Sept-oct 2011

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Buna,vroiam sa ma alatur voua dupa prima eco, dar nu mai am rabdare. Sunt si eu o mamica de sept 2011.
UM 29.11.2010
DPN 05.09.2011
Eram ingrijorata ca inca nu am simptome, dar vad ca nici voi nu prea aveti. Am doar sanii umflati si durerosi, dar nu tot timpul.

MTHFR A1298C heterozigot, 1 sarcina pierduta 5 sapt – obt prin inseminare

Mergi la inceput

La prima eco o sa merg pe 8 ianuarie. Deja nu mai am rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

alexaaaaaaaaa, bine ai venit Sa stii ca nici noi nu am fost la eco sa vedem , in afara de andra.

Tu cand ai programare?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

te inteleg, si eu am programare pe 7 si am niste emotii....

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

alexa bine ai venit cat despre simptome stai linistita si eu am aceleasi ca si tine, doar sanii putini tensionati dar nu sunt tari; racheel deja te duci des la baie? eu nu am nici scurgerea de care zici, nici la baie nu merg des....dr mi-a zis aseara ca nu merg inca la baie des pentru ca uterul nu s-a marit ca sa poata apasa pe vezica, acum o sa vedem cand si cum o sa dureze

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
4+

Mergi la inceput

andra, merg la baie dar beau si aproape 2 l de apa pe zi.Asa beau eu de obicei, multe lichide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Bine ai venit intre noi alexa. :) Felicitari pentru bebelus si asteptam sa ne dai detalii dupa ecofrafie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

ooo eu sunt certata cu apa, dar va trebui sa beau ca nu-i face bine lui bb; daca beau un pahar cu apa toata ziua e mult si am omis sa-i zic asta la dr

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
4+

Mergi la inceput

Trebuie sa bei ca sa aiba lichid mult

Mergi la inceput

racheel, multumesc de primire.

[5+]

Mergi la inceput