarcina, si masaj anticelulitic faceam regulat, dar tot cu kg ramin in plus asa ca la sarcina simt eu ca o sa adaug binisor
eu am 59 kgla 1.65
Maria
5+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#
racheel spune:
haidetio fetelor sa ne gandim.....
chiar daca nu este primavara, ce zice-ti de bobocei de sept-oct?sau samburei?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .
Doamne, ajuta-ne in continuare!
camady spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel haidetio fetelor sa ne gandim..... chiar daca nu este primavara, ce zice-ti de bobocei de sept-oct?sau samburei? Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt . Doamne, ajuta-ne in continuare! Paula e o draguta.....ne va ajuta. Odiseea se va numi bobocei de sept-oct 2011. |
4+ si mami de Razvan 7 anisori
loredanar spune:
A mai deschis o mamica o odisee de Aug-Sept 2011 care se cheama Pufuleti de Aug-Sept 2011, a fost inchisa in favoarea acestea la care postam acum. Am putea pastra numele asta.
nastasie spune:
desi aveam DPN 22 august 2010 m-am inscris la mamici de sept-oct 2010.iar puiul nu a mai avut rabdare si a venit pe 07.08.2010, dar am ramas cu mamicile de acolo.asa ca va doresc o calatorie frumoasa in cele mai minunate 40 de saptamani.sa va bucurati de fiecare moment, de fiecare miscare.sarcini usoara
racheel spune:
multumim, nastasie
Eu ma gandeam ca toamna se numara bobocii...
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .
andr@ spune:
neata fetele mele acum facu ochisori si mami andr@ am avut o noapte agitata, nu stiu daca am dormit 3 ore continuu; simptome nu am, doar sanii putin si foameeeeee; camady eu am deschis pufuletii, nu obs ca ai deschis si tu eu nu am nimic impotriva, numiti-l cum vreti voi, ca oricum imi va fi drag; racheel ma bucur ptr tine, beta e superr; lore tu cum esti azi; thea bine ai venit printre noi; marry tu ce faci, esti bine?
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
4+
loredanar spune:
andr@ buna dimineata. si eu am un somn destul de agitat in ultima vreme , cred ca e de la faptul ca merg la baie acum si de 2 ori pe noapte si de 1000 de ori pe zi. :0 Merita insa micul sufletel orice efort si orice ora de nesomn!
racheel spune:
fetelor eu am o scurgere, de culoare galbuie.Offff abia astept sa ajung la medic vineri.
camady spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andr@ neata fetele mele acum facu ochisori si mami andr@ am avut o noapte agitata, nu stiu daca am dormit 3 ore continuu; simptome nu am, doar sanii putin si foameeeeee; camady eu am deschis pufuletii, nu obs ca ai deschis si tu eu nu am nimic impotriva, numiti-l cum vreti voi, ca oricum imi va fi drag; racheel ma bucur ptr tine, beta e superr; lore tu cum esti azi; thea bine ai venit printre noi; marry tu ce faci, esti bine? SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC 4+ |
Paula e asa draguta si ne ajuta cu multe. Acum se straduieste sa ne faca user-ul comun si pagina de inceput. O sa va dau mai multe detalii pe PM .
4+ si mami de Razvan 7 anisori