**Buburuze de 2009 in actiune(1)**
Raspunsuri - Pagina 10

getik1 spune:
lavi la mine ninge asa ca nici o sansa sa vad eclipsa
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar

elena_adina spune:
Lavi si eu am vazut eclipsa.
Da,asa e si Razvan,cand ajungem acolo unde vrea el incepe sa vorbeasca pe limba lui si sa-mi explice,iar cand vede ca nu fac ce vrea el,incepe sa tipe si sa :vorbeasca"mai tare
.
Acum se joaca cu o cutie de CD-uri si zice "ticli-icli-icli-icli",imi vine sa-l mananc.
Razvan si mamy va
Adina mami de zgatioi mic Razvan Ioan

Picky_toto spune:
Salutare,
Intru doar sa va salut ca am treaba azi..revin cu restul cand voi termina toata treaba si voi culca copila
Mami de printesuca mica si iubita

La Multi Ani 2011!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Picky_toto spune:
Ne-am intors de pe strazi..as vrea sa scriu cateva randuri dar asta daca sta fiica mea la distanta..si oricum trebuie sa o bag la somn si apoi sa ma apuc de curatenie ...
Iniante de toate vreau sa urez lui Alice La multi ani, sa ti se indeplineasca toate dorintele si sa ai un an frumos si sanatos
Acum vreau sa va zic ca fica mea e o disperata , in momentul acesta isi bate unul din bebelusi si face scene de isterie
..daca va spun ca a devenit atat de rea in ultima perioada, ma credeti?! bate pe toti, pe jucarii, pe tati, pe mami, ridica mana si la alti copii si nu-i lasa deloc sa se joace cu jucariile(cand suntem in magazin la coltul de joaca al copiilor) in somn la fel vorbeste si bate.. sa va zic cum face in somn...incepe prin a lovi cu manile si a zice "na, na, na" ..si cand o intreb pe cine a visat ..pe tata..si ii dadea bataie(nu stiu cat stie ea de vis sau nu)...oricum e ca ridica mana sa loveasca pe toti, e rea..si darza,..nu se clinteste si nici nu clipeste cand i se face observatie...nuuu..asa taur cum e ea nu am mai vazut.pe zi ce creste tot mai rea se face
..si imi aduc aminte ca acum vreo 2 sapt era un copil cuminte, nu lovea, impartea jucariile si cu alti..acum nu.....
Revin ca vad ca vrea sa faca nani..fac si eu repede curat in living si apoi sunt doar a pc-ului ..asta cat ma lasa fiica mea

La Multi Ani 2011!!!

Povestea Printesucai

emanouela spune:
La multi ani! Alicccc....sa fii fericita si sanatoasa
getik sarumana, sper sa fie asa
lavi daca ai sti ce am trecut cu bestiile dupa noiiiii...se uita lumea ca la circ...ei radeau noi, mamele eram innebunite
cris atlassib...e 1,5 euro / kg...nu accepta tigati, medicamente, bautura doar 1 l tarie sau 2 l vin...un pachet sa nu depaseasca 20 kg...fata hai da tu crezi ca eu am memoria asa scurta???....uit eu dar mai recitesc, asta e.
va pup si pe restul picky, ana, adina, mady...ma duc sa mai fac una alta pe aci ....sau sa dormmmmmmmmm

emanouela spune:
La multi ani! Alicccc....sa fii fericita si sanatoasa
getik sarumana, sper sa fie asa
lavi daca ai sti ce am trecut cu bestiile dupa noiiiii...se uita lumea ca la circ...ei radeau noi, mamele eram innebunite
cris atlassib...e 1,5 euro / kg...nu accepta tigati, medicamente, bautura doar 1 l tarie sau 2 l vin...un pachet sa nu depaseasca 20 kg...fata hai da tu crezi ca eu am memoria asa scurta???....uit eu dar mai recitesc, asta e.
va pup si pe restul picky, ana, adina, mady...ma duc sa mai fac una alta pe aci ....sau sa dormmmmmmmmm

Picky_toto spune:
Se pare ca doar eu bantui pe aici...
Am culcat fata, v-am citi cat am mancat si acum ma apuc de aspirat..nu am nici un chef dar trebe'..
Asa ca poate cat imi fac eu de lucru prin casa, puneti si voi fundul jos si mai dai un semn pe aici..
Getik ptr tine special de la mine un mareeeee poooooooooooop..asa ca vedem cum s'o traduce si asta
Oricum tu poti sa ne poop-ai aici cat vrei ca noi nu ne suparam..chiar din contra..ne pooop-aim si singure..ca doar ii de la natura nu?!
Las' si tu fetele destepte sa vorbeasca si ele..si fi atenta, mai da-le cuvinte din astea ca uite asa devii engezoaica pe dc
..si apoi vii si ne dai si noua lecti..ca eu din engleaza o dau pe flamanda
de cand stau aici...deci o amestecatura poop
Gata merg sa vad ce fac prin casa fara chef
Ema chiar is curioasa ce vei gasi tu acasa la intoarcere in be...

La Multi Ani 2011!!!

Povestea Printesucai

getik1 spune:
fetele a revenit ary este pe post de bestiuta, ema ne luam de mana demoleaza tot nu vrea nik, cred c ao arunc in patut si o las sa doarma,acu este in brate la mine.
adinuto asa deci te pune fitu la respect ai??, si ary face tic a, tic,tica,tic nu stiu ce vrea sa zica dar in fine
mady ai terminat trebile?? eu sincer am vazut copil urat, dar saraca fetita este bolnava si prosti de parintiii zic ca este ok, nu cunoastetii dar pun poza pe mailu comun sa imi ziceti daca nu am dreptate
.
ary acu a furat capacu de la sticla de parfum si la aruncat sub pat si acu palnge , nu am cum so ajut din pacate cand s-o culca il scot o mai las nitel si o culc
fug ca ma trage de mana si nu stiu ce vrea
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar

lavinia.p spune:
Ceau fetilii! Am pus si eu prunu la somn de juma de ora, acuma vreau sa despodobesc bradutu e s-a ramolit rau LA MULTI ANI ALIC si multa sanatate, impliniri si multa fericire.
Picky poate e doar o perioada cu printesa, adica cu siguranta si noi am patit la fel si nici acuma nu prea vrea sa dea jucarii la altii doar la Stefi. Am fost azi la ele si s-au distrat de numa picii
si-au si dat pusi dar n-am reusit nici cum sa-i prind in poza caci erau rapizi
pe furis
Ema drum bun spre Belgia, cand ai zis ca plecati? bestia mica si pe mami.
Anna, Simina, Lali voi pe unde umblati?
La MUlti Ani 2011
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!

madyrizi spune:
eheeeeeeee... am fost har-ni-ca (mi-au murit laudatorii ). am tuns kinderu' de scoala, l-am imbaiat de 2 ori (la plecare si la venire), am calcat, am facut spanac cu carnati pt. pranz (noi mancam pranzu' la 4
), am facut 7 coletele pt. bazar... si dupa ce mananca soata si alex, dau mancare si lui mihaita si plec la posta sa pun coletele si sa multiplic invitatiile la ziua lui alex. cand ma intorc trebuie sa le scriu ca i-am promis ca le da maine la scoala
.
mai trebuie sa pun rufele calcate la locul lor, dar nu-mi pot dezlipi fundul de scaun. am mancat si m-a luat o leneeeee.... de ma doare .
Edit: aaa... si mihaita doarme de la 13 la aproape 16, adica acum e foarte fresh.
Mami de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii