**Buburuze de 2009 in actiune(1)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'na seara! Tin sa va ic ca am mancat...cozonac in acelasi timp cu Getika .Nici sunculita nu ar fi rea . Va pupez,o noapte buna va doresc
Anna ,insanatosire grabnica iti doresc,si sa nu ia si puiul viruselul .

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 4+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

uite ca reusesc sa intru si eu seara ca ziua e nebunie mare frate..zici ca intra zilele in saca si raman cu toate cele neterminate..
getik fata,telefonul e pe silentios ca toata ziua a fost asa,nu de alta dar nici nu vibreaza ci doar suna pe mutestespor la mesterit
picky ai fost criminala cu rezumatul fetelor la naiba,cred ca o sa am cosmaruri nu vise in curand
mady eeeee,pai asa te odihnesti si tu cu piticul,ca daca doarme el,poti si tu sa tragi pe dreapta
lali batranicoooo,ia uite cine are grija de tineia sa le dai peste nas la rubedenii cad te mai trec la etate avansata,ca tu ai ajutor de pe acum
alic daaaaaa,cunoastem noi suntem arhitecti cu diploma la constructii lego,iar piticii sunt pe post de godzila si demoleaza totul cu o placere fara margini[alcool.Ia incerca sa pleci odata fara copilaot in dreapta..mergi pe prima banda,calm,fara sa te grabesti..si sa vezi ce bine e fara cineva care sa-ti atraga atentia pentru cel mai mic amanunt pe care tu oricum l-ai observat deja
lali fataaaa,ia abtine-te oleca ca imi faci gaura in bugetul pe care nu-l mai am ca doar ce facusi achizitii..stai asa sa ma loveasca si pe mine salariul si mai stam de vorba in ale bijoourilor
getik ce ai fata???ia pune mana si te calmeaza,ca tocmai pentru "doamna" care vine si sta 2 sapatamani sa bage raca intre voi chiar nu se merita.
ana oof,multa sanatate si pe vladut sa-l ocoleasca racealaCum adica de luni incepi munca??nu mai ai o luna pana termini oncediul din CIC ??

Si eu parca as da sa mucesc si nu prea,sectoriciului deja ii dau nurofen si oscilo ca incepuse sa stranute si parca o vazusem oleac fomfanita,iar soata mea iubita care in seara asta m-a rasfatat cu un parfum are oleaca de zmei si dureri de capsper as nu fie vreun pui de raceala ca imi bag picioarele in ea de treaba

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna dimi fetele, si mie imi place prescurtarea astaMultumesc fetelor de cafea, foarte delicioasa
Noi ieri pana la urma am fost la mami caci Stefi era cu mucisori si nu au mai venit la noi fetele, sper sa nu raceasca si sa nu ne putem vedea ca altfel ne plictisim rau prin casa singuri, iar tot la mamai deja cred ca s-a cam saturat.Aaaa sambata seara il las pe Rares la mami pana duminica seara, greu am convins-o pe mama dar asta este am si eu nevoie de putina liniste deci sa va ancorati bine fetelor da?
Getik cred ca e tare Aricica cu donkeiulcred ca am sa-i iau si eu unul

Mesajul asta incerc sa-l scriu de azi dimineata dar numa nu am reusit. Am avut musafiri azi, adica fina cu finutu din burtica, in martie tre sa nasca abia astept sa-mi vad finutul si sa-l botez
Moama da cat ati mai scris, se vede ca va manca rau dejetele
Pickyda eu am intrebat de vigantol adica vitamina d...si la noi pana la 2 ani se da doar ca eu cand a fost racit puiul aproape o luna nu i-am dat ca abia imi lua medicamentele si nu m-am mai chinuit sa-i dau si vigantolul si ma gandeam sa-i mai dau sau nu...sa stii ca si mie imi zice lumea ca Rares are 2 ani si cand il vad sunt lungani...Ioana nu v-a uitat doar ca nu poate sa intre acum pe net, dar va pupa pe toate si nu v-a uitat.
Mady ce fain ca poate sa stea sotul atata cu copii, mi-ar placea si mie, al meu sot vine seara tarziu si mai apuca sa stea vre-o 15 min cu copilul cat il imbraca in pijama si se mai joaca pana vin eu cu laptele, doar atat, dar speram in mai bine....ai primit parola?
Lali felicitari mami pt bebe din burtica ce minunata veste ne dai si vine tot in septembrie-octombrie? poate se lasa asteptat si vine tot in 01.10....sa ai o sarcina usoara, bebe la termen si tu sa fii sanatoasa mami si sa va dea Dumnezeu ce va doriti, am eu un feeling ca titiza....am vazut si pozicile cu voi la zapada si cu prietena de la Bucuresti si aratati excelent, nush ce zici tu acolo ca esti obo, nu se vede, radiezi si ce-ti mai seamana Paul dulci
Apropo azi i-am facut baie la strumf si ca sa mai diversific si eu atmosfera zic sa-i pun spuma...mama ce a mai plans, nu vroia sa intr in apa, cand puneam spuma pe el urla, i-am si facut poze sa se vada cand a mai creste, pisu lumii el pangea eu radeam de el...mama denaturata stiudar nu ma puteam abtine cand il vedeam ce prostut e si mai ales ca a mai facut baie in spuma si a fost ok...nush ce l-o fi apucat, poate face legatura cu zapada?
Revin

La MUlti Ani 2011
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna seara tuturor,prezent si de la noi,am niste zile mai nasoale,dar trec..(Cris,as fi vrut sa vb pe mess,dar nu am apucat...spor la treburi,acusi vine week-endul)

LALI,felicitari pentru bb2,v-am admirat si in poze,esti tanara si frumoasa!

GETIK,eu zic sa incerci sa nu te mai consumi pe tema soacra...ea cand vine sta la voi?

MADY,pai ai barbat harnic,al meu sta iarna zilnic acasa,si mai rau ma incurca.

Si iertare ca nu mai stau,al meu fiu e in greva de somn,nici acum nu doarme,cica se culca cu mine o data,fug sa-l parchez.

Si La multi ani tuturor IOANELOR si IONILOR de maine,cu pupicuri speciale pentru ARY de Getik si RAZVAN de Elena

Noapte buna

Mergi la inceput

Partea a doua din carnatoi
Mady mor de ras cu ciorba ta de poulet ca nu-i injuratura nu mai pot, esti criminala....auzi la ea animala criminala
Picky ma bucur ca s-a distrat teti ieri la parc, sa vina piticii zici sa-ti calce hainele? asa se zice mai nou? poi daca-i vezi trimite-i si la mine sa spele niste vase
Alicma bucur mult sa te citesc mai des, sper sa nu ma bucur degeaba, ce mai face Naty? am admirat-o in clipul de la Milupa, imi vine sa o mananc cum rade ea cu pofta...dda te iau la rost mami ca-mi esti draga si te vreau mai des
Cris chiar ca subiectul socrii e inepuizabil....multam de clientela ti-am mai zis eu ca-mi esti draga nu?...offf parca mi-am notat undeva niste retete de la tine pt cura cand aveam problemele cu fiara, tre sa le caut
Mady ce tare e magazinul ala Z, si eu vreuuu....mare dragoste pe capul lu` fi`tu
Getik cum a fost intalnirea cu socrela?
Picky esti mortala si tu cu decoratul pt intampinarea soacrei, cred ca ti-o iei pe coaja[:-)))} sau te trezesti cu Getika la usa....noi suntem bine, acuma seara am fost la verisoara sotului meu (eu si rares) sa se mai joace picii si sa mai barfim noi,,,maine descarc pozlele la mami si apoi am sa le pun
Lali ce atent e Paul cu tine...a si imi place noua semantura la nebunie...am vazut si noutatile cu siguranta cand ma intorc la servici voi fi o clenta fidea, vorba lui Mady
Anna]multa sanatate, aveti grija de voi si sper din suflet sa nu raceasca puiutul dulci
Getik imi pare rau ca ai parte de asa o soacra si asa u sot eu te inteleg perfect caci si eu am la fel....
Cris sanatate si voua, sper sa nu fie raceala, pupicei multi

La MUlti Ani 2011

Mergi la inceput

Am trimis inainte sa termin mesajul.
Va pup si va urez noapte buna

La MUlti Ani 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaaaa...haideti la o calda,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue..

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi sa fie sanatosi si voiosi tot anul ca deh,doar dau chindie la inceput de an,nu?

lavi aoleuuuuu stai asa ca inca nu am si semnat actele de asigurare la casaglumeam fatama oftic ca eu nu pot sa fac nimica zilele astea ca au venit neamurile alea de la lacul rosu si fac o mizerieeeesi unde mai pui ca aseara ma si suna al meu sot sa imi spuna ca ajunge acasa in maxim o ora si ca sa am pregatita sticla de "vin rosu".Si vine si imi aduce un parfum care miroase mortal de bine si eu nu pot sa il recompensez.Vrem si noi pozele de la baita cu spumaaaaaa!!!
elena multam,dar le dau la buci la toti,chiar nu am starea necesara sa ma bucataresc cu pune-te masa si tot tacamul..deja am anuntat la cei care vroiau sa vina ca suntem plecati in oras cu fata ca avem treaba
lavi daca nu gasesti retele sa imi spui ca le reluam

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
am ajuns aseara, cu bine....deci sarumana de urari
picky mama ei de vremeeeeeeeeee....noi aratam de parca venisem de ma polul mord; era sa cad eu jos cu ce ti-a trecut tie prin capusor, surpriza adicalea....PS felicitari si sarcina usoaraaaaaaaa lali. am gasit casa curata.... cred ca i-a ajuns smotoceala din vara
cris nu se ia la volum ci la kg...din Be in Rom e mai ieftin, e 1 euro kg; din Rom in Be e 1,5 euro
pup si restul fetelor....is bagata in rufe de spalat acu, de pus haine prin dulapuri, de facut liste de cumparaturi, etc
va pupacescccccccccccccccc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

La multi ani tuturor care serbeaza azi ziua numelui!

Multumim de urari fetelor, dar s-a imbolnavit, din pacate, si Vladut, si nici sotul nu-i departe Halal concediu avem
Am o durere de cap de nu mai pot, Vvladut nu a putut sa doarma toata noaptea...acum il legan pe picioare ca sa mai se odihneasca.

Cris, sanatate multa, sper sa invingeti raceala, pune tu pe ea. Da, mai am o luna din CIC dar m-au chemat la serviciu de luni, sper numai sa se faca Vladut bine pana atunci.
Lali, felicitari pt sarcina, sa fie bebe sanatos
Lavi, deci in wkd te ti de nebunii? sa va fie de bine si de relaxare Eu stiu ca Vigantolul se da in fiecare an in lunile de iarna, cand se presupune ca nu mai poate copilul sa-si ia necesarul de vit D de la soare.
Getik, cand vine soacra? Imi pare rau ca iar te enervezi, dar nu o mai baga in seama, las-o sa vorbeasca La multi ani lui Ary!
Picky, ce mai face burtica? Ai gasit piticii care calca, mi-ar trebui si mie acum ca incep serviciul
Mady, esti norocoasa ca te ajuta sotul asa mult, si ca are Mihaita grija de tine sa te hraneasca
Elena, Adina

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Am venit si eu la cafea, mersi Cris
La multi ani tuturor ce-si serbeaza azi ziua de numa, sa fiti sanatosi, fericiti si impliniti toata viata!
Noi azi mergem sa dormim de amiaza la mami caci dupamasa vin musafiri, tata e Ion deci tre sa-l sarbatorim, asa ca nu voi pe baricade azi.
Cris n-am apucat sa caut inca retetele, ami sigur in weekend dar cu siguranta ti le mai cer ca ceva nu e ok cu mine. Cum stati cu mucii?Sa folosesti sanatoasa parfumul, ala da sot
Elena
Ema ma bucur ca ati ajuns cu bine, spor la treburi
V-am pupacit si plec sa-l imbrac pe pici si sa plecam la biserica si apoi la mami

La MUlti Ani 2011

Mergi la inceput