Sept-oct 2011

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Fetelor voi nu simtit niste intepaturi in zona pelvisului din cand in cand? Oare sa iau nospa fara acordul medicului? Nu sunt f puternice intepaturile dar mi-e cam frica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

Citat:
citat din mesajul lui andr@

buna fetele; acum am intrat si eu in casa, am fost sa-l vedem pe bb; prea mult lucru nu am vazut, e mic de tot bebele; beta de azi e 580,9, avem 4 sapt si 4 zile si peste 2 sapt urm control si auzim si inimioara; totul e bine, bb e in uter (ca trebuie sa recunosc am avut un morcov mareee ca pe mine ma doare doar in partea stg, de asta va intrebam azi daca va doare si pe voi, si ma temeam sa nu fie cumva in trompa) cum am intrat in cabinet asta am intrebat prima data, daca e situat unde trebuie; bine ca m-am linistit, sunt in al noualea cer, sunt fff bucuroasa ca e totul bine pana acum

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
4+
felicitari pt bebita.sa fiti sanatosi.ceva simptome ai inceput sa ai?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui theea

Buna seara si bine v-am gasit, sunt si eu burtica de septembrie .In dimineata de craciun am aflat ca vom mai avea un bebe.A fost cel mai frumos cadou primit de la Mos Craciun.

UCM a fost pe 20 noiembrie si dupa cum am socotit eu cred ca voi naste la sfarsitul lui august dar sper sa ma primiti si pe mine printre voi.Mai am o galusca mica de 1 an si 4 luni nascuta pe 30 august care e plina de energie .Nu stiu cum o sa ma descurc cu doi dar cu D-zeu inainte

O seara linistita tuturor

cezara
bine ai venit,si sedere de noua luni.felicitari pt cea mica,dar in special pt cel care vine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Am primit rezultatul la beta si este 7980 mUI/mL inseamna ca am 5 saptamani

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

felicitari pt beta mare.sa ai un bebel sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

eu spre exemlpu iau acid folic asa cum il luam si ianinte de sarcina, Vit E cite 1 pe zi, iod si seara valeriana, la necesitate o nos-pa, si mie mia prescris utrogestan sa iau insa eu nu sunt deacord cu el si nu il iau, dupa urmatorul eco s vedem ce ne zice nenea medic.

Maria

5+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camady

[quote]citat din mesajul lui racheel

camady nici eu nu am simptome, dar azi m-am trezit la 5 cu niste arsuri prin burtica si o stare de foameeeeeee

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Sper sa nu ne ingrasam prea multEu plec de la 57 kg, 164 inaltime. Deja grasa .......si cu ce mai pun la cata pofta de mancare am.........

4+ si mami de Razvan 7 anisori
[/quot daca tu esti grasa,eu cum sint la 78 kg?am luat trei luni omega 3.si in trei luni am pus 12 kg..cind miam dat seama care e cauza,leam oprit.dar nici o prb,dupa nastere o rezolvam noi si pe asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

dana simtome nu prea, ff putin sanii, dar se pare ca nici una nu avem simptome ff deranjante; tu cf, cum esti? lore da si eu am asa intepaturi, e normal, creste bb, nu te impacienta, ia nospa ori de cate ori te doare burtica, nu e nevoie de recomandarea dr

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Mc andr@ pt raspuns. :)
Nu ma asteptam sa fie un asa "trafic" pe odisee. Ma bucur ca ne-am adunat atat de multe si ca sunteti simpatice.

Mergi la inceput

alexa,bine ai venit printre noi.sanatate si tie si lui bebe
andra,momentan sint bine.nu prea mie rau,nu merg la baie des,doar sinii un pic umflati si durerosi.in rest nimic.stau si ma gindesc,ca la celelalte doua sarcini,de la 4 saptamini mergeam la baie de 3-4 ori pe noapte.vad ca voi ati inceput cu analize,eco.si eu nimic.dar mai am un pic si vin acasa.primul lucru carel fac e un eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Marryan, de ce nu iei utrogetan daca ti-a recomandat medicul?
Macar fa-ti o analiza a progesteronului sa vezi daca stai bine.

MTHFR A1298C heterozigot, 1 sarcina pierduta 5 sapt – obt prin inseminare
5+

Mergi la inceput