**Buburuze de 2009 in actiune(1)**

***Buburuze de 2009 in actiune***
***********************************************************Rugaciunea parintilor pentru copii:
Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Cel ce cu intelepciunea Ta ai zidit pe om din tarana si ai suflat in fata lui suflare de viata si binecuvantandu-l ai zis: cresteti si va inmultiti si umpleti pamantul; iar la Cana Galileii, prin Unul-Nascut Fiul Tau, ai binecuvantat nunta si deci nasterea de fii, cu multa umilinta rog marea Ta bunatate, ca neincetat sa reversi harul Tau si sa Te milostivesti asupra copiilor mei, pe care ai binevoit sa mi-i daruiesti. Umple-i de intelepciune si pricepere. Apara-i de toate cursele vrajmasilor vazuti si nevazuti. Porunceste ingerilor Tai ca totdeauna sa le fie calauze si povatuitori spre toate faptele cele bune, ca de-a pururea sa Te poata lauda si preamari in veci. Amin.
***Buburuze in actiune***
Uite asa am plecat noi de la "Bebelusul-primele 365 de zile din viata unei comori", unde am fost alaturi de puiuti nostrii la primul lor cuvant, la prima lor papica, la primul lor zambet, la primi lor pasi...

123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536
...iar acum am crescut si am ajuns la "Clubul scutecelor" unde vom fi cu adevarat "in actiune"

