**Buburuze de 2009 in actiune(1)**
Raspunsuri - Pagina 7

getik1 spune:
ok mady ms mult poop
acu ma bag la nani
hei fetele mele voi pe unde bantuiti???/ azi am fost singura pe aici , v-am asteptat dar raslet ati aparut, lasa ca a eu grija de voi
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar

Picky_toto spune:
Salutare, salutare
Am culcat fata asa ca incerc sa mai scriu cate ceva...
Getik ti-a trecut nervi pe al tau? ce ati avut de impartit? inca putin si-ti vine soacra ta, cred ca nu mai poti de bucurie, nu? mai face febra Ariana?
cat despre mers nu o forta, las-o pe ea singura sa-si dea drumul..fa-i masaj mult la picioruse si exerciti ptr ai intari muschi
Madyrizi ni te alaturi si tu clubului nostru? ca te primim cu bratele deschise si chiar ne-ar face placere A mea i place sa se joace cu antepremergatorul...apasa pe butoane, il mai ia si-l plimba la fel face si cu carutul lui bebe
Getik in sfarsit ai tuns cateaua sa-i faci o poza si sa ne arati si noua...stefi imparte mancarea cu picky, ieri si-a bagat manuta in apa lui si apoi le-a bagat in gura sa le linga
, a trebuit sa-i scot castroanele pe terasa, dar nu scap fara sa-i dea si lui picky
cat despre antepremergator chiar nu te pot indruma, decat sa incerci pe la bazar pe aici ....preturile in ro nu le cunosc si nici magazine
dar ai puta folosi ptr inceput un carucior de papausa sa vezi cum reactioneaza..bine un e chiar stabil ca antepremergatorul dar ajuta si el
Madyrizi noi am fost inca la "bebelusul" ca aveam o mezina in club asa ca dupa ce a trecut pragul anisorului, ne-am mutat la scutece
Lali pai se trezeste bine, are un program ok..a mea se culca pe la 20:30 rar pe la 23 si se trezeste pe la 8-8:30, dar are pe zi o repzira de somn mai lunga, asta daca iese si afara...se mai trezeste pe noapte?! sau doarme neintrerupt? ca a mea are inca treziri noaptea..ptr lapitc, ptr ca nu-i mai e somn..si uite asa nu-mi permit sa ma culc tarziu..de obicei ma culc o data cu ea...ca fara mami nu adoamre..doar in weekend-uri mai stau si eu peste "program" cat despre sforaitul sotilor, am si eu unul in casa numai ca eu sunt mai imuna la sforaitul lui, inainte era ingrozitor, acum vad ca are si nopti in care nu prea mai sforaie..si crede-ma ca stiu ca eu dorm iepureste
ma bucur ca-ti place si tie sa fi alaturi de noi
... poti sa vii si prin Be sunt suficienti indieni si pe aici, nu-i musai sa mergi la mama lor
Ema pai si tu nu te-ai destrabalat? ce ai facut pana la 1 fara ceva?! asa , usor, usor se apropie sf vacantei ..pe 5 veniti? darius ce mai face? vezi ca nu te las pana nu pui poze
Simina voi cum ati petrecut? nu intri sa ne zici? sau astepti cand incepi job-ul sa vii la o barfa?
Cris deci sa inteleg ca a fost ceva ciondaneli pe la motz..una intre miru si respectiva fetita, alta intre tine, fina si neamurile ..ma da macar v-ati simtit bine ca le-ati inchis gura?! si la miru cine a castigat?
ee uite ca interpretarea finei imi place mai mult..numai ca nu-i buna ptr fetele din viitorul lui..ca isi va bate joc de ele
deci ai si tu dovada cu miru si peretele..e bun..sa se ia de mana amandoua..acum mazgaleste pe masuta ie, pe parchet
maine desfac bradul ca deja globurile sufera la cat de chinuite sunt de fiica mea
.auzi ..a venit si anul nou si dana tot nu a intrat..
Getik scuze ptr deranjul de atunci pe mess... te-am vazut online si cum nu erai busy am zis sa te salut putin...
Adina si pe mine m-ar fi apucat plansul sa stiu ca petrec singura anul nou iar sotul e pe drum...dar se pare ca a vrut sa-ti faca o supriza si uite ca a reusit..felicitari sotului si ma bucur tare mult ca v-ati simit bine la trecerea dintre ani
Anna vrem pozici si vrem sa le pui pana pleci la munte...se pare ca v-ati distrat super bine, chiar ma bucur si sunt uimita de ginerele meu cum a reusit el sa stea treaz mai toata noaptea ..are mama baiat mare felicitari vladut
pozici inca nu am pus, dar zilele astea le pun..maine nu cred ca am timp ca desfac bradul fac curat, mancare.. distractie placuta la munte is sa nu ne uiti..macar asa un pic sa ne arunci cateva cuvinte
Alexa off ce-mi pare rau ca nu l-ai avut pe sot aproape..dar se pare ca surpiza sotului a fost si mai placuta ...aici nu s-a simtit...cred ca s-a amestecat cu zgomotul de la artificii
si fetele ce mai fac?
Lavi tu sti ce ai uitat? ca eu de 2 ziel ma tot gandesc la asta si uit sa scriu....ai uitat sa ne pui poze cu Rares si cadourile de la mosu, ala cu winnie...asa ca pune mana si cotizeaza aici cu cateva poze ca daca nu, ma supar rau
Gata? am raspuns la tot?! sper ca nu am uitat pe cineva
Apropo de bebelina mica(care inca nu are un nume ) de cateva zile imi da niste intepaturi in vagin de zici ca vrea sa iasa..uneori am impresia ca si-a impins un piciorus pe acolo
..azi la fel...se tot impinge..cred ca nu-mi mai place la ingramadeala si ar vrea sa se intoarca si se tot chinuie mititica
oricum e o sensazite total diferita de prima sarcina...
Gata acu va si va las de citit ptr maine la cafea..eu nu cred ca intru...
Noapte buna si vise placute
Mami de printesuca mica si iubita

La Multi Ani 2011!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

getik1 spune:
hello fetelo hai scularea si la cu voi hai nu mai lenevitii ca deja suntem in 3 ianuarie.
piky deja incep sa inebunesc ca vina soacramea pe 6 ianuariemai am 3 zile de liniste; cu cez este mai bine pai daca adormit la greu dupa era voios si bine dispus asa ca nu avea dc sa ne certam
, nu m-ai deranjat pe mess dar era laptopu in buc si eu in camera ca in buc era un frig de nu mai puteam, ca altfel palavrageam la greu
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar

madyrizi spune:
piky, sigur ca ma alatur voua. la asa grup... nici macar n-am stat pe ganduri .
aaa, mersi de coffee getik. e nevoie acuta ca "mi-e frica, mi-e frica sa dorm singurica", asa ca noaptea ce a trecut am stat popandau.
Mami de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

anna-mama spune:
Neata,
Multumesc de cafea. Si noi cu treaba multa, am inceput sa strangem globurile din brad, trebuie sa fac bagajele pt munte, trebuie sa si gatesc ca-i fac mancarica la borcanele lui fi-miu... plus ca trebuie sa ies cu Vladut cu sania afara ca ninge!!!!!!!!!! si e asa de frumos
Ieri am fost din nou la prietenii la care am facut Revelionul ca sa mai petrecem ca a rmas manacare si de torturi nici nu apucasem sa ne atingem de Revelion. Ne-am distrat, ne-am uitat pe pozele de la toate Revelionele din urma, ca noi de 10 ani il facem impreuna mereu, mai putin anul trecut cand am stat cu Vladut acasa si ne-am prapadit de ras de cum aratam in tinerete
V-am citit, dar nu mai stiu sa raspund tuturor
Picky, la munte sper sa-mi dea un prieten pozele si-mi fac timp si vi le pun de acolo daca le merge netul bine. Bubulina mica nu mai are loc si de aia simtit intepaturi in vagin, presupun ca e o lungana, eu asa am patit cu Vladut, era foarte mare si il simteam cum ma impinge in stern, dar in acelasi timp ma presa parca iesea atunci
si totusi a stat pana la 40+ saptamani. Astept si eu pozicille cu Stefi
Cris, imi pare rau ca ti-ai facut nervi cu rudele, dar asa se intampla peste tot, mereu se gaseste cineva sa te bata la cap cu obiceiurile Dar e bine ca tu ai facut ce trebuia si fina a fost multumita de cum a iesit
Mady, ce ma bucur ca ni te alaturi
Lali, o sa pun poze, insignele au iesit superbe, prietenii nostri credeau ca-s reale, pana nu puneau mana pe ele ca Ceilalti s-au costumat in minier, lucratoare la uzina, lucrator la Renel, doctora, sef de CAP, presedinte de judet...Oricum, au aratat toti f frumos
Getik, cum mai esti cu raceala? Ary mai face febra? Sanatate multa
Ema, spor la bagaje, si incearca sa te mai odihnesti acum putin de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

getik1 spune:
mady ce tare ai fost cu dormitu[-:)))] si bine ai venit in , sa lasi datele sa te treaca piky in listuta, te uiti acolo si lasi datele.poop
ariciu a facut un anisor
ary povestea unui aricy
am produse la bazar

elena_adina spune:
Buna dimineata!
Puup fetele frumoasele,am trecut sa beau o cafeluta cu voi ca sunt chioara de somn.
Merg sa dau mancarica la gazulici si revin.
V-am pupacit!
Razvan si mamy va
Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinade
www.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)

lavinia.p spune:
Buna dimi si de la noi, nu-mi revin cu somnul nici cum si culmea ca fiu meu se trezeste mai repede ca de obicei
, dc pana acuma eu trebuia sa-l trezesc la 11, acuma la 9.30 e fresh iar eu nu mai pot de somn. Ieri am fost la socri dupa care am venit acasa si m-am culcat cu piciu, iar spre seara a venit vara mea cu fetita la noi si s-au jucat piticii. Azi avem program incarcat, trebuie sa vina socrii dupa care dupa masa mergem la bunica mea la 2 matusi si dc mai ajungem si la ai meu
avem ce umbla, dar dc am promis ca sorcovim musai sa mergem.
Alicfelicitari pt permis sa-l folosesti sanatoasa
abia astept sa ne pui pozici
Pickyce tare e Stefi cu canuta...Rares mai nou isi ia pufuletii din sertar, apoi deschide sertarul cu oale si castroane isi ia de acolo castronul rosu pt pufuleti si vine cu amandoua la mine sa-i pun pufuletii in castron
imi vine sa-l mananc...bine ca castronul il pun straegic deasupra la farfuriile care se sparg ca dc l-as pune sub ele mi s-ar inmulti vesela instant
...Rares nu vb in somn, vorbea dar acum nu mai doar plange.
printesele
Pickyam reusit sa vad si eu scampi aia ca eram curioasa si am mancat si eu cand am fost in POrtugalia, sunt deliciosi
Mesajul asta l-am inceput de ieri, dar nu am apucat sa-l termin, deorece la amiaza am recuperat si eu din somn iar cand ne-am trezit am plecat cu colinda, sper sa reusesc sa-l termin acum, caci vad ca piciu doarme, normal ca acuma poate dormi cand sunt si eu odihnita
Fetelor da ce vise aveti horor
Emotu cand te repatriezi in Belgiuca? Dar examen tu ai mai dat?ca nu mai retin...Dariusica cum a reactionat la artificii?
Lalisi noi ne bucuram ca te-ai alaturat cu ochiosul tau frumos si las ca intorc si eu un tsunami cant te astepti mai putin
Getikcum mai e Ary? au iesit maselele, mai face febra?
Elena te asteptam mai des ca doar ai promis
Criscum a fost petrecerea de mot la finut?pozici ne arati?
Trimit o parte din carnatul de Anul nou si revin cu partea a doua
A venit Mosu
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!

cris_82 spune:
neataaaa..vad ca ati dat cafeluta ..bunnn la mine a inceput nebunia.Sua telefoanela in disperare si nu toti lucreaza azi..deci ca naiba
ema fata,dar si cu exam ce pusca mea faci?
lali eee,sigur au casa mai solida,sau poate erati voi in topaieli de nu ati simtitca noi ne-am cutremuricit bine de tot ca sa intram in noul am cu chef permanent
asa e cu rubedeniile astea,orice ai face,tot nu e bine...si pe mine m-au innebunit sa tund fata ca sa-i creasca parul mai des
dar dupa o saptamana m-am dus la carrefour,am cumparat o masina de tuns,si m-am dus la ei si le-am spus ca sunt frizerul lor si cine vrea sa i se indeseasca parul sa pofteasca pe scaun ca imediat il ajut
iti dai seama cum s-au uitat la mine
mady bun venit la buburuze
getik ia sa vedem si noi fata catelusa,ca eu nu-l mai tund pe Bubu saracul..ma las de meserie ca ultima data l-am ciuntit cu foarfeca de zice-i ca l-am aranjat cu ciobulDar nu ma agit fata,doar ca fix cand trebuia sa fie ok si toata lumea sa dea bine la poza,ei se trezesc ca babele la coltul strazii ca uite ce face si asta
.Sa stii ca dupa nici 20 min. de cand le-am zis ce era de spus,s-au carat ca nici tort nu le-a mai trebuit
.Pentru un antepremergator,trebuie sa urmarim bazarul..
picky poate sunt de vina dintisorii,nu e musai sa se si vada,ca pana sapa ei in gingiuta si ies la iveala...uauuuuuu,al meu a promis ca va fuma cel mult 1/2 pachet pe zi..acum sa-i si vedem pe barbati cum se vor tine ei de cuvantLa ciondaneala intre sectorici si cealalta fetita(care avea 5 anisori),binentels ca a castigat fi-mea fara nici un fel de inetrventii,numai ca nu mi-a placut mie..nu e ok sa fie asa si pe urma chiar am certat-o ca nu vroia sa inteleaga ca trebuie sa se joace pe rad cu calutul.M-am simtit extraordinar de bine ca eu am fost una pana la urma si ele 6 ..Eheee,noi am trecut de mult cu faza de mazgalitul parchetului,si am ajuns la cncluzia ca pe mana ei nu mai trebuie sa incapa nici o culoare sau pix,ci numai tablita ei magnetica
.Cred ca o sa las bradul pana pe 6 si apoi il dezmembrez cu miru binenteles
.Danuta e bine..foarte multe pe cap din pacate..astept sa se mai elibereze si ea si sa intre la noi
getik multam de cafelutaofff fata,si tu cu soacra ta mirifica..
ana de abea astept sa vad pozicilesi aicea ninge intr-una de azi de dimineata si deja s-a pus un strat serios de zapada
Finii au fost foarte multumiti si asta conteaza,ca restul ...
adina hai la o barfa
[b]lavi[/b[ mamaaaa da ce program super aveti..eu deja m-am plictisit in casa si nici ca vad vreo iesire prea curandvaiiiii,ce scump e cu castronelul lui de pufuleti
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA
BAZAR

madyrizi spune:
getik, uite ce am gasit la bazar carucior si antemergator . adica plimba si papusa .
Mami de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii