Mamici si Gravidute Italia 90 Ingerasul Gabriele!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao, fete dragi!!
Va multumesc din suflet .

Nu am nici timp si nici dispozitia necesara acum de povestit. Pot sa spun doar ca Dumnezeu ne pune la o grea incercare, bb nu e bine . Eu sunt acasa, el in spital, la terapie intensiva, unde e de la nastere. Are probleme cu caile respiratorii. Nu stim inca ce si de ce, vom afla in scurt timp un diagnostic.

Deocamdata avem nevoie de Dumnezeu si medici buni. Atat pot sa spun, nu stiu cand o sa revin cu vesti.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

ABRAMBURIKA imi pare tare rau ca bebe GABRIEL nu e bine.sa dea DUMNEZEU sa se faca bine si tu....stiu ca e greu dar fii puternica noi va iubim mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!
Abramburika, multa sanatate lui bb Gabriele, sa se vindece repede si sa vina acasa langa mamica lui

danangie, tu ai platit taxa de inscriere la nido, pentru baieti?
monica, ce atmosfera frumoasa o sa aveti!!Frumos ca va vin socrii in vizita, la mine se feresc toti sa vina, zici ca-i pun la munca de camp, nu sa isi vada nepotul o saptamana

Mai, eu asa o lipsa de chef ce am..nu stiu ce ma va scoate din asta...Am o gramada de decizii de luat, ma framanta tare faza cu nido, sa-l dau pe Loris, unde, cand ..
Hai, veniti la povesti, poate scap si eu de starea asta!!

Gianina, mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput

KEMSY cu nido te inteleg perfect ca si eu is indecisa rau de tot ....de inscris trebuie sa_l inscriu dar tocmai in septembrie il primesc asa am inteles.acuma in martie ma duc cu denis in romania 1 luna si cand ma intorc poate ma ia la un restaurant la munca program de seara ca altlel nu am cumrevin mai tarziuu am bebe cu chef de joaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Abramburika esti o mama puernica si nu va lasa.ti voi doborati cu una cu doua...cu juniorul am tras si noi o mare sperieta din cauza inimioarei
Multa sanatate lui Gabriel

Kemsy te duci in control pe la gradi sau vb cu mamici de prin zona...de fapt dilema e unde sau daca sa-l dai??...ai sa vezi ca oriunde va fi o sai placa in compania multor copii

numai bine gagici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

PETRO D-zeu sa va ajute si sa il aiba in paza pe Gabriel. Sf. Stelian sa-i fie alaturi. Roaga-te si lui ca e ocrotitorul copiilor. Am sa ma rog pentru baietelul tau sa fie bine. D-ne ajyta sa fie bine. Off....

YOANA da, saptamana asta i-am dus pe baieti la gradi. Dar doar luni , marti , miercuri. Fac si ei pontele de befana. Poze sutn deja la semnatura la mine. Trebuie sa mai completez dar nu stiu cand.

KEMSY da, am platit taxa de inscriere. 120 de copil. Deci 240 euro. Eu stii si tu cat de indecisa eram la inceput, nu? Cat am plans si trista eram. Dar vreau sa-ti spun ca m-a ajutat D-zeu sa gasesc gradinita asta buna si sunt tare multumita. Plang la inceput deoarece e imposibil sa nu planga. Dar acum sunt atat de fericiti acolo. Nici nu apuc sa aranjez gecile lor pe umerase ca Mattia e deja calare pe masinute, Alessio pe tobogan sau cine stie ce isi mai gaseste el pe acolo interesant de facut. Si se vede ca si ei abia asteapta sa mearga. Deci, eu decizie mai buna decat asta nici ca puteam lua. Nici nu credeam ca vreodata am sa gandesc asa dar uite ca e ok. E bine sa fie in mijlocul copiilor, sa se desprinda de ambientul din casa, de rutina zilnica de acasa. Eu te inteleg ca esti indecisa........sincer nici eu nu stiu daca as fi avut curaj sa-l dau pe Alessio singurel. Poate am acceptat sa il dau pe Mattia asa micut ptr ca era si Alessio cu el. Si e asa de cool ca Alessio cum urcam in masina cum incepe sa-mi zica ce si cum s-a intamplat la gradi. Deci, sper sa iei decizia potrivita. Aaaa si noi am mai platit si 50 euro de copil: caldura. O multime de bani...dar asta e.

MONICA inca ma lupt cu durerea de spate.....in ultimele zile s-a intensificat atat de tare ca nici la cumparaturi nu mai pot merge ca ma intorc acasa indoiata.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 6luni) si Mattia Gabriel(1 an si 2 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Seara buna!
danangie, cum adica bani pentru caldura??!!!Ce faza!!!Adica taxa nu le ajunge. Dar ii dai lunar banii, sau doar o data?

Eu sunt indecisa din mai multe motive. Sunt sigura ca intr-un final Loris o sa se obisnuiasca. Acum sta doar cu mine sau sotz, la altcineva nu vrea sa stea, plange. Deci cred ca o sa fie grea dezlipirea . E GREU SI PENTRU MINE...Parca am impresia ca numai eu stiu sa fac ce e mai bine pentru el . Trebuie sa lucrez si eu la schimbarea propriei atitudini.
In afara de aspectul asta mai e si ala financiar, sper sa gasesc serviciu curand, ca e cam greu de tinut copilul la nido privat cand doar sotz lucreaza

Noi azi am sat in casa dar maine mergem la shopping sa profitam de reduceri...Asta ca sa nu zic ca Loris nu mai are body, i-au ramas scurte. Creste ca Fat-Frumos

Gianina, mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

KEMSY taxa de înscriere se pl#259;te#351;te o data pe an , la începutul anului " #351;colar" , dac#259; pot spune asa. Bani pe caldura, la fel pl#259;tesc doar o data si asta iarna. Ceilal#355;i bani, lunari, sunt gradinita.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 6luni) si Mattia Gabriel(1 an si 2 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Of Abramburica..ma rog la Dumnezeu sa treceti cu bine de toate problemele si sa-l faca pe Gabriele sanatos. Tu sa ti sus moralul si sa ai incredere ca totul va vi bine. Sper sa vi cu vesti bune cat mai curand!
Muuuulti pupici

Mergi la inceput

DANA am vazut pozele...printisorii tai parca sunt gemeni asa de bine seamana,sunt frumosi fociar tu arati super.imi pare rau ca te doare spatele
KEMSY si DENIS e la fel e super invatat cu mine daca nu ma vede e jale...in sera asta la scos sotul afara si a spus ca intruna intreba de mine..cand au ajuns am iesit pe scari inaintea lor si cand m_a vazut a inceput sa se alinte si intindea manutele sa cobor sa il iau in brate(parca nu ma vazuse de vreo 2 ani)recunosc ca si eu m_am topit cand l_am vazut cum se alinta
va las noapte buna

Mergi la inceput