**Buburuze de 2009 in actiune(1)**
Raspunsuri - Pagina 8

nicuratze spune:
Buna dimineata la pranz si de la noi!
MADY,bine ai venit si o suta de pupicuri din partea noastra
PICKY,lasa ca gasiti voi nume frumos la printesa,imi pare rau ca te tot inteapa fata.
GETIK,sa stii ca fiimea nu a folosit antemergatorul (imprumutat de la o fina a lui nasa),dar a functionat caruciorul de papusi,se sprijinea de manere si batea tot parcul asta vara.
LAVINIA,pup pe Raresul,au crescut copiii nostri,Andra zilele trecute l-a vazut pe ta-su ca a terminat de dat cu aspiratorul si a zis:Gata,bavo tatii!
PICKY,a fost super la revelion,am stat o ora cat am prins pe Holograf si artificiile,Andra a stat numai cu ochii beliti pe cer..si Radu m-a luat de mana dupa artificii si a zis,hai mami la restaurant ca mi-e foame
ANNA,distractie placuta la munte,o sa fie zapada,astept si eu pozele .
CRIS,spor la treaba (si eu am treaba,dar nu am chef,am si motive..in fine)
Si va pup pe toate,EMA,LALI,SIMINA,ALEXA,ALICE,ADINA,si o saptamana usoara sa aveti!
Si ma intreb CARINABLANCA,ce mai faci?

emanouela spune:
buna fetele
noi suntem cu ultimele preg inainte de plecare....mai luam una alta de aci, ce acolo nu se gaseste, fac colete ca sa trimit pe autocar, eee....treaba multaaaaa
fetele...getik, picky, cris, lavi, ana....si cine mai intreba, ca nu mai retin exact....joi plecam spre Beljica...cu examenul...in aprilie dau, la sf lui mart., max 1 aprilie vin in Rom si atunci dau iar...acu nu am avut chef sa dau sala, nu am avut chef sa citesc deloc...deci ramane atunci sa dau. cam asta...in rest nic special. maimuta de ficiormiu e un figurant si un fitzos.....bodogane ca o moara stricata...ieri am iesit in mall, ne-am molit putintel, a iesit si cu piticania si cu o prietena de-a mea cu fetita ei care e mai mare cu 1 an decat bestia mea.....e....nu mai gresescccccccccccccccc in veci....alergau prin mall, tipau, se trageau de par, trageau de globuri, de ornamentele din mall, daramau rafturile din magazine....treaba multaaaaaaaaaaaaa...si acu is marcata de ce a trait ieri.... cam asta.
nu prea pot sa tin pasul cu voi acu...cand ajung acasa va fi altceva, pana atunci va scriu asa, in mare
va pupacesc

