**Buburuze de 2009 in actiune(1)**
Raspunsuri - Pagina 16
madyrizi spune:
prezent.
s-a trezit mihaita. am uitat sa va zic... mihaita doarme mult, dar numai daca doarme cineva cu el
. adica azi a fost randul meu ca sotul e la serviciu in tura de zi. asa ca in zilele in care lucreaza sotul... e zi de odihna pentru mine
. nu fac nik, ma joc si dorm
.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Lali_mete spune:

Prezent si io ![]()
Daca-i vorba de bate,zic prezent de oriunde as fi ...
Si eu ma joc , eu stau si fi-miu imi da sa mananc diverse : coji de portocala,cotorul de la mar , un stecher de la incarcator ,ma sterge cuservetele umede la gura
.. d-astea...
Lali
si
de Paul ( 01.10.2009)! si
4+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
alic spune:
Lali, felicitari pentru samburica! 
Picky, eu nu v-am uitat, pe cuvant iti zic, doar ca nu prea mi se leaga tastaura de mana, iar inspiratie cam ioc 
incerc sa-mi fac timp sa pun poze, sunt cam multe, sa vad ce sortez...
Cris, Naty e bine merci! se joaca, tot incercam cuvinte noi, ca dupa cum se stie e cam lenesica la partea asta
..mai nou construieste lego cu taica-sau..pardon, adica taica-sau construieste si ea darama...nu pot sa va zic ce amuzament pe capul ei ![]()
eu is cam cu morcov....si se mareste pe zi ce trece cand ma gandesc la servici
...asta pe de-o parte; pe de alta, sofez
...dar numai cu sotul in dreapta...ca si-asa ma simt ca aruncata din tren la volan
...sper sa ma simt si mai bine in scurt timp
Getik, e gata tortuletul pentru aricica?
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
Lali_mete spune:
Am pus noutati pe blog
.
Lali
si
4+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
madyrizi spune:
sunt tare invidioasa pe fetele astea cu talent si imaginatie. eu sunt zero barat la amandoua. n-am simt artistic diloc
.
foarte frumoase, lali.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Lali_mete spune:
Mi-e foame
,si singura nu prea imi vine sa mananc
. Cine mananca cu mine ?
Mady,
merci .
Lali
si
4+
getik1 spune:
intai ma descarc si apoi va citesc si raspund

inainte de toata m-am hotarat ma transform in curva, ca asa cum iti ziceam la tel azi piky numai curvele si prosti au noroc, daca vezi cum arata tarfa nici nu zici ca are 50 si de ani cred ca are maxinm 50 de kg 
, in fine av
nit curva si cum avea o pereche de blugi super stramti si cizme peste genunchi, si vopsita tunsa ca o doamna= curva,a vazut ca nu o bag in seama sa jucat cu fimea si apoi i-am zis ca ary sta pe jos si se joaca si ea intara incaltata[:-))) " nu mi-am dat seama", si eu sarcastica asta e, si iam luat fata din brate, si am bagat-o la nani.
acu plang
si cred ca si cu cezar o termin cat mai curand, nu il mai suport, sa ramana cu masa, ca nu este instare sa aleaga intre noi si ea.
ma bag la recuperat
ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar
alic spune:
hai cu mine...ce ai la cina? eu dau o sunculita de casa 
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
getik1 spune:
mady as vrea si eu sa fiu asa dar nu am cum cand doarme ary tre sa fac trebile in casa asa ca
raman cu
la tine.
alic nu ii fac maine ziua una ca sunt leftera si 2 nu mai vine nimeni dumi vin nasii asta e ff aproape de ziua ei
, mie m-ie un dor sa conduc de numai pot cred ca am 3luni jumate de cand nu am pus mana pe o masina
, asteptam poze cu natyyyy
piky pe mine ma scutesti ca am incarcat butelia si am bagat smotru in bucatarie si acu astept sa se faca cald in baie sa fac o baie pe cinsteeeee
.
numai stiu cine zicea daca am facut tort pt soacara sau in mintea mea in fine cred ca mai degraba o farfurie cu coliva pt venirea ei era mai buna, o urasc
.
lali imi place ce ai mesterit tu acolo in seara asta va pun poze cu ce am mesterit azi, ca am fact ceva
si samburica fetita![]()
ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar
anna-mama spune:
Buna,
Eu sunt racita ffff rau, abia azi am deschis calculatorul, e un virus ca ne-a doborat pana acum pe jumatate din cati am fost la Revelion
Sunt la munte, dar va imaginati ca n-am iesit din vila
sper doar sa nu ia si Vladut.
In alta ordine de idei, luni incep serviciul 
Pup, sper sa reusesc sa mai intru zilele astea. 
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR