**Buburuze de 2009 in actiune(1)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

piky nu stiu ce sa zic cu rautatea lu stefi, probabil simte ca vine bb sper sa nu fie asa, si stai locului ca ma supyy, vin acu in beljica si te leg de scaun, tu nu vrei bebelu la tarmen?? eu sunt pe aici, mesteresc pe cat ma lasa ary pana acu am avut lesctii cu ea, am incvatat-o sa zica calu si zica"caa" tcn tcn si sare pe donky

fetelor lali este ocupe ca azi are musafirii asa ca probabil diseara isi face prezenta.

lavi cum a fost pe la cuscra?? ce traznai au facut picii??

mady dar harnicuta mai esti, si cati ani face alex?? si ii faci party??

alic la multi ani sanatate, fericire si tot ce iti doresti u sa ti se indeplineasca

cris la tine iar suna telefoanele ca dracii??

annadeja este la munte se distreaza asa ca mai rarut pe la noi

acu ary este in patut si se lupta cu buburuza poate o ia somniku sa mai mesteresc si eu ceva, dimi am facut un crocodil pt 1 martie.

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

urez si eu LA MULTI ANI, ALIC!!! sa fii sanatoasa, iubita si sa ai parte numai de bucurii.

getik, deocamdata nu-i pot face party acasa lui alex pt. ca abia la vara renovam casa si acum stam numai in 2 camere, celelalte 2 nu ne place cum sunt si vrem sa le aranjam inainte de a ne muta in ele. asa ca ii facem ziua la mc donald's, la care vor fi invitati 25 de colegi de clasa si 5 prieteni din cartier. asa ca vor veni cel putin 20. apoi vom face la socrii mei si party pt. adulti ca daca nu vine lalica cu catelu' si purcelu' nu-i bine, iese scandal. in fiecare an ma scarpin de milioane bune pt. ziua lui, dar nu imi pare rau. este foarte fericit si asta imi e deajuns. ziua la mac va fi pe 6 februarie, dar invitatiile trebe trimise din timp.

picky, uneori e bine sa fie un pic mai tzepoasa fata, sa nu permita orice, sa arate cine e sefu'... dar nu cu toata lumea... daca intelegi ce vreau sa spun. adica orice nas isi are nasul, iar sefa are o sefa mai mare .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Helau, helau din nou (asta in ce lb o fi?!)

Eu am terminat de facut curat in living si in baie, acum astept sa mi se trezezasca printesca..care vad ca s-a trezit deja acum cand am pus si eu fundul jos ..ia ca parca vrea sa ma motaie.....nu ma striga inca ...asa ziceam ca mai am de facut curat la parter...in fine.. mi s-a trezit...asa ca ma pun pe treaba iar si apoi voi incerca sa recuperez tot, ca sa fiu la zi cu totul..si sa pun si pozici pe site sa vi le arat pe mail

v-am tzucat, poopat si ce mai vreti voi, acum merg la datorie

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 28+ ..o printesuca mai mica
La Multi Ani 2011!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

ary sa trezit si este ff tafnoasa cu nervi in cur si ma dispra, la greu, nu s-ia facut sonmul de frumusete asaca tre sa ii suport mofturile, am vb cu doctora ei si de azi o trec pe lapte din comert la cutie ca nanu ma rupt la bani o cut nu imi ajunge 4 zile

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Am pus link-ul cu pozicile de la revelion pe mail..
Sper sa va placa..

Fiica mea e acum la cearta cu tacsu...eu ma pregatesc sa pun masa...
scriu mai tarziu...

Ema am primit mesajele tale pe mess...asta este, multam oricum, ai fost o draguta...pai i-a apucat credinta acum in prag de criza..va urez de pe acum drum bun si sa ne vedem cu bine aici

Revin mai tarziu..ca deja e scandal rau pe aici ...