lavinia.p spune:
Bun revin cu partea a doua din carnat, sunt foarte darnica dau la toata lumea
Buburuzele voastre cum au reactionat la artificii si petarde? Al meu tare s-a speriat, aproape ca a inceput s planga desi nu am fost afara le-am vazut din casa.
Picky nu prea am reusit sa fac nimic, am facut rapid o baie, am maturat si spalat pe jos, ceva mancare am adus de la mami ca facuse cu o zi inainte si le-am zis si la nasi sa aduca si ei...deci a insemnat Stefi peretii
, poi cum sa ramana ei neinsemnati asa la cumpana dintre ani
Getikimi pare rau ca te-ai intepat cu Cez, stiu cum e, doar ca eu am ajuns imuna la astea si incerc sa nu-l mai bag in seama, si al meu tot ridica tonul mai nou la mine si apoi peste 5 min ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, dar eu ii raspund cu aceeasi moneda, adica ma fac indiferenta si nu-l bag in seama. Pana acuma tot tineam teoria chibritului ca de ce tipa ca de ce e asa ca eu il iubesc ca sa ma respecte, acum nu mai zic nimic dar si cand vine langa mine dupa ce cica i-au trecut nervii il tratez cu indiferenta si el ma intreaba ca ce am, iar eu nimic, sa stii ca realizeaza si isi cere scuze, dar degeaba pt mine din pacate atatea certuri strica relatia si greu se mai repara inapoi....fii tare pt Ary, gandeste-te la ea cand te certi cu el sa vezi cum te intaresti. si sper sa va reveniti
Adinamama ce faza ti-a facut soata, eu cred ca-l mancam de viu, ma bucur ca vi-ati petrecut cu bine
Anna ma bucur ca v-ati distrat de Rev, cred ca a fost super, abia astept sa vad pozeee cu toti...noi am fost la sorcovit si am facut si ceva banuti
Cris mi-au plecut interpretarile de mor aci de ras, sa-ti traiasca finutu sa fie sanatos...deci v-ati cutremuricit asta ca sa va prinda anul asa, am simtit eu ceva cutremur dar credeam ca e tot Lali
...Doamne fereste sa ne cutremurati amandoua ca sigur tre sa ne ancoram
Lali da da scoate-te acuma ca nu era de la voi cutremurul...eu am vazut la tine in album si ineluse, acelea nu erau facute de tine?, sa-mi dai link cand adaugi pozici noi, am sa si dau add azi pe mess adresei tale sa putem vb si acolo
.
madyrizi ma bucur ca ne-ai gasit te asteptam oricand
....am vazut si hainitele de vanzare din album, spor la vanzare
suntem colege de picassa
Getik biata catea...c um esti cu nasul? tot infumdat? multa sanatate si sa iasa repede coltisorii la Ary sa nu chinuie fata
Pickysper sa nu aiba puca mica nimic si sa fie doar o perioada, multa sanatate iar sotului forta sa se lase de fumat
Madyrizi si al meu intoarce toate jucariile cu rotile in sus si le tot invarte nush ce-o fi in mintiuta lor. Ia baga-ne si noua niste pozici cu printisorii tai
Picky iubita promit sa bag pozici doar ca dupa cum ti-am zis nu pot sa le descarc ca nu mai am USB-uri la calculator si de Sf Ion mergem la nasi si am sa le descarc acolo pe un Cd si apoi am sa le pun la mine pe Pc si tot asa pana rezolv problema la calculator, complicat dar n-am ce face, asa ca sper ca ma ierti
Anna ce fain ca sunteti asa buni prieteni de atatia ani.
Pe mine m-au parasit mai toti prietenii de cand am nascut si m-am lasat de fumat, asta este nu duc lipsa caci mi-am facut alti prieteni si va am pe voi, prietenele mele nu mi-au trimis nici un mesaj de sarbatori in schimb am primit de la voi
Annacand mergeti la munte? Distractie placuta de pe acuma va doresc...si eu vreau sa dezbrac bradul azi fiindca s-a lasat rau si au si cazut o gramada de ace...
pionierul scump
Cris tot am vrut sa zic cu rudele astea, sunt cele mai pretentioase, jur in loc sa fie cei mai intelegatori stiu si eu pe propria piele...
dulce fetele
Elena ce scumpa e Andra cum la- felicitat pe tata asa e au crescut buburuzele noastre, nici nu stiu cum a trecut timpul...ma bucur ca-ti faci timp si pt net stiu ca esti ocupata, imi face placere sa te citesc
...sa ne mai povesteti de Andra si Raducu
...si pana la urma l-ai dus la restaurant pr Raducu?
Emo ati fost la mall cu doua bestiute?
ce tare auzi la ea a ramas marcata
Acu merg sa fac si eu o baie pana nu se trezeste fiu meu. Va pe toate si mai ales buburuzicile!
La MUlti Ani 2011
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!

