Sept-oct 2011

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Bun venit in casuta noua, am venit sa va sustin , mai ales ca sunt multe fete pe care le cunosc inca de la aspirante, va doresc din toata inima sarcini usoare, sa fiti sanatoase si sa va bucurati de aceste clipe minunate, nu pot sa va incurajez sa nu va panicati, assa am fost si eu la inceput, maia les ca este o sarcina mult asteptata si ne-am chinuit 6 ani sa o obtinem, si eu inca ma panichez, acum am inceput sa spun ca o sa ma relazez in momentul cand am sa il simt pe bebe miscand, sunt la prima sarcina si am inteles ca pe la 18-19 saptamani inepi sa il simti pe bebe, asa ca mai am ceva de asteptat....eu va doresc din toata inima numai bine si sa fiti sanatose...va pupacesc

17+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

luizaa multumim pentru incurajariImi place numele baietelului tau.

Fetelor, pe mine cand ma inteapa in stanga, cand in dreapta cand la abdomen Nici eu nu mai stiu.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

si pe mine ma inteapa cind pe stinga cind pe dreapta si cite odata rar mai adie ceva dureri de burtica ca la ciclu dar trec fr repede, dr a zis ca e ceva normal si sa nu ma panichez....na daca poti incearca

Maria

5+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna. Eu nu ma pricep sa fac listuta de inceput. Daca vreuna dintre voi stie hai sa incepem sa ne dam datele. La mine UM a fost pe 1 dec. ( ca la tine mary), DPN 7 septmbrie, data nasterii mele 05.03.1976.

4+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

fetelor eu am o intrebare, eu am inceput sa transpir destul de mult, pina nu demult miam reglat transpiratia cu MAXIM ROLL ON stiu ca are mult aluminiu insa unicul produs care ma facut sa ma simt libera fara sa fiu stresata ca nu pot imbraca orice alta culoare inafara de alb si negreu. Acum nustiu ce sa fac sa continui sal folosesc sau mai bine stau asa acum nu e chiar rau insa cind se va incalzi ce voi face eu oare

Maria

5+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput

la mine
UM-01.12.2010
DPN-07.09.2011
Data de nastere: 21.09.1981

Maria

5+

Mergi la inceput

Marry avem aceleasi date ...........ce-ti doresti? Te-ai gandit mai departe? De exemplu la nume sau felul nasterii? Eu ca sa depasesc teama ca sarciba sa fie ok ma gandesc si asa departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

fetelor nici eu nu stiu sa fac listuta de inceput

UM - 28 noiembrie 2010
DPN- .09.2011
Data nasterii-20.10.1982

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

camady eu simt ca o sa am baietel blond cu ochi albastri cit despre nume avem mai multe variante, sotul imi zice ca dupa 12 sapatamini o sa i spune-mi deja pe nume
da tu?

racheel data nasterii tale care este?

Maria

5+

Mergi la inceput

Marry eu imi doresc inca un baietel. Apropo de baiat blond cu ochi albastri eu am unul asa acasa...........dar parca tot baietel vreau. Sotul vrea fetita si s-a gandit si la nume Eva Maria. Eu n-am inca preferinte la nume.

Mergi la inceput