**Buburuze de 2009 in actiune(1)**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

x =primul copil
y=al doilea copil
x mai are 9 prune
y are 19 prune

e bine asa??

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

am scris jumate de oara si sa dus ........
intru la 10 aci si dobitocu de pc cand sa trimit imi da ca "aceasta pagina web nu e ..."
eu nu mai pot gataaaaaaaa
maine declar razboi pc-ului!!!!!!!!!!!!!!
a mai patit careva,aveti vreun sfat?nu pot muta de la pagina la pagina.........imi inchide tot da eroare .
offffffffff LA MULTI ANI DE SF ION TUTUROR
va pooop

ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)[http://picasaweb.google.com/alexandra769/OZiDeToamna"]       

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

crisule, e bine... da' stii ca trebe cu iesplicatii, da? adica sa inteleaga copilu' de ce x e asa si y e altfel.

adica:
a+b=42
a+b-14 = 42
a+b= 42-14
a+b = 28
b= 19
a+19 = 28
a= 28-19
a= 9

ce zici?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

alexa ia zi tu mamicule daca ai antivirus si cand ai reformatat ultima oara pc-ul??
mady da fata..eu iti spusei ca la ora asta cu alcool la bord e grele cu explicatiunile

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Si acum,ca suntem pe ultima suta de metri din primul capitol la scutece,vin si eu cu un carnat

Mady ai prezis bine mami,cu "dovlecelul" ,noi oricum voiam inca un bee,la distanta mica unul de celalalt ,sa creasca impreuna ,asa ca de vre-o 3 luni nu ne protejam deloc,si asteptam sa se produca minunea . Mi s-a parut ceva ciudat in noaptea de revelion cand am inceput sa balesc la propriu la borcanul cu castraveti al nasei lui Paul,si nu m-am putut abtine,i-am mancat vre-o 3 , apoi am avut o stare de greata,de sila continua ,si alaltaieri nu am mai rezistat ,am luat un test . Nu mai zic ca nu stiam cand am avut ultima menstruatie ,noroc cu forumul,ca stiam ca am avut cand am fost ultima oara cu Paul la soramea,pana sa il taiem pe Ghitza. Assa am reusit sa imi fac un calcul si sa descopar caam intre 4 si 5 saptamani.Starea de aseara si azi mi-a confirmat data .

Imi place tare mult cum povestesti ca se joaca impreuna picii tai !

Getika pe unde esti mamico? Esti bine? Nu mori cu ea de gat,nu?
Eu ma chinui sa ma abtin sa scriu ceva Getikai ... dar nu poci.
Deci,Zpecial for you ,my dear : Nu te mai stresa cu soacra,uite soacra,nu e soacra,a disparut cu tot cu fi'su... Eu presupun ca nu o suporti deloc,si atunci orice face ti se pare cel mai nasol lucru din lume,si iti zic din proprie experienta ca nici daca ti-ar face toate poftele acum nu ai mai prinde-o la inima ta! Ce e cel mai rau este ca in ura ta fata de soacra l-ai prins si pe sot ,si nu e bine. Rari sunt cei care se desprind total de parinti,si atunci numai daca sunt 100% independenti ,daca au casa lor,daca isi pot permite sa isi indeparteze familia . Incearca sa nu il mai montezi impotriva ei,e mama lui si sangele apa nu se face! El in naivitatea lui tot va spera ca voi va veti impaca bine candva,si tot in naivitatea lui,tu esti cea vinovata de fiecare data,cel putin in fata mamei lui. De ce zice asa? Pentru ca stie ca il iubesti,si ca nu il lasi balta. Mie imi miroase nitel a depresie dinspre tine , si sa stii ca pana la urma se trateaza. La inceput e faza de negare : nuu,eu nu am nimic, numai cei din jurul meu sunt vinovati.Urmeaza faza cu "da,e posibil sa am un pui de depresie,sa mai intreb si pe altii",apoi recunosti,si urmeaza faza in care incepi sa te tratezi. E,eu aici sunt,la tratament . Tu trebuie sa te gandesti bine,da bine de tot,daca vrei sa iti tii familia unita,daca vrei ca Aryana sa creasca cu amandoi parintii odata,nu o saptamana la unul,o saptamana la celalalt... Tu trebuie sa stii daca relatia voastra merita,daca tu poti lupta pentru relatia voastra pentru amandoi,macar la inceput. Nu mai sublinia greselile de comportament ale mamei lui,nici lui nu ii cauta greseala in tot ce face,ca o iei raznoiu' ,si te mai si certi cu toata lumea... Incearca sa fii indiferenta,nu sarcastica,nu sa izbucnesti in plans in fata ei,ci indiferenta,ca asta doare cel mai tare. Vrea sa vada fata? Ok,dar strict in afara programului de masa/joaca/somn ,si numai daca vorbeste frumos cu ea,fara texte de genul " e rea mami,nu-i asa? I-a zi tu lu' buni,iti mai da si bataie din cand in cand? Mergi cu buni?" ,ii raspunzi scurt ca o mama rea isi lasa copilul de izbeliste,nu il ingrijeste ca tine. Ar fi multe de spus,tu acum din cauza furiei ii dai doar satisfactie. Te pup,hai capul sus,ca noi suntem aici sa te sustinem.

Cris intrebai de programare? Mai pe la sfarsitul lunii,sa se vada ceva acolo,sa nu ma sperie dr,ca ii stiu eu pe ei,li se par tot felul de chestii ,nu explica nimic... asa ca mai astept,pana pe la 7-8 saptamani. Eu simt ca totul e ok,iar dr ne va spune la fel .
Ma bucur ca v plac bijutericile mele,fetelor! Acum sunt in nitica pana de inspiratie,dar pana duminica revin cu alte noutati,cu sarma modelatoare si margele,sper sa imi iasa la ce m-am gandit .
Alic de ce sofezi cu sotul in dreapta? Eu zic ca iti va fi mai usor singurica,nu te mai cicaleste nimeni la cap.Eu nu am carnet,dar am vazut cum a reactionat sot cand ii dadea frati-su indicatii la condus,desi nu avea de ce. Merci pentru felicitari .
anna-mama sper sa va treaca repede raceala,si sa nu ia si domnul tati. E greu sa lasi copilul si sa mergi la munca,iar cand dureaza atatea ore zilnic,te ia de cap. Mai tarziu ma bag si la pozici pe mail,ca am primit parola ...
Lavi merci ,eee ,hai ma ca se vede in poze ca sunt obosita! eram rupta de somn,era ziua in care ma trezisem dimineata rau,parca.
La al meu ii place spuma,se joaca cu ea,arunca cu spuma prin baie,ma spala cu buretele . Noi facem baie impreuna de cand avea Paul o luna ,pentru ca aveam o problema cu un picior cand am nascut ( se presase un nerv,si nu ma puteam baza pe piciorul drept) ,iar pe la o luna ,cand era sotul de noapte,am incercat sa ii fac baitza singura lui Paul si am cazut peste cadita. Asa ca mi-a fost mai usor sa fac baie cu el in cada decat sa stau aplecata. SA va povestesc cum il scoteam din cada ?
nicuratze au trecut zilele grele ? Merci de urare !
Ema
Cris imi place mult cum doarme teroriciul tau. Cam ca fi-miu .
Din pacate sunt chiar varsaturile de sarcina,azi mi-a fost tare naspa...dar imi revin eu,nu o sa dureze o vesnicie asta, si in plus il am pe PAul,care imi distrage atentia de la orice greata .
Picky mie imi place slanina afumata cu ceapa ( sa nu ma citeasca pe aici cine m-a facut taranca mancatoare de seminte,ca acum ma face si mancatoare de ceapa ,au iar subiect de barfa la ele in casutza ) ,dar presimt ca o sa pot savura asa delicatesa abea pe la Pasti ...
Mie dr-ita de familia mi-a dat vigantoleten in loc de vigantol, sa ii dau cate o pastilta pe zi,dizolvata in apa sau ceai. Trebuie sa merg sa iau alta reteta zilele astea,ca mai am cateva pastilute.
Eu nu m-am imbatat niciodata,asa ca nu stiu cum e sa copiezi cu avant ,iar de pilit ,imi e de ajuns un paharel miic ,mic de bere,mai rau decat copiii .
Cris fata ta vrea silicoane de pe acum ?
Alexa Pc-ul tau vrea reformatat ...ca si al meu de altfel....
REvin,merg sa fac baie cu puiucul meu ...

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 4+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Ma pun la schimbat capitol de pe acum ca maine nu prea se anunta timp liber la orizont

Asa ca fiti pe faza ....

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 28+ ..o printesuca mai mica

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuze2009 spune:

CAPITOL NOU

Va invit sa-l umplem cu vesti bune si buburuze sanatoase pe acesta

Mergi la inceput