**Buburuze de 2009 in actiune(1)**
Raspunsuri - Pagina 9

getik1 spune:
si eu ma bag la somnic,
lavi chiar nu stiu ce vrea sa insemne pooooop poate kk la patrat
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar

cris_82 spune:
neataaaaaaaaa,v-ati trezit gagici??haideti la o calda,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce
si vougue
Sper sa fiu si eu azi un pic mai linistita ca m-au capiat ieri.Si a nins asa de mult,ca acum sunt ditamai nametii de zapada
elena ce scumpa e Andra cu treaba si tati..ha ha
si ati dua baiatul la restaurant sa pape??
vrei sa vorbim pe mess?
ema pai fata,tu pana in aprilie uiti toata legislatia..ia zi cu ce firma trimiti colete si cat te costa pe kg ca am si eu nevoie de o info..
manca-o-as eu de bestiuta mica demolatoare
,drum bun spre casa si te asteptam cu forte proaspete
lavi pai sunt buni carnatii taiSectoriciul a dormit de a bubuit si cand m-am dus in living sa vad mai bine artificiile ca acolo am vederea mai larga,mi-a cazut nasul de la bashinutele ei..ia stati si voi potoliti si nu va mai ciondaniti,ca nu faceti bine si apar ruptuti in relatie care greu mai pot refacute
.Fata,carnea de mascul nu e bune cruda si mai ales cu fulgi,e atoasa si prea tare...Eheeee,pai trebuie sa vad cum ne facem program eu si lali ca sa nu va provocam pagube majore la structura de rezistenta
,chiar am fost pe 31 anul trecut sa vorbesc de casca la skodita,si m-am interesat si de o asigurare pentru casa,si nu sunt scoririle mari,imi vor lua 150 euro pe an
mady picaturile tale sunt atat de scumpe
getikce te enervezi fata ?lasa-le sa fie sanatoaseee,stii ca nu pot sa te contrazic
..tu,dar ai tuns-o bine pe paty,si se vede saraca ca e jumulita bine de aricica
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA
BAZAR

alic spune:
neata fete dragi!
stiu ca intru mai rar, asa ca mi-am zis ca macar azi sa va servesc cu ceva bunatati proaspete, cu o cafeluta fierbinte (chiar daca mi-a luat-o Cris inainte) si cu un pahar de sampanie, ca asa se cade!
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

elena_adina spune:
Buna dimineata!
Am reusit sa intru si eu un pic la Pc,chiar daca Razvan e in spatele meu si face un scandaloi de nu mai pot.Cred ca trebuie sa pun in functiune palmuta ca nu se mai poate,prea vrea sa faca orice,iar cand ii spunem ca nu e voioe sau nu,se izbeste pe jos.
Din cauza asta tin si calculatorul mai mult inchis ca ma enervez cand ma ia de mana si ma duce la el.
Getik e tare dulce Ari,mi-e draga de mor,imi vine sa-i pap ochisorii
Offff,nu mai pot sta ca in spatele meu e shou in toata regula,Za-za plange si striga "mama buuuuu".Trebuie sa ma bag tare in el ca nu se mai poate.
Sper sa reusesc sa intru cand doarme el.
Poooop la Cris,Ema,Lavinia,Alic,Getik,Madyrizi...si la toate celelalte!
Razvan si mamy va
Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinade
www.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)

madyrizi spune:
ma simt tare onorata sa fiu pe prima pagina cu datele .
crrrrr, adevarul e ca ma simt tare mandra de baietii mei... dar eu n-am vazut pana acum copil urat. pe bune. mie toti copiii mi se par superbi, dragalasi si naturali. ma duc la treburi ca azi sunt in pregatiri de scoala
tuns copkil, calcat camasi+maieuri+pantaloni+veste si alte nimicuri care o sa-mi incarce ziua.
Mami de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

getik1 spune:
neata am venit la cris delicioasa ca de fiecare data de altfel, pai incer sa ma calmez dar ma enerveaza macar putea sa scrie ce dracu vrea nu sa accentueze cu rosu,dar se cumoaste ca este o baba din canada cu fite ca este romanca.
alic multam de tratatie, naty ce mai face?? cum este cu permisu in buzunar???
restu fetelor pe nde umblatiiii ??
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar

lavinia.p spune:
Buna dimi si de la noi Ma termina reclama asta cu portocala
impuscati-o careva.
Cris ce fain ca aveti zapada la noi totul e inghetat si e bocna de frig.Chiar i-an promis cuscrei ca mergem la ele acuma dupa ce ne trezim si mi-e groaza sa ies, dar ne infofolim noi si iesim.La Rares i-am luat combionezon dinala gros de ski, deci el e asigurat, zici ca e cosmonaut imbracat cu el
...multam de cavie e delicioasa ca de obicei
...stai tu ca acuma imi fac asigurare si eu caci e obligatoriu si n-aveti decat sa ma zguduiti non stop,defapt o sa ma leganati sa pot sa dorm mai bine
Alic zi-ne cum vi-ati petrecut, cum a reactionat Naty la articficii?...intra si tu mami mai des ca acuma ai terminat cu examenul, deci nu mai ai scutire.
Adina exact asa face si Rares dc il c ert si-i spun ca nu e voie, se tranteste pe jos....iar mai nou si el cand vrea ceva ma ia de mana si ma duce pana acolo unde doreste si-mi explica pe chineza-bebeluseasca lui ce vrea si eu mai si trebuie sa-l inteleg
...du-te la bietul Za-za
Mady spor la treburi, maine incepe scoala asa-i? ce zi au ales si astia...ce clasa e Alex sau Mihai, care e cel mare si care e cel mic?
...
si te asteptam mai incolo!
Getik cum se comporta Ariciu dupa vaccin? nu-ti mai bate capul cu toate prostiile
Merg sa-mi trezesc piticotul si sa mancam sa plecam la cuscra sa se joace umpic porumbeii. Va
La MUlti Ani 2011
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!

lavinia.p spune:
Am uitat am si eu o intrebare: voi mai dati vigantol la buburuze? si daca da pana la ce varsta?
La MUlti Ani 2011

lavinia.p spune:
Ati sesizat eclipsa? Nu stiam de ce e mai intunecat cand ne-am trezit, acum s-a mai luminat, abia acum mi-am dat seama
Acuma chiar ca plec. Va
La MUlti Ani 2011

madyrizi spune:
am papat si acum imi fac siesta. nu ma pot apuca asa brusc de trebi ca ma ia ameteala .
alex e mai mare si el va incepe scoala. are un kef.... acum pune rotitele de la masinute pe care le-a scos miha... le face turn . asta in conditiile in care mai are de citit din "pinocchio" si de invatat o poezie + ce i-am pregatit io azi de spoiala.
mihaita a incercat sa se tranteasca pe jos, dar nu i-a mers. acum adopta tactica miorlaitului, numai ca eu nu suport kestia asta deloc si iese taraboi.
Mami de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii