Sept-oct 2011

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa78

La prima eco o sa merg pe 8 ianuarie. Deja nu mai am rabdare

MTHFR A1298C heterozigot, 1 sarcina pierduta 5 sapt – obt prin inseminare

Bine ai venit la noi . Stai linistita ca toate din cate vad n-avem simptome. Cred ca vor urma............sau poate nu. Eu nu mi-a facut nici macar programare la dr.Astept sa am 6 saptamani ca sa-i ascult si inimioara.

4+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

oau, cate mesaje...
Si eu beau lichide multe, cam cu forta, dar stiu ca e bine pentru bebe.
La serv. am mereu o sticla cu apa langa mine. Altfel nu cred ca as bea.
Voi luati vitamine? sau acid folic?

[5+]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

si mie imi place titlu de mamici de pufuleti sau de bobocei dar ma rog deja cum se va hotari noi ii vom iubi mult

andra la mine de dimineata au inceput greturile, incerc sa fac fata cum pot, in rest ma simt binisor, sinii se accentuiaza durerile cind mai tare cind mai putin

bine ai venit Alexa sarcina usoara si bebe sanatos si la termen

cu simptoamele mda....la fiecare e diferit asa ca sa nu iti faci griji ca vin ele in curind

Maria

5+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

eu alexa iau magneziu (tocmai ce l-am baut,are un gust oribil), fier si acid folic, si seara un utrogestan intravaginal; deci trebuie sa ma apuc serios de baut apa ca nu-mi suna a bine, si ptr bb ce nu fac eu?

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Eu iau acid folic de 3 luni deja si continuu sa iau; vitamine inca nu iau- astept sa vad daca mi le recomanda doctorita. Acidul folic insa trebuie sa il ia fiecare femeie si e f important din cate stiu pt bebelus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

eu iau acid folic de 6 luni si nu-l intrerup.
Alexa cum iei utrogestanul, oral sau vaginal?As lua si eu preventiv ca mi-e frica.Oricum stiu ca doctora la care o sa merg da utrogestan.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Eu iau vitamine de 3 luni (Femibion 1)la recomandarea medicului. Mai iau 2 duphaston / zi (progesteron). Doctora mi-a spus ca la cea mai mica durere, disconfort sa iau no-spa, max 4 zi. Acum, ce sa zic, nici atatea pastile probabil ca nu sunt bune, asa ca no-spa am luat doar de doua ori cand m-a durut mijlocul.

5+

Mergi la inceput

Racheel iau duphaston oral, unul dimineata si unul seara.
AM luat acum cateva luni utrogestan vaginal, dar nu m-am inteles prea bine cu el, imi provoca mancarimi. Cu duphastonul ma simt bine.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Aoleu se pare ca trebuie sa ajung cat mai repede la dr ca eu nu iau nimic. Am zis sa ajung pe la 6 saptamani................mai ales acum cu raceala asta cu care ma lupt n-as vrea sa mai ies din casa.E tarziu?

4+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

nu camady nu e tarziu, dar trimite-l pe sotul tau macar acid folic sa-ti ia de la farmacie; e bine sa sustii intr-un fel sarcina

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
4+

Mergi la inceput