madyrizi spune:
eee... uite si poze cu mandretile mele POZE KINDERI .
seamana foarte bine unul cu altul, ca doua picaturi una de apa si una de ulei .
plec in vizita.
Mami de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

lavinia.p spune:
S-a trezit si printul meu si mergem la mami.
Mady ti-am vazu minunile, ce scumpi sunt si ai dreptate seamana foarte bine o picatura de apa una de ulei, dar sa stii ca amandoi sunt fff frumosi si au niste ochi
sa-ti traiasca si sa fie sanatosi
La MUlti Ani 2011

getik1 spune:
salutare cf fetele?
noi azi am facut curat, si tocmai cand am terminat a venit doctora fetii pe care nu o asteptam, nea intepat in manuta,
vad ca nici o reactie deocamdata
. acu domnisoara este in patut si vb cu buburuza
.
am nistre draci pe forumu asta nu mai poti sa scri deloc numai rautate voi stiatii ca poop in engleza este kk?? eu una nu stiam. uitatii aici topiku :http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159464&whichpage=8
acu trec la ale noastre :
anna u nu ne pui niste poze de la rev sa vedem acele insignele si costumatiile?? cu raceala asa si asa, si ary nu a mai facut febra doar a iesit maseluta, dar in schimb nu mai papa si nici cu somnu nu este cine stie ce , distractie
placuta la munte si te atseptam la mika
adinuto de ce esti chioara de somn ??
lavi si ary la fel face se culca ff tarziu si dimineata ff devreme,mama da tu ce faci incepi un mesaj intr-o zi si il termini in ziua urmatoare, puup ae
care stie sa ia castronelu din dulap
cris- " suna telefoanele ca dracii, si vin milioanele cu sacii" se potriveste?? acu sa inteleg ca nu doar ary este razboinica asa i se zice pe aicii vad ca si miru la fel este, lasa babele ca astea asa is,
doamne ce vocalize face fimea in patut, deabia astept sa treaca iarma ,m-am saturat sa stau intr-o camera nici cu ary nu pot face multe lucruriii,ca este stramt,
si unde pui ca vine mandretea mea de soacra care este proasta cu craci pe ea dar fug de acasa plec la mama , sormea si stau cate 2 zile ,mai vin una acasa pana pleaca bestia
mady ms mult de link, caaut din acela cu mai multe activitatii,ca dacca sunt exilata in camera cu ea ne trebuie ceva mik, premerg este ff mare.
nicuratze sper sa meargaa cu el, ma rog sa mearga acu daca nu vrea asta e eu ii iau sa nu zic ca nu i-am luat
ema spor la bagaje, sa aveti zbor fara intarzieriii, si bestiuta care darama tot
lavi filmea in noapte de relion a dormit ca bou pe coada de la 22,30 la 8 dimi, nu a simtit nik in schimb cateaua era traumatizata rauuuu,, noi nu pre ne certam cu tipete decat ma emerveaza la culme eu crp de nervi si el rade de mine si dupa zice ca glumeste, sunt intepaturii, dar daca il las sa doarme este totul ok, si dupa razi cu el de lesini
, il las in pace la fel si cu teoria chibritului, si stai linistita prieteni sunt langa u cand ai banii dupa te abndoneaza,
mady chiar mandretiii puiutii tai
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar

getik1 spune:
http://picasaweb.google.com/102347085797853723665/UnAnisor#5558049686524517890 poze de la rev, cu ary si cu potaita tunsa
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar

madyrizi spune:
ce fata frumoasa am vazut io acolo !!! vezi ca am doi baieti. care-i place: cu oki albastri sau caprui inchis
. si sunt soacra buna
.
Mami de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

getik1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mami ![]() ![]() ![]() AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro NOUTATI IN ALBUM pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
mady multumesc de aprecierii, mai discutam
ariciu a facut un anisor

ary povestea unui aricy
am produse la bazar

lavinia.p spune:
Am intrat sa va urez noapte buna si linistita.
Getik am intrat la topikul indicat, greu ma abtin sa nu scriu ceva...numai oameni rai pusi pe observatii, nu-i baga in seama, da-i in....am vazut pozicile cu Ariciu mic, e o incantare si ce amorezi am vazut acolo
Mady dc as avea fetite i-as lua pe amandoi sunt tare frumosi
Iar acum plec la somnic.
Va poooop (oare asta ce inseamna Getik?)
La MUlti Ani 2011