Buburuze nascute in Ianuarie 2009

*22 ianuarie Alecsandra

*23 ianuarie Edith Evelyn

*29 ianuarie Ana Teodora

Buburuze nascute in Februarie 2009

*09 februarie Luca-Vlad

Buburuze nascute in Martie 2009

*05 martie Rares Gabriel

*30 martie Victor-Andrei

Buburuze nascute in Aprilie 2009

*1 aprilie David Gabriel

*22 aprilie Darian Rafael

*28 aprilie Bianca Maria

Buburuze nascute in Mai 2009

*02 mai Natalia

*05 mai Alessia Stefania

*13 mai Maia Riana

*14 mai Stefania Alexia

*18 mai Larisa Elena

*18 mai Robert Andrei

*23 mai Rares Florin

*29 mai Miruna Alexandra

*29 mai Karina Elena

Buburuze nascute in Iunie 2009

*2 iunie Bryanna Gabriela

*2 iunie Cezara-Ilinca

*07 iunie Radu Deian

*09 iunie Rebeka Alessia

*09 iunie Denis Andrei

*11 iunie Bianca Maria

*11 iunie Andra Ioana

*13 iunie Antonia Maria

*17 iunie Stefania Alexandra

*29 iunie Darius Stefan Gabriel

Buburuze nascute in Iulie 2009

*12 iulie Daria Alessia

*15 iulie Serban Alexandru

*25 iulie Georgie Eduard

*25 iulie Eva Ilinca

Buburuze nascute in August 2009

*1 august Filip

*14 august Eva Maria

*14 august Razvan Ioan

*18 august Bryce Mihai

*24 august Razvan-Alexandru

*26 august Darius Mihail

*31 august Maria

Buburuze nascute in Septembrie 2009

*19 septembrie Ana

*22 septembrie Maia

Buburuze nascute in Octombrie 2009

*01 octombrie Paul

*03 octombrie Aidan Gabriel

*18 octombrie Mihaita

Buburuze nascute in Noiembrie 2009

*24 noiembrie Ioana Carolina

Buburuze nascute in Decembrie 2009

*29 decembrie Ariana-Ioana

Ianuarie:
*04/01/1977 Alic
*05/01/1984 Reby_iry
Februarie:
*06/02/1979 Dani3lla
*20/02/1984 Miruta
Martie:
*05/03/1983 SSABrya
*09/03/1985 Picky
Aprilie:
*02/04/1979 Buburuza1979
*08/04/1985 Anaela
*29/04/1978 MangaGirl
Mai:
*15/05/1982 Cris82
*29/05/1988 Elena_adina
Iunie:
*02/06/1977 Eumada
*03/06/1981 Motana
*14/06/1981 dyana27
*25/06/1979 Lisa79
*27/06/1976 DanaMi
Iulie:
August:
*13/08/1986 Lali_mete
*22/08/1977 ClaraJ
Septembrie:
*06/09/1979 Serialbastre
*11/09/1980 Simina1980
*21/09/1978 Madyrizi
*25/09/1979 Relusha
Octombrie:
*02/10/1981 Lavinia.p
*08/10/1982 Anna_mama
*11/10/1974 Emanouela
*18/10/1984 Deea_24
*22/10/1979 Ttenzika
Noiembrie:
*10/11/1979 Bamsy
*14/11/1984 Voicu_bebi
*29/11/1984 Getik1
Decembrie:
*01/12/1983 Yioanna_s
*17/12/1986 Ramona.P
[size=1][b]Cum se deschide capitol nou:
1. Te loghezi cu userul comun "buburuze2009". Parola o trimit la cerere pe PM.
2. Mergi la "Clubul Scutecelor" intri pe subiectul nostru,"Buburuze de 2009 in actiune" la prima pagina si dai „Editeaza subiect”
3. Copiezi toata listuta si mergi inapoi la "Clubul Scutecelor”, unde dai „Subiect nou”
4. Dai Paste la listuta copiata si faci urmatoarele modificari: - scrii la subiect „Buburuze de 2009 in actiune" (nr.capitolului)-treci capitolul trecut in lista capitolelor de la inceputul listutei astfel: copiezi link-ul capitolului trecut, mergi la cel nou deschis, la „Mod format” pui pe „Interactiv”, mergi la butonul „Introdu Hyperlink”, apare o alta casuta, pui nr capitolului, dai ok si apoi link-ul capitolului trecut si iarasi ok Si gata!!! Capitolul nou este facut ... Apoi te duci pe ultima pag. a capitolului vechi sa anunti ca s-a deschis capitol nou ... aceeasi formula de mai sus.
Cum sa ascunzi un link [ url="aici scrieti linkul" ] aici scrieti denumirea dorita [ /url ]
Atunci cand veti scrie formula, scoateti acele blank-uri dintre parantezele patrate, astfel incat sa nu ramana nici un spatiu liber in interiorul formulei.
Cont comun: buburuze2009. Parola la cerere prin PM.
Mail comun: buburuze2009@gmail.com. Parola la cerere prin PM.
Raspunsuri

Picky_toto spune:
Asa, acum ca ma terminat cu schimbarea capitolului ma pun pe recuperat si raspuns..
Daca vreti ceva schimbari in lista imi puteti spune
Mami de printesuca mica si iubita

Va uram Sarbatori Fericite!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

lavinia.p spune:
Ceau fetiliii! La multi ani avem un an de buburuzeee, sa ne fie sanatoase si mereu fericitite si noi pe langa ele
Fetelor n-am gasit surubelul, am dat cu aspiratorul, am pus eu pe deasupra un magnet dar din acela ce se pune pe frigider nush cat de eficient e cu magnetul nu l-am gasit. nush dc a mers cu aspiratorul, am si maturat si nimic, sper sa nu-l zareasca Rares sau sa se zgarie cu fata de el caci vi-am zis ca el se pune cu fata pe covor, fundul sus si merge de-a roata covorului asa taras
Lali, Crismultam de cafea, este delicioasa
Lalisi pe mine m-a ingrozit stirea cu Huidu, sper din suflet sa-si revina si sa ne incante din nou...nu ne zici ceva de buburuza ta de tine?
Fetlili merg sa-mi trezesc odrasla si apoi tre sa merg pana la banca, iltima oara pe anul asta, sper! Va
A venit Mosu
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!

getik1 spune:
iupyyyyyyy, la scuteceeeee la multi ani de scuteceeeeeeee
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar

lavinia.p spune:
Aseara am aflat ca a murit matusa mea de la munte, unde mergeam in fiecare an pana am nascut. De 2 ani nu am mai fost si regret enorm, anul acesta puteam merge si tot am amanat si nu am mai mers, acum regret. Maine mergem la mormantare.Dumnezeu sa o odihneasca in pace
A venit Mosu
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Picky_toto spune:
Anna pai eu tot prin filme am vazut costumatia asta..oricum daca iti vine ceva idei sa ne spui...si de abia astept pozicile
Philip multumesc. Ce-ti mai fac baieti? Cred ca s-au facut mari si frumosi. La multi ani si voua ca imediat se schimba anul.
Getik ma buucr ca ai gasit ce-ti doreai ptr petrecerea Arianei si ca se bucura de noile ei jucarii...sa le stapaneasca sanatoasa si de abia astept pozici de la ziua ei...ti-am zis..la anul faceti pe 31 si ziua copiilor si noaptea va destrabalati voi astia mari Ma bucur ca ti-au placut pozicile..cu copii s-a inteles bine la zapada s-au jucat frumos
distractie placuta azi
Lavi eu mi-l imaginez pe Rares in cada plina cu kk ..dragul de el...a mea mai face pipi doar dar kk pana acum nu mi-a facut
multam de vizionat pozici..da...cu cele 14 kg in plus ale mele ma simt asa bine
..e le dau eu jos dupa ca vreau sa ma fac o mami sexy
Multumesc, la voi cat e pretul? uite sotul zice ca mai toate aparatele noi detecteaza zambetul si fata
Lali de la 3 mama?! pai si ce ai facut de atunci?! pregateli ptr anul nou?
imi pare rau, nu am citit vestea si nici nu am auzit la tv.. .cand s-a intamplat? sincer nu sunt fana carcotasilor..dar e o veste tragica ptr oricine fie vedeta sau nu
Cris pai tuesti fata cu cafeaua si matinala...eu intur mai tarziu..dar uite vezi te-am lasat sa recuperezi Costumasul l-am luat special ptr Craciun e de la disney cu Minny...acum doare numai la ea in patut dar se invarte ca acele de ceas toata noaptea, si mai imi da si mie cate un picior peste fata si trebuie toata noaptea sa ma caute cu mana..pana nu-si baga ea manuta in maneca mea nu se simte bine, asa adoarme mereu..cu o mana isi tine sticla de lapte iar pe cealata o ineasa in maneca mea
. Deocamdata nu l-am scos inca afara sa vad daca ingheata sau nu..da' las ca-i creste...si aucm se site mai usor si mai iubit
...deci si tu o lasi singurica pe Miru in cada...uite vezi mami daca nu te uiti pe unde mergi...calci peste jucariile fetei..
nu iti e rusine ca le strici?!
Getik vad ca te-ai trezit..spor la treaba si petrecere frumoasa si la multi ani ptr gemeni ca azi e ziua lor si inca o data ptr Ariana ca a implinit 1 anisor
Gata am recuperat tot
Cris vroiam sa te intreb daca Ionut stie...se sterge sau se defracmenteaza si memoria unui sd-card, sau memoria interna a unui aparat foto/camera exact cum se face la un pc?! ca am patit-o cu sd-cardul.

Povestea Printesucai

Picky_toto spune:
Lavi sincere condoleante ptr matusa ta..e urat sa primesti o asfel de veste ..dzeu sa o odihneasca in pace
L-ai trezit pe Rares? Off poate ca va aaprea si surubul si nu o sa se intample nimic..nu poti sa iei covorul sa-l scuturi? e mare?
Getik cum merg pregatelile?

Povestea Printesucai

Lali_mete spune:
Iupyyy,buburuzicile in casutza noua!!!
Hai sa fie intr-un ceas bun, cu pagini multe scrise,cu vesti bune, cu oameni voiosi si apropiati.
Lavi condoleante ! Cand aud de inmormantari nu imi vin cuvintele
.
Piky ce sa fac ,am facut bijutericisi m-am uitat la un film. Am asteptat sa se trezeasca Paul,puiul meu buburuzel-dovlecel ,i-am dat sa pape,ne-am jucat,am papat si eu
,acum doarme iar.
Despre noi ce sa spun , Paul e nascut pe 01.10.2009 ,3200 gr,52 cm,nastere naturala,la 39 sapamani,nota 9 . Pentru mine e de nota 10
.Eu sunt nascuta pe 13.08.1986 ,sunt leoaica cu coama zbarlita de vant
... Acum prestam pentru bebe2
,chiar daca timpurile sunt cum sunt. Am eu, asa ,incredere ca va rasari soarele mai puternic si pe strada noastra.
Revin, acum am nitzica treaba .
Lali si
de Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

cris_82 spune:
iupiiiiiiiiii...suntem si noi majori acuma
Eu dioar ce am terminat oleaca cu treaba si fi-mea cu dezastrul in urma mea,dar macar a ramas mirosul de pronto ca curatenia a fost anihilata
lali eu ma trezesc cu o cana de nes in fiecare dimineata ca altfel e belea mare..adica dorm pe mine
picky multam pentru trecerea facuta
lavi poate totusi l-ai tras cu aspiratotul surubelul.offf,viata asta
condoleante..
picky ce sa stric?ca imi rup eu gatul pana stric ceva,nu cred ca se poate defragmenta,dar il intrb desear cand vine acasa
lali deci uite de unde vine cutremurul seara..de aici de la o aruncatura de batsi eu dadeam vina pe fete ca provoaca ele tsunami ..
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA
BAZAR

Lali_mete spune:
Hai mai Cris,suntem mititei ma,nu facem chiar cutremure
( eu am 51 de gk,sotz 113
) ,doar ceva valuri pe lacul Tabacarie
.
Lali si
de Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii