**Buburuze de 2009 in actiune(1)**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Picky, da, de luni merg la serviciu. pe Vladut il las cu ai mei, el e cumintel si o sa se obisnuiasca. Mai greu o sa-mi fie mie nu-mi vine sa cred ca s-a terminat perioada asta La munca 8 ore programul + 2 ore pe drum pt ca muncesc f departe de casa, deci mai ajung seara la puiut asta e, ne-om obisnui. Sper sa pot sa intru de la munca pe forum, inainte puteam, acum nu stiu ce o mai fi, ca s-au schimbat f multe acolo. offf, imi pare rau sa aud ca si pe voi va incearca raceala, sper sa o invingeti repede si sa nu va dea batai de cap sanatate multa. Noi mai stam pana duminica, asa am platit, dar sa vedem cum o fi Vladut la noapte, ca daca mi-o face febra plecam de maine, oricum, mai bine stateam acasa Offf, nu-mi place deloc cum te simti, prea ai contractii dese, la doctor cand mai mergi? Sper sa fie bine! multumesc ca vrei sa-mi trimiti piticii, ii astept cu nerabdare
Cris, nu va uit, cum as putea bine ca te-au mai lasat si pe tine telefoanele
Mady, coniac si mate, ai? Buna combinatie in liceu auzisem de niste colegi cu un an mai mare s-au dus la o lucrare la mate beti si au facut super bine, si ce-am zis cu o prietena, hai sa incercam si noi, dar nu ne riscam direct la mate, incercam la geografie si chiulim noi inainte de lucrarea de la geografie, ne ametim cu cate o bere si putina Tanita si mergem sa dam lucrare (la care nu invatasem nimic ) succes total, am copiat cu o nesimtire din prima banca nu am mai repetat experienta, deci nu am aflat cum merge cu mate, dar vad ca la tine nu prea fac pereche buna
Lali, ti-e mai bine?

Hai, ca dupa un car de ore am reusit sa incarc si eu cateva poze, le pun acum pe mail.

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Anna am ras cu pofta la povestioara ta ...asa deci te imbeti si ai tupeu la copiat...ma e bine ca nu va punea sa aduceti lucrarile de acasa..ca pe noi asa ne punea profu de geografie in liceu si luam note mari ca deh faceam o lucrare impecabila...si se mai punea la socoteala si cat de cuminte esti la ora..si eu eram ...asa ca iti dai seama ce geografie stiu eu .
Intur acum pe mail si vad pozicile ca tare dor imi era de ginerele meu.....revin ..

Ema vezi ca si tu ai datorie cu pozele..te las sa te instalezi bine si apoi te strig la poze...ca ai cablu acus'

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 28+ ..o printesuca mai mica
La Multi Ani 2011!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Anna acum ma uit la poze si nu ma pot abtine sa nu-ti zic ca cool ii ginerele meu in pionier si imi plac costumatiile voastre..a fost un revelion de neuitat..nu am vazut carnetul de partid .dar medaliile da ..pacat ca nu s-a continuat petrecerea si la munte ..da Vladut e cel mai de belea ...
Off ce nasol deci o sa fi multe ore fara el..sper sa va obisnuiti amandoi ...si cum vei proceda cu alaptatul? La doctor pe 24 mai ma control..dar daca e ceva merg la spital si il cheama acolo pe doctor...deocamdata mai astept data de 18 ca at ii ziua lui al meu si am tot zis eu ca-i fac cadou pe bebelina.....gluma, gluma dar cine stie..poate-i seamana......glumesc ..iti dai seama ca mei mi-ar fi cel mai greu ca nu as avea cu cine sa las fata acasa si eu sa stau atatea sapt in spital..sotul sa nu mearga la munca..in fine...om vedea ce va fi....si voi cand o puneti de o bebelina?!..sau te speri ca si Ema?!

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 28+ ..o printesuca mai mica
La Multi Ani 2011!!!

Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Cris na ca mi-am adus aminte
La multi ani Ionut, sa traiesti cu numele si sa-ti bucuri printesele de langa tine ...iar ele sa te bucure pe tine

Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Picky, eu sunt ceva mai bine, Vladut e cu tuse, inca nu a facut febra, dar are o stare proasta Am vazut pozele de la Revelion, Stefi e o frumoasa, toata ziua se joaca , tu esti o mamica sexy si frumoasa tare , normal sa face fete frumoase , iar la macare am balosit la greu Deci asa, si ce va punea sa aduceti de acasa? eu nu am avut profi de-astia, dar am mai auzit ca existau
Getik, am vazut-o pe Ary in poze, ce scumpa e ea cum sta cu colindatorii , nu s-a speriat de capra?

Mergi la inceput

Picky, stai ca ma sperii, care 18?ianuarie? cum sa nasti atunci, naaa, sa nu te mai aud! astepta bebelina pana la termen, am vorbit eu cu ea pai o sa-i dau sa suga seara si dimineata, nu-l intarc. e si el mic, acum fce 2 ani haha, da, vladut a fost cel mai simpatic pionier De bebelina o pun cand o vrea sa vina, adica nu lucram intens, dar nici nu ne protejam nicicum, asa ca vine cand i-o fi timpul
Cris, la multi ani sotului! sa inteleg ca esti in bucatareli si petreceri!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

picky, pe pletoasa am recunoscut-o... si la masa ta m-am uitat indelung . e tare scumpa fetita ta. pare mai mare, eu am crezut ca are spre 3 ani, mai ales ca are parul mai lungut.

anna, eu nu m-as duce la serviciu inainte de 2 ani nici batuta. imi e dor de colegi, de sefa mea... ca noi ne intelegeam foarte bine, eram mai mult prietene si ne ajutam intre noi... dar nu ma duc pana pe 19 octombrie nici sa vina sa ma ia deacasa (si eu fac 1 ora dus, 1 ora intors). la alex m-am intors cu 3 luni mai devreme ca a trebuit sa dau concurs pentru sefie ...ma manca in dosuri... acum m-am potolit.

picky, stai cuminte cu bebelina. tine-o acolo ca e cald si bine la mami in burtica. leagan-o finut si vorbeste cu ea sa mai stea nitel.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

sa nu spuneti ca oripilaciunea asta a mea mica nu e terorista...a dat iama in sertarele lu' ta-su si s-a manjit pe ea ,juma de mobila de bucatie si 2 castoane cu pasta siliconicae de belea..pan acuma am frecat ca sa scot petele

mady pai asa iese cea mai belea matematica fatatu intreaba-ne ca noi iti spunem ce si cum e fiecare
lali cum te simti?a mai trecut starea de greata?
picky sa stii ca mie imi plac carnatii taice vrei fata?e catel mic si bleg,normal ca nu stie ..important e ca ai o fetita ,are si isteata care stie foarte multe si poti vorbi cu ea.Sper sa nu fie linistea dinaintea furtunii,eu vreau oleca de liniste si pentru sufletul meu.Da,o las singura in cada si ea se spala si se joaca cu capacele de la tuburile de spuma de barbierit ale lu' nato.Nu cred ca generatia lor va intelege vreodata ca nu e treaba lor sa se bage mereu in ciorba nostra,dar sunt ai nostrii si cu ei defilam pana la capat,important e sa-i tin din scurt si oleaca la distanta ca e cel mai ok asa..e mortal parfumul,miroase belea si persista,dar nu stiu cum se numeste si mi-e o leneeeeeee de ma doare ca sa ma ridic si sa ma duc la baie sa vad denumirea.matza alba e surda,dar surda bine..in schimb are un apetit de zile mari si trebuie sa-mi fac timp si sa pun bani la blat ca sa o sterilizez ca nu acus se apropie perioada pisiciasca si nu vreau sa o bvad cu burta la gura si sa-mi faca turme de pisicuti.Shoppingareala placuta
ana offf,10 ore pe zi ?..nu se poate cum ai putut sa copiezi in prima banca? toti anii de liceu am stat fix in prima banca unde era si catedra si numai gandul de a copia ma facea sa ma inrosesc ca un rac si nu reuseam nici daca se facea profa ca ploua si toti erau cu tot arsenalul din dotare pe banci ce vrei,aveam si eu o problemadar era al naibii de buna tanita aia de ciocomoamaaaa ce costumatii meseriase ati avutsi vladut s-a incadrat in tipare cu totulsi insignele...super tari.mai am o intrebare...de unde i-ai luat masinuta din aceea lui vladut si cat a costat?
picky m-ai ranit la sentiment ca nu ai iubit geografia ...hai,nu vorbi prostii ca eu vreau o mica printesa la termen,da?
picky,ana sarumana..pai ce sa ma mai bucataresc..ca de zilele trecute toiti bateau apropouri sa vina la mese intinse si beute,dar le-am zis si eu ca am uitat cu desavarsire ca e ziua lui si deja avem planificat sa mergem in oras cu fata la niste prieteni si nu suntem acasa
[/b]mady[/b] e superba puca pletosica,crede-ma ca eu o stiu live si la 3 lunite avea ditamai parul ca georgi ii facea freza pe mijloc si ii spunea "pankista lu' mama",iar fi-mea era cheala muicaaaaa,cum sunt eu in palma..bine,ca nici acum nu are cine stie ce pletenici eu nu fvreau sa ma duc la munca mai devreme,ba chiar am de gand sa nu ma mai intorc de loc la aceeasi firma si chiar sunt curioasa daca stiti careva cum se procedeaza

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

hai, fata, sa va zic problema de clasa a II-a care nu se face cu coniacu-n nas, da?

doi frati aveau impreuna 42 de prune. dupa ce copiii mananca impreuna 14 prune, al doilea observa ca i-au mai ramas 19 prune. Cate prune mai are primul copil?

, ia sa va vad... da' sa inteleaga copilu' de clasa a II-a, nu asa cu icsuri...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

si dupa 2 guri de wisky tu vrei sa-ti rezolv eu asa ceva??maine fata,ca acu,m nu pot sa gandesc coerent nici cum arata o pruna..

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput