Sept-oct 2011

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Fetelor, aveti userul comun Sept-Oct2011.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

Neatza!
Multumim Oana B!
Fetelor, gata cafeluta? Cum ati dormit? Sunt tare curioasa daca la vreuna dintre noi au aparut greturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oana_B

Fetelor, aveti userul comun Sept-Oct2011.

Multumim mult Oana. Ne poti spune cum sa facem si listuta de inceput cu datele noastre? Si apropo poti sa-mi trimiti parola pe PM?

4+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

andreea2011 nu stiu daca sa le numesc greturi pentru ca nu mi-a fost niciodata f rau; am observ insa ca tolerez mult mai greu grasimile, chiar daca e vba de ulei de masline si ma deranjeaza mirosul prea puternic de detergent sau de produse de curatenie.

Voi nu sunteti ingrijorate de frig? Eu merg pana la serviciu pe jos in fiecare zi - fac 15 min dus , 15 min intors - dar parca oricat de gros m-as imbraca tot nu reusesc sa nu imi fie rece la burta.

Mergi la inceput

Am o tuse fetelor. Doamne ajuta sa fie bebele prins bine ca ma dor ovarele cand tusesc. Toata noaptea nu m-am putut odihni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Insanatosire grabnica camady. Da-i cu ceaiuri cu miere si lamaie; sau poate e cazul sa consulti medicul, poate exista vreun tratamen non-invaziv pentru raceala in timpul sarcinii.

Mergi la inceput

Fetelor va rog sa va mai dati inca o data datele ptr listuta ca sa nu mai stam sa cautam din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Datele mele
UM 29.11.2010
DPN 05.09.2011

MTHFR A1298C heterozigot, 1 sarcina pierduta 5 sapt – obt prin inseminare
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

Eu sunt terorizata de frig! Imi este si frica sa ies din casa. Nu v-am mai spus ca trei zile am fost intepenita la mijloc. Nu ma puteam misca. Era un mare efort sa ma dau jos din pat. Ultima data cand am patit chestia asta,am luat foarte multe medicamente, prescrise de medic dar durerea nu mi-a trecut. A trebuit sa ma treaca pe injectii.Faceam 9 pe zi in serie de cate 3. Va dati seama ca acum, insarcinata fiind, nu am voie sa iau nimic. Eram ingrozita. Am zis ca o sa raman la pat toata sarcina. Dar Dumnezeu m-a ajutat si m-am ridicat din pat dupa doar 3 zile. Acum ma simt mai bine.Mai simt ceva acolo, ca ma tine, dar mult mai usor.
In schimb mi-e frica sa stau in frig, sa nu ma apuce iar.
Greturi am, dar usoare.Cred ca e devreme inca sa apara. Si daca nu apar, mai bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexa78

Datele mele
UM 29.11.2010
DPN 05.09.2011

MTHFR A1298C heterozigot, 1 sarcina pierduta 5 sapt – obt prin inseminare
5+

Alexa daca vrei sa ne zici si data nasterii tale ca sa stim cand sa te felicitam.

Mergi la inceput