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 28+ ..o printesuca mai mica
La Multi Ani 2011!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

La Multi ani Alic!
Sa fii sanatoasa si sa ai tot ce-ti doresti!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

In primul rand vreau sa va urez un an 2011 mai bun ca niciodata in care sa realizati tot ce v-ati propus alaturi de buburuzele voastre sanatoase si voioase!
In al doilea rand vreau sa urez bun venit feteleor noi care ni s-au alaturat:Lali mete si Madyrizi si bun revenit Adinuta.
Alic-felicitari ptr permis si inca o data La Multi Ani!
Picky-ati gasit nume ptr printesuca mica?
Anna-f interesanta tema de revelion-de-abia astept pozele.Distractie placuta la munte!
Getik-am vazut pozele de la ziua Arianei si mi-a placut cum ai aranjat!Nu am citit la topicul care te-a deranjat dar eu zic sa nu te agiti prea mult pe tema asta!
Cris-ce bine ca ai pus la punct rudele cele bagacioase la mot-asa se gasesc peste tot.
Ema- spor la bagaje!Deci gata vacanta in Romania?M-am amuzat cand ai povesttit de cum ati petrecut la mall.

Si noi am petrecut revelionul acasa cu fratele meu si cumnata si mama.Andu a adormit pe la 22 dupa ce mi-a facut un ilion de nervi ca nu avea stare-ii daduse nasa lui sa manance o cioco mica si ca urmare nu a mai avut stare .efectiv m-a disperat........a trecut-am iesit si noi la 12 afara am aprins artifcii,apoi au venit verisoara mea cu sotul pe la noi si am mai stat cu ei-oricum pe la 4 ne-am bagat la nani.Nu a fost un revelion iesit din comun dar a fost frumos.

Ce sa va mai povestesc despre noi?
A nins si la noi si am iesit la sanius,am vazut si eclipsa....
Eu am de lucru acasa asa ca nu va imaginati ca ma bucur prea tare de concediu!
Nu am mai intrat ca ma enerveaza netul dar chiar imi era dor de voi-si nu am avut de recuperat decat 11 pagini plus vreo 3 din cel de la bebelusul.

Va pup ca nu ma mai lasa Andu sa scriu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'na seaaaraaa! Sau mai bine noul salut "poooop!"

Eu azi am avut o gramada de lume prin casa,nu am mai avut de mult timp atatia musafiri ! Cei mai importanti musafiri au fost o foarte buna prietena,cu care am mancat/dormit/mers la gagii/luat bataie de la mamele noastre fix impreuna ,cu sotul ei,copilasul de aproape 9 luni,si fratele sotului ei. Imi era tare dor de ea,nu o vazusem din iulie,cand au fost la mare. S-a mutat in Bucuresti dupa sot si plangem mereu una dupa cealalta. Abea astept sa isi termine de construiut casa,sa se mute de la soacra,sa pot merge la ea! Eu si soacra ei ne iubim mult ! Imi zice "batrana" ,ca cica toate le stiu ,pentru ca nu am lasat-o pe Mihaela sa ii dea mancare de adulti de la 2,5 luni la baiat, ca am invatat-o sa il poarte fara sosete asta vara la 40 de grade,si fara caciulita tot atunci,ca am invatat-o sa nu trezeasca baiatul noaptea sa il alapteze ,pentru ca el a dormit de la nastere,de la 9 seara la 7 dimineata,refill,si iar nani pana pe la 10 ,si pentru ca nu am lasat-o sa creada ca laptele ei nu e destul de gras,pentru ca manca Darius des ziua la 3 luni ( puseu de crestere+ nemancat noapte) ,deeeci,nu conteaza ca am 24 de ani amarati ,sunt batranaaa!

Va pupesc,acum zambesc ,sunt fericita ca m-am cutremuricit cu noaptea-n cap de dimi,mi-am vazut prietena cea mai buna,cumnatul maine pleaca in voiaj deci am scapat de el ,voi (+dovlecicele) imi sunteti aproape ,ce sa vreau mai mult !

Noapte buna!

