**Buburuze de 2009 in actiune(1)**
Raspunsuri - Pagina 12
madyrizi spune:
neatza!!!
cris, multam de perfuzabila. mey, parca-s zombi. nu pot sa adorm seara si dimineata sunt morocanoasa
. alex e in clasa a 2-a. abia astepta sa mearga la scoala sa duca invitatiile. abia a adormit aseara pe la 12 ca avea emotii
. mihaita are un program fix. nu se abate de la el deloc. se trezeste dimineata la 8-8.30, se mai culca la 13 fix si se trezeste la 15.45-16.00 si se culca iar la 21.30 aproximativ.
lali, cum le stii tu pe toate... ca un om mare. asa mai primesc si eu replica. aaa... si de la socru' citire "sari calu'" cand imi impun punctu' de vedere
. socrela mea e ca o mama pentru mine, o iubesc mult, dar socrelu'...
.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
elena_adina spune:
Neataaaaaaa!!!!!!!!
Vin fuga fuguta ca am simtit miros de cafea
...sunt la a doua cana ca azi noapte nu am dormit cine stie ce,iar la 6 juma'trezirea ca a venit preotul...."sunt mahmura" de somn.Feciorasul doarme ,asa m-as baga langa el,dar stiu ca nu mai doarme mult si decat sa ma turmentez mai tare mai bine stau treaza.
Azi am multa treaba,trebuie sa fac mancare pentru doua zile,sa calc o caruta de rufe,sa mai bag la spalat ca cica dupa Boteaza nu se spala
,si multe,multe altele,insa am o lene de 12 persoane![]()

.
Cris ooo suntem pe aceeasi lungime de unda,din amandoua iese fum azi
;iti dai seama ca nu pot sa-l bat,ca mi-e drag asa obraznic cum e,decat sa-l vad bolnav,mai bine asa
Lali ce tare esti ![]()
![]()
,ma invata si pe mine soacramea sa-i dau lui Razvan doua perechi de pantaloni si doua flanelute la mijlocul lui august

,noroc ca nu m-am luat dupa ea.
Gata plec ca s-a trezit zgatioiul!
V-am pupat
Razvan si mamy va 
Adina mami de zgatioi mic Razvan Ioan
getik1 spune:

am scris un mesaj si ary a binevoit sa dea cu picioru la laptop si a sters tot
am ras de ea si de paty de nu mai pot paty este traumatizata de ary si cand sa pus sa se joace cu ea paty a inceput sa tremure dintoate incheieturile

, si acu a sarit in pat ca de face calu si a cazut peste catea
, si paty a furato ieri de la mine ca a dat sa se apere si a prinso ff osor cu colti mai mult sperietura la ary, si acu o incat sa nu mai chinuie cateaua ceea ce este imposibil
acu o trage de o labaaa si rade in hohote.
cris mama spor la bulgareala si baga o portie si pentru noi, ca noi u iesim afara din cauza la vaccin de la an in manuta, si poate termini si u cutreaba sa mai barfim si revetoiinoi ceva
piky sa sti ca de la prima ora am balit la crevetii tai de numaipot, ce sa fac cu ary ca o bate pe paty intentionat
,eu ii zic nu ea tot da, cgiar daca i-am dat peste mana sau picior face mai rau
, puca este o dulce si tu nu ai burtica asa mare
lavi si u unde ai disparut aseara de pe mess??
ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar
getik1 spune:
adinuto azi esti pe post de albinuta, da soacrele astea sunt cam duse, si cand ma gandesc ca maine vine mandretea de proasta adica soacramea
mmady hai baga o cafeluta sa te trezestiii
sa fi fresh
ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar
Lali_mete spune:
Buna dimineatza!! Cafeaua!! Unde e cafeaaauaaa? Ca ii simt mirosul
!
Eu nu beau cafea,dar imi place la nebunie sa o fac,mai ales sa fie o cafea buuna,cu miros super-placut. Socrii mei cumpara cafeaua boabe si o rasnesc inainte sa o faca,va dati seama ce super miroase in bucatarie la ei dimineata
! Fi-miu vorbeste pe limba lui,il tot cearta pe cumnat
. CRed ca stie si el ca azi pleaca in voiaj,si se intoarce peste 6 luni-un an,dupa cum rezista. Cumnatelul meu e genl de om enervant si ingamfat,uneori nesimtit,dar sunt sigura ca o sa imi lipseasca. Eu sunt mai
asa,imi ra dor si de socru-miu cand nu ne impacam bine
. El pleca pe santier in afara pentru 5-6 luni,supa vre-o doua mie mi se facea dor de el,si socara-mea se ruga sa-si gaseasca vre-una pe acolo sa nu mai vina
. Socrul si cumnatul au fix acelasi temperament
.
Revin,acum incerc sa ies cu Paul afara ,ca e asa frumos parcul
!Totul e invelit in chiciura!
Lali
si
de Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
emanouela spune:
neata
am intrat sa va salut si sa va pupacesc
picky cautam in primavara impreuna, pe net si fac comanda. sincer imi pare rau. cu credinta....poi nu e mai comod sa te rogi decat sa pui osul la treaba sau sa iesi in strada sa te revolti? offff, iar ma enervez
cris din Be in Rom nu mi-a desfacut niciodata, acuuuu, din Rom in Be, om vedea....la birou nu desfac, il sigileaza in fata ta si il eticheteaza dar la 'fratii' nostri unguri, la gtanita,care sunt niste 'dragalasi' cica prin sondaj, daca au chef, desfac pt control. om vedea....vineri il luam si iti spun in ce stare e.
merci fetele pt urarile de spor la bagaje....acu ma duc sa vad ce mai pun, ce mai scot, etc
va pupacesc
emanouela spune:
uitam.....La multi ani! Irina sa fii sanatoasa si sa te bucuri de tot ce e frumos, nu ca te-ar interesa....dar ne lipsesti, ca si Dana....no comment...iar nu m-am putut abtine![]()
lavinia.p spune:
Buna dimi fetele!

