**Buburuze de 2009 in actiune(1)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata ( v-as zice "Buna Dimi" dar nu arat ca si Cruda )!
Azi mi-e rau,cozonacul nu a stat unde trebuie,si de atunci sunt varza . Am pus-o pentru urmatoarele 2 luni...Sper sa ma tina doar atat,ca si la PAul! Acum ma bag la somn,ca pic. Paul doarme deja ,ca s-a trezit la 7 cand a venit taica-su de la munca,s-au jucat amandoi pana la 9 ,cand m-am trezit eu ,i-a dat sa manance,l-a schimbat ,belea sotul asta al meu ! (CRaa,craa)
Revin mai tarziu,acum nu sunt coerenta.

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 4+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
http://picasaweb.google.com/104295494406496657483/Din2011#

ema sarumana de info. fata si spor la treaba
ana off, imi pare rau ca acum sunteti toti bolnavi multa sanatate sa treceti repede peste racealasi au voie sa te cheme la munca cu o luna mai devreme??
lavi distractie placuta si La Multi Ani tatalui.Mucii sunt in patria lor acum,fix ca la ei acasa..maimutica vad ca e cel mai bine din fericire,si virusatorul principal e sotul ca el e cel care toata ziua are contatc ce zeci de clienti si ca sa nu vina cu mana goala,mai aduce si cate un pui de raceala in buzunar

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

[b]lali[/]b offf,urasc greturile din timpul sarcinii,nici nu mai vreau sa-mi aduc aminte cat de oribil a fostpoate totusi a fost doar cozonacul care te-a dat oleaca peste cap si scapi de perioada asta gretuloasa

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cris, ce dulce e Miru , am vazut cum a ajuns bucatarioara a ars mancarea si s-a razbunat pe aragaz? haha, ce simpatica e in halat si pijamale, cafeaua ii mai lipseste iar in rochita e o adevarata domnisoara! pai m-au chemat la munca nu m-au obligat, deci nimic ilegal, iar eu acum mai avea rost sa mai discut pt o luna, asta e, bine ca am unde sa ma intorc.
Lali, sper sa nu fie greturile, eu sunt ingrozita, am avut 4 luni, de nu suportam miros de mancare sper sa-ti revi dupa somn
Ema, bine ai ajuns acasa! spor la trebi!

Eu nu am nicio sansa sa pun poze de aici, merge f prost netul, si nu incarca

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare,

Cand sa ma apuc si eu de scris s-a lipti fiica mea de bine Incerc sa scriu in mare..

Ok, inainte de toate urez la multi ani celor care azi isi sarbatoresc ziua numelui de Sf Ion
Ari
Andra
Razvan
sa traiti cu numele si sa va dea dzeu sanatate sa cresteti mari si frumosi

Mady asa si fiica mea trebuie sa "adoarma" cineva cu ea ca sa poata dormi..eu ma prefac si cand vada ca a adormit "fug"
Lali deja ai ajutor..nici nu stie inca de bebe si deja are grija de tine
Alic.. vin eu sa ti-o leg sa o ai permanent dupa tine ..nu conteaza ca-s multe, numai tu pune poze ca noi vrem sa le vedem..tare faza cu aruncata din tren la volan..ai copilotul dupa tine?? mama, deja parca vad cum iti face observatie...hai ca'ti zic una tare..mai aruncata din tren la volan ca mine nu esti sigur...maica mea incremenise in drepata..mai ales cand am taiat fata la unu pe autostrada [batcap(m-am incadrat sa intru pe prima banda, nu am vazut masina din spate deloc, iar cand am intrat pe mrima banda si am vazut-o in spatele meu la distanta foarte mica ca mai si pusese frana am trecut imediat pe banda 2..dar m-am asigurat ca e libera ] si stii ce-mi place mie..sa ascut muzica tare sau sa vb cu cineva..ma relaxeaza...dar nu-i relaxeaza si pe ceilati care sunt cu mine in masina...oricum dupa ce nasc imi schimb permisul in cel de aici si ma apuc din nou de condus..trebuie sa mai iau ceva lectii..de la sot nu am tupeu ca el nu-i bun de instrucotr..tipa urma, iti face nervi de nu vrei sa te mai urci niciodata la volan .si sa ma obisnuiesc din nou cu manuala..eu ador automata e practica si usor de condus...
Getik mai lasa mama cuvintele astea ca nu-s bune..cat despre soacra ta..a venit si ea cu ganduri pasnice si cu fitze de italia si tu te iei de ea? nu o lasi sa isi etaleze tinuta de versace sau mai stiu eu ce?! i-a pune-o sa intre la animale sa faca curat in tinuta ei.. si sa faci si ceva pozici ..da ia fa-i o poza sa o vedem si noi..e asa sexy?! ai terminat libelulele?!
Alic daca tu dai sunculita eu dau ceapa?! e bun?!... eu dau slanina ungureasca cu usturoi afumata..cumparata de la magazin romanesc numai ca nu mai aveau slanaina romaneasca
Getik ai reusit sa gasesti pe cineva care sa te ajute cu butelia? da' ce are cezar..eu ti-am zis ce sa faci..nu te mai lasa batuta de ea si daca tot e cu gura mare si sotul la fel..ii spui ori cum noi ori cu mata si iti iei copilul si pleci la mama ta...sa vezi de icne are mai multa nevoie de tine sua de masa care sta 2 sapt si apoi pleaca iar...
Anna si eu care ma gandeam ca voi va distrati si toata ziua profitati de zapada..cand colo voi stati cu ceaiuri si izolati in casa..offff sanatate multa si lui Vladut la fel.mititelul l-a luat si pe el

trimit prima parte..ca ieri mi-am auzit reprosuri ca am bagat dita mai carnatul .. asa ca am hotarat sa impart carnatul in carnati mai mici

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 28+ ..o printesuca mai mica
La Multi Ani 2011!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Lali frumoasa semnatura
Cris pai poate au vazut cum cad pasarile din senin si mor pestii si de aceea se pregatesc sa isi puna in ordine treburile ca sa moara informati.. sotul a zis ca daca vine sf lumii el a facut cea mai mare prostie..s-a lasat de fumat..si i-am zis ca nu-i bai ca daca sigur vine, el merge sa-si ia tigari cand alti se aprovizioneaza cu macare..asa ultimul fum inainte de ..furtuna al tau a mai redus din fumuri?! sanatate multa si voua..deci sa inteleg ca zapada nu va face bine
Lavi deja ti-ai facut programul de weekend, ai plasat copilul..ce mai nu ai stresuri..cred ca sotului ii convine ..;eu zic sa-i dai vit D pana la 2 ani si fara sa o mai opresti ..eu ii dau Stefaniei zi de zi cate 4 pic dimineata. Transmite-i sanatate multa Stefaniei ..si asteptam pozicile
Cat despre baita cu spuma nu iti mai recomand pana creste mai mare..asa pe la vreo 4-5 anisori. ca se sperie..eu am patit-o cu Emmy pe la 3 ani si s-a speriat mama, mama ...asa ca la Stefi sunt invatata si nu-i fac spuma..i-am pus odata niste stelute anti derapente si atat de frica i-a fost de ele de nu vroia sa-mi intre in cada..asa ca le-am dezlipit..fa-i baita doar cu apa.ca ei trebuie sa-is vada piciorusele ca le au acolo
Elena si voi aveti zile nasoale..ma e de la eclipsa de soare?! da ce are de e in greva somnului? hai te asteptam mai des si vezi ca ai o datorie la noi cu niste pozici de la sarbatori
Lavi nuuu.ca nu mi-o iau pe coaja.ca prin tele nu se poate ..ma eu am vrut sa fiu buna, eu asa i-as fi facut daca as avea o astfel de soacra....asa ca sa nu zica lumea ca eu is rea si ea ii buna Cat despre pitici i-as fi trimis cu draga inima si la tine numai ca ai naibi au dezertat..cand sa-i chem la datorie cum i-ai de unde nu's ..acum trebuie sa-i caut prin gradinile altora si sa-i aduc inapoi sa-i puna la munca..ca nu se mai poate asa ceva..ii las acum sa se imbete, ca pe unul il cheama ion..si sa se simta si ei bine is de maine ii caut si-i pun la treaba...ca vreau sa-mi faca o placinta de mere si doveac, ca avem si copii ...si de acum incolo sa vezi ce-i tin numai in casa..si ii trimti si la tine si la Anna ca vad ca si ea are nevoie ..vedeti ca uneori trag matza de coada si trebuie sa-i impingeti de la spate dar fac munca buna..deci pana acum nu s-a plans nimeni..doar sotul cand pititici vroiau sa leneveasca si treaba se lasa asteptata
Cris super tare cu neamurile de la lacu roru..eu chiar ma crezut ma intrebam pe unde o fi lacu rosu..si ce nesimtite neamuri ca nu pun si ele mana sa adune mizeria facuta..da' acum mi-a picat fisa si asta dupa ce am citit de mai multe ori..ca si prima oara cand ai zis de vin rosu si sot..m-am gandit ca tare obosita esti de niic chef sa-i faci placerile sotului nu mai ai..ce te mai compatimeam...si tu cand colo vb de lacu rosu
Ema..asa deci asa..de la polul nord zici...si uite ca de la zapada ai venit la ploaie..azi sunt 11 grade si ploaie...urat..mama ai gasit curat in casa....oau cred ca stiu unde-mi sunt pitici mei...i-a tinut al tau inchisi ca sa-i puna la treaba....ia trimite-i acasa ..hai ma ca nu e o surpiza rea..ce nu ti-ar placea?! si azi iti iei si cateaua?! ti-a fost dor de ea?! ..spor la facut lista ptr cumparaturi si la shopping ..ia vezi, sunt solduri de pe 3 poate te lipesti si cu ceva...
Anna off asa de rau imi pare..si cand plecati de acolo?! ce? del uni mergi la munca?! off si cum vei proceda cu Vladut? la parinti tai? cate ore implica jobul tau? 8? si ce vei face cu alaptatul? multam de intrebare burtica e bine, bebe se tot impinge sa-si faca loc...aseara am avut contractii dureroase si cu durere de spate...cam vreo juma de ora din 5 in 5 min apoi m-au lasat...iar au aparut si durerile surde de burta si intepaturi puternice in vagin..acum stau si scriu si simt cum am contractii dar sunt din acelea nedureroase sunt la intervale de 10 min...dar oricum deja am ajuns sa nu le mai dau importanta..magneziu a inceptu sa-mi faca greata de abia il mai pot lua...ee inca putin si gata...vine is bebelina..numai ca nu avem nume
Anna pitici au dezertat sau i-a tinut sotul Emei prizonieri sa-i faca curatenie in casa..ca stia ca'i vine nevasta is apoi intra in gura ei
Ema apropo o stii cred ca pe misssexy de pe la voi la praline, nu? eu mai scriam cu ea prim pm..si ultima oara urma sa mearga la spital ptr monitorizare ca inimioara bebelului batea cam repede..si i-am lasat pm dar nici nu l-a deschis nici nu mi-a raspuns..stiu ca deja ii spusese doctora ca daca bebe continua asa sa nu mai ia in greutate si placenta e tot mai imbatranita ii provoaca nasterea la 35 sapt ...vad ca la odiseea ei nu e nimic nou despre ea..oare pralinele au idee? o cunosc personal?
Lavi la multi ani tatalui
Lali imi pare rau ca nu ti-a priit cozonacul..si sper ca sa nu ai probleme cu greturile si varsaturile in sarcina..uite prietena mea care e insarcinata a avut probleme cateva zile dar de cand ia vitaminele nu mai are nimic..si ea a avut prima sarcina toxica..toata sarcina...somn usor
Cris am vazut pozeeeeleeeee...si imi place personajul ..;si zic si eu acum ca a crescut mare si-i tzapana bine ..da cel mai mult sti ce-mi place nu?! ..ca are par ..;si mai e bradul? vad ca nu i-a placut ca nu i-a iesit mancarea si a distrus bucataria ...ce? se urca pe scaunel ptr o cana de cafea?! singura a invatat asta?! eu falcoasa mica..ca are niste falci vad ca isi iubeste si ursul panda
Anna [/b]cand vei incepe munca vei mai avea timp de noi ...sau mai rar?

Fiica mea imi cere sa mergem la "pa" adica parc..da afara-i urat, mocirla si ploaie ...si ca is unii dinte voi a inceput si ea sa ii ucrga nasucul mai tare..sotul toata noaptea a avut frisoane..nu stiu de la ce, ori raceala ori reactie la lipsa nicotinei..asa ca parca azi nu as scoate-o afara...sau poatem ia tarziu asa putin la pas..da trebuei sa-l iau si pe picky si nu ma pot descurca pe trotuare cu ei...

VREAU IDEI DE NUME PTR FETITE

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 28+ ..o printesuca mai mica
La Multi Ani 2011!!!

Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Vad ca se mai aseaza treburile si pe la mine si parcanu mai e nebunia aia de zilele trecute

ana nu stiu ce a ars,dar cert e ca a descoperit ca dacaintoarce bucataria cu fundul in sus si se pune in ea,se poate da uta.Asa e,mai ales in ziua de azi,un job asigurat e mare lucrunumai sa nu ne uiti si sa mei intri si pe la noi
picky valeuuu,cata carnatii...fata ce belea pe capul tau si al lui "mady,lasa ca or sa creasca ei si or sa doarma singurei piticii.Da,asa e,cu sotuul pe post de copilot e naspa rau..rectific,era naspa rau ca mereu comenta ca aia nu e bine,ca te-ai asigurat,ca ai pus frana,ba ca ai turat prea tare...pana mi s-a pus pata si am oprit masina si l-am poftit sa coboare frumusel.Evident ca nu a coborat,dar si-a infranat cat a putut de tare instictul cicalitor,iar acum e model..nimica nu mai comenteaza cand e in dreapta ci doar"asa mami,baga-te si dai incolo de ratati daca nu stiu sa merga pe sosele".Ei a mai redus din tigari pe naiba,trage din lulea cu o pofta de zici ca nu-i adevaratde aia m-a si apucat de ciordittigari din paghet si la pun la blat .fat fac si eu cu piticii cum ai facut tu cu lacul meu,nu intelgeam care sunt aia pana nu am ajuns la ema si am vazut ca i-au tinut casa curata .Off nu-mi plac deloc durerile talela dr. cand mai ajungi?..Eheeee,stai sa o vezi ca se urca si pe acunele nostre alea mari si nu intelege ca poate sa cada si sa faca buba,chiar daca a experimentat de cateva ori si a facut cunostinta cu gresiasi nu a invatat-o nimeni,curiozitatea ii impinge la lucruri care mai de care mai dubioase si neprevazute..,vad ca si voi trageti cu un pui de racelamulta sanatate si sper sa scapati repede si stefi sa nu ia si ea

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

asheaaa...

cris, da'n-am zis ca vreau sa se invete sa doarma singur... pacatele mele... si io cand ma mai rasfat? cand e sotul in tura ma hodinesc si io alaturi de prunc, cand nu-i in tura (sau intra de noapte) il las langa cel mic si io fac teme cu al mare . ca acuma: mi-am pus un pahar de coniac, mi-am facut o cafea la presou... si fac teme ... da'nu-mi iesee matematica asta... ii iese mai bine feciorului daca face singur .

picky, mihaita nu doarme deloc singur pentru ca patul este foarte inalt si imi e teama sa nu cada din el... plus ca e si un interes propriu... tocmai ce l-am scris mai sus.

lavinia, am primit parola, am vazut numai frumuseti pe acolo, dar nu stiu care si cui apartine ca nu va cunosc pe numele normal si nici copilul din dotare cum se numeste la fiecare. dar invat repede, sa stiti...

nu mai stiu ce mai vroiam sa zic, ca deja am o problema cu coniacul.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Eu nu am probleme cu coniacul dar tot vreau si eu parola,desi nu stiu cine care e,care copil al cui e,dar promit si eu sa invat la fel de repede

PS cred ca imi e foame,mananc multe litere in ultimul timp
Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 4+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Am revenit..si Cris promit ca nu mai dau carnati asa mari..pana maine
Am plimbat fata si caltelul, am zis ca nu-l iau dar scherlaia pe hol si mi-am facut mila de el ..oricum a fost bine..Stefi a inteles cand trebuie sa-i dea manuta lu' mami..cand ajungem la trecerile de pietoni, a inteles ca nu mergem in parc..ca se oprise si incepuse sa-mi ceara parc..dar i-am explicat ca-i mizerie acum...a inteles ca trbuie sa ajungem acasa ca incepuse sa picure ..in schimb mai capos a fost picky care ala chiar nu intelege nimic
Cris oau incepe sa fie mai liniste...sa inteleg ca-i linistea inainte de furtuna?! asa deci ii "furi" tigarile lu' al tau..de aia ai tu zi de zi tigari sa ne dai asa eu cu pittici tu cu lacu rosu ...pai vad ca o duce capul numai la prosti pe terorista ta..A mea inca nu a ajuns sa puna scaunul sa se urce pe el ca sa ia ceva...cu asta am liniste ..am vazut ca o lasi si singurica in cada...bine ca macar acolo iti sta cuminte..si cu soacra ta cum mai stau trebuirle..aa ce parfum ti-a luat sotul?
Mady deja il culci in pat? nu ai protectie ptr margine la pat? A mea doarme inca in patutul ei dar lipit de patul nostru..deci daca ai vazut vreo poza asa pe mail eu sunt posesoarea pozelor respective... pletoasa grupului ii grea rau matematica asta, nu? oricum in ro materia e foarte incarcata si unele usnt inutile..da' in fine...apropo ce s-a mai discutat cu vacanta? ca stiu ca vroiau sa o faca pe cea de iarna mai lunga si pe cea de vara mai scurta
Lali ai primit parola? E lasati fetelor ca usor, usor ne invatati voi

Fiica mea e bucuroasa ca stie ca maine merge sa-si ia fratii...de 3 zile tot ma intreaba de ei..da i-am zis ieri mai in gluma, mai in serios ca-l dam pe Picky lui Emmy.ok la inceptu a acceptat dar cand i-am zis ca il dam lor acasa si ea nu o sa-l mai vada ..asta nu i-a placut ..a dat din cap ca nu vrea si s-a dus sa-l iubeasca pe pciky..Ca e al ei...

Cris tie ce-ti face matza alba?
Getik tu esti bagata rau in nervi de nici macar timp sa ne scrii nu ai avut..hai somn usor
Ema spor la cumparaturi..aveti grija sa nu goliti rafturile, da?! ..imediat imi vine si mie soata acasa si cand se trezeste fiica mea mergem la magazin..nu avem multe ca noi nu am plecat de acasa... stii ce nu te-am intrebat pe tine si m-am tot tinut...de cateva zile ma gandesc la copacul lui Darius si ma tot intrebam daca i-ai facut casute ptr pasarele sau nu?!
Anna cum va mai simtit?

Restul fetelor si va astept sa intrati..sau mai slaba activitate in weekend?

La Multi Ani 2011!!!

Povestea Printesucai

Mergi la inceput