Lali si de Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

of simina firar netu sa fie,cand incepi munca sa stam la o [barfa[ calumea?

piky mami da la tine ce se intampla al 3-lea razboi mondial cu puca??

lali tu unde umbli in noaptea sta m-ai abandonat pe mess te ai cutremuricit si acu?

gata fug la naniii acu, dar nu inainte sa va salut poop

ariciu a facut un anisor
ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaa..la mine vad ca a inceput anul cu dreptulam de munca la greu si parca nu mai fac fata..azi am in plan curat,mancare,hartogaraie,scos sectorici la zapada...deci super incarcat program.Nici ieri nu am astat deloc,am plecat dimineata de acasa si am scos la bulgareala sectoriciul pana i-au inghetat nasul si mainile de incepuse sa se scrtaie,dar nu vroia sa plecam de acolosi dupa masa a inceput nebunia acasa..

dar hai sa va dau calda,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

si ...ALIC ..LA MULTI ANI PENTRU IERI,TOT CE-TI DORESTI SA TI SE IMPLINEASCA SI SA FI INCONJURATA DE IUBIREA CELOR DRAGI

si..LA MULTI ANI Reby_iry SA FI SA NATOASA SI IUBITA,SA TI SE INPLINEASCA TOATE DORINTELEIN NOUL AN SI SA FI FERICITA ALATURI DE FAMILIE SI PRIETENI

adina cred ca acum e o perioada la mai toti picii,ca si fi-mea a inceput cu fitez de bufte..vorbeste cu el calm,explica-i ca nu e frumos sa faca asa,dar nu-l bate
mady deja vad ca la tine a inceput nebunia cu scoala..brrr,cum e prima zi de scola dupa vacanta?
lavi intra pe mess plssssssssssssssssssssssssi acum,vreau si eu sa decedeze reclama de la cappy ca ma disperasa stii ca ne e dor de cuscra ta,nu intra pe la noi?nu mai ii dau vigantol la maimuta de cam 3 saptamani parca nu de alta,dar eu incepusem sa uit uneori de el,si ea cum il prindea ar fi fost in stare sa-i suga continutul ca pe biberonEclipsa?fi serioasaimi spune sotul ca este eclipsa si eu la el"unde"?,si zice ca la tv,la care eu"pai e clar ca au nevoie de audienta pe anul asta"la mine ningea inca si nu am sesizat nimica.
mady in ce clasa e alex??daaa,si eu am alergie la tranteala pe jos sua mirlait airea,si mereu iese cu scandal
picky fata?tu iar nu ai stare si bexezi la greu cu treaba?nu stiu ce sa zic de puca,poate e oleca de gelozie,poate nu..pot doar sa iti spun ce am observat eu la miru si am corectat..cand se lovea,indiferent daca o durea sau nu,i se spunea sa dea "na-na" la ce i-a provocat ei durere,si apoi am vazut ca altoia pe toata lumea,pana am pus piciorul in prag intr-o zi si ei i-am dat peste maini ca nu mai intelegea ca nu e voie sa loveasca si pe respectiva care a invatat-o i-am dat interdictie de la capitolul asta.Acum orice lovitura o pupam pana trece buba,si "na-na" a ramas doar nasa ei de botez pe care o cheama toata ziua prin casa
ema fat,alcolocoase si tigaricoase cu nu intereseaza la transport,dar se pare ca ma cam costa un colet..macar e firma seriaosa si nu cotrobaie la colet?
lavi fata,ce romantici mici si incurabili sunt
mady si la noi pranzul tot pe la ora aia easa ca nu esti singurica.A mai dormit mihaita azi noapte dupa repriza din timpul zilei?
getik ce haioasa e aricica ..da,fata,ma dispera zilele asteaasa e la inceput de an,dar pun eu totul in ordine si pana la finele sapatamanii sper sa termin si sa fiu mai liberavreau si eu sa vad una bucata crocodil
mama mama ce e pe capul tau cu ziua la baiat...deci sa ma tin bine si eu si sa iau aminte ca asta o sa ma astepte si pe mine,nu?getik daca treci pe laptele din comert,nu te arunca cu totul dintr-o data..ia cate o cutie si vezi care il acepta,ca sunt atat de difertite la gust de zica ca nu se mulge aceeasi vaca
picky fata ce codite are puca,e asa adorabila cu ele,sa inteleg ca si la voi telecomanda de la tv e pe post de telefon?unde ascunzi tu fata bebelina ca nu e asa de mare burtica?
simina si poze???schimba netulllllllll
[b]lali
esti criminala batranico
[b]getik
staiu ca trebuie sa-mi bubuie mie mintea ceva si sa vezi ce "covinte" scot eu mai ceva ca "pooop" sper ca azi sa fiu oleaca mai libera si sa reusim si noi sa ne conversam,poop

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

A VENIT IARNA

BAZAR

Mergi la inceput