La multi ani Iry sa fii sanatoasa, fericita si mereu implinita
Crismultam de cafeluta chiar am nevooie
Madybine ca aio terminat cu treburile...super ca merge bazarul
la mine merge mai slab
nush de ce....vrem si noi sa vedem invitatiile
si bineinteles freza noua a baiatului
...bine doarme Mihaita, nici eu nu am treaba cu al meu, eu trebuie sa-l trezesc de obicei ca nu are notiunea trezitului
. Sa ne spui cum a fost prima zi de scoala la Alex
Getik multam ca mi-ai amintit ca Anna este la munte, uitasem asa ii dam scutire nu?
...si zici ca are trecere donkey-ul? am vazut si eu la noi si ma gandesc sa-i iau unul la Rares
....la cuscra a fost super bine, s-au jucat frumos impreuna, chiar incep sa stie sa se joace impreuna, Rares nu prea accepta decat copii mai mari ca el, dar pe Stefi o accepta foarte bine si la fel zice si cuscra...cine stie ce ne rezerva viitorul, noi ne incuscrim acuma doar asa dar mai stii
, mai ales ca-si si dau la pupii
sunt tare dulci sper sa reusesc sa-i prind diseara ca acum vin ele la noi
Madyasa e si la noi cu petrecerea lui Rares, avem multi copii si inca nici nu mergem la gradi..noi am tinut la mami primul anisor al lui caci la noi nu aveam cum sa bagam 32 de persoane in 2 camere
. Si eu ma gandesc cu groaza unde sa tinem petrecerea de 2 ani ai lui, caci a zis mama ca e prima si ultima data cand tinem la ea, la ce haos a fost acolo
Picky am vazut pozicile de Rev
, am vazut-o pe Stefi ce scumpa era ce bine-i statea cu rochita, am vazut si burtica frumoasa
bine ca ti-ai facut tu poza caci altfel ramaneai fara nu?
...am vazut si mancarurile ce bine arata
ma bucur ca a trecut cu bine si la voi
Siminama bucur ca ai intrat sa ne mai zici despre voi si ca a trecut cu bine si la voi Revelionul si v-ati simtit bine.Spor la treburi, cand te intorci la lucru?
Lali ma bucur ca te-ai intalnit cu prietena ta cea mai buna
si foarte bune sfaturi i-ai dat, pacat ca nu am avut si eu o prietena sa-mi spuna toate astea si ma luptam singura cu scorpiile, dar am razbit
...apropo de data asta n-a simtit nimic![]()

Cris multam de raspunsul cu vigantolul, credeam ca s-a trecut peste intrebarea mea vroiam sa mai intreb azi odata...nici eu nu am vazut exact eclipsa doar ca era mai intunecat si nu stiam de ce
apoi mi-am dat seama
, pupicei
Getik ce tare e Ary cu Paty
...aseara m-am pus la somn caci nu m-am simtit bine, cred ca ma paste o criza de fiara dupa atatea porcarii ce-am mancat de sarbatori,...si mai avem un Ion in fam pe tata si pe nasa care e Ioana si apoi gata cu mancarurile, intru la cura

Merg sa-mi schimb piticul ca puteeee...revin mai incolo
La MUlti Ani 2011 

Asa creste iubirea vietii mele
23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
getik1 spune:
ema eu am trimis colet cu medicamente si bautura in italia si a scapat de nenea unguri
[voma], bine pitite in cizme si haine
.
lavi asa sa faci auzi sa prinzi copchii, auzi eu nu am nici macar un copil aici, si care sunt zici ca sunt paduretii sau ma elimina din cauza lu soacramea, ca de am vb urat de ea[acru][voma], lasa ca poate o convingi pe mami pt petrecerea de 2 ani
ariciu a facut un anisor 
ary povestea unui aricy
am produse la bazar
getik1 spune:
lavi da donky este belea si se joaca super frumos cu el chiar il musca de coada, urechi, si il pupa in bot, cu degetele cica ii scoate ochii lesini de ras daca o vezii

ariciu a facut un anisor 
ary povestea unui aricy
am produse la bazar