Sept-oct 2011

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Eu am fost si miu-am cumparat.de maine ma apuc sa-l iau preventiv pana vineri cand merg la doctor.Oricum stiu ca-l recomanda, la toate pacientele ei pe cale orala.O sa iau si eu unul dimineata si unul seara.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

nu il iau pentru ca analiza progesteronului e fr buna si tocmai de asta nu vreau sa l iau, ea prescrie asa ca la toare automat sa l folosesti dar din cite stiu eu daca il opresti poate duce la o eventuala pierdere de sarcina si asta ma pus pe ginduri mult, oricum merg si alt medic curind si o sa vad si parerea lui asa ca o sa trag concluzii atunci

mie inimia imi spune ca bebele va fi bine pe tot parcursul sarcinii si nu voi avea nevoie de nimik sintetic si ne natural sa folosesc

Maria

5+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Marryan, valeriana e permisa in timpul sarcinii?
Te intreb pt ca intr-o noapte n-am putut sa dorm aprope deloc si daca s-ar repeta des astfel de situatii as vrea sa stiu daca pot lua. Bineinteles ca o sa intreb medicul inainte de a lua, dar as vrea sa stiu, asa informativ, daca e permis.

MTHFR A1298C heterozigot, 1 sarcina pierduta 5 sapt – obt prin inseminare
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

da alexa e permis in sarcina pina la 3 pe zi mai ales ca ajut si daca e tonusl la uter ridicat il relaxeaza, eu in lok de valeriana mai beau seara inainte de culcare vamelan, este un produs natural format din radacina de valeriana, meslisa si menta iau cite o capsula inainte de culcare si dorm dusa, nustiu daca se gaseste in romania este un produs polonez elaborat pentru World Medicine England.

miine merg la o clinica privata sa mai cer o parere si apoi imi fac singurica concluziile sa folosesc utrogestan sau nu

Maria

5+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

mai, ce de gravidute aici! Sa fiti sanatoase si sa aveti o sarcina cat mai usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Bine ai venit printre noi andreea ! Multumim pentru urari si iti urmam si noi sarcina si nastere usoare si cu bine.
Stiu ca si tu urmeaza sa nasti tot la inceputul lunii septembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

Eu am avut ultimul ciclu menstrual pe 23 noiembrie.Am cm de 26 de zile. Ovulatia am avut-o pe 5-6 decembrie (stiu sigur deoarece am folosit un monitor de ovulatie).Data posibila a nasterii (am calculat-o pe net) 29 august. Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Fetelor, apropo de faptul ca vorbeati despre kilogramele in plus la care suntem predispuse in timpul sarcinii, voi v-ati gandit sa va schimbati alimentatia odata cu aflarea vestii ca sunteti insarcinate?
Eu nu mancam f dezordonat nici inainte de sarcina, insa acum ma intreb ce lucruri ar trebui sa scot din alimentatia mea, si ce sa mancaruri sa inventez care sa contina legume, sa fie consistente, dar nici sa nu ma rostogolesc de grasa dupa ce nasc. Fructe mananc destule cred eu, dar legume cam putine. In sensul asta, in seara asta de exemplu am facut o salata de cartofi fierti, ardei gras, ceapa rosie, masline, ou fier si ulei de masline.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Lore este bine cum ai conceput salata, dar incearca sa mananci mai multe legume cat mai putin preparate. Ardei cu putina branza proaspata cu marar, castravete dak iti permite fierea, morcovi cat de multi, salata de varza, spanac , brocoli, .....
Vad ca sunteti cuminti sa va felicit. Sa aveti grija de voi si de burticile voastre si sa ne tineti si noua cateva locuri(makr 10)

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

fetelor ce faceti, unde sunteti?

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
4+

Mergi la inceput