Mamici si Gravidute Italia 90 Ingerasul Gabriele!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ziua buna!!

La multi ani Ioana!!Multa sanatate, noroc si voie buna!!!

La multi ani tuturor celor care se sarbatoresc azi!!

Monica, sa speram ca baietii nostri vor reusi totusi sa se dezlipeasca de fusta/pantalonii mamelor
danagie, dupa ce mi-ai zis ca Mattia, care era foarte abatut la inceput la cresa, acum abia asteapta, parca mi-ai readus speranta

Eu as vrea sa-l intarc pe Loris, dar inainte de asta trebuie sa-l obisnuiesc cu laptele de vaca, ca sa-i dau dimineata.Dar parca nu-mi vine sa cred ca o sa bea el 250 ml de lapte dintr-un foc . Ai vostri reusesc sa bea atat?
O zi buna!

Gianina, mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna dimineata!!!

Abramburica...imi pare tare rau ca sunt probleme cu Gabriele si ca trebuie sa treceti prin asa incerari grele.Sa ii dea D-zeu sanatate ,sa se faca repede bine si sa fiti cu totii acasa!

Am facut si eu flusimetria joi seara si am venit putin bosumflata de la eco.Bebe nu s-a intors,e cu fundul in jos,cica e timp dar tare ma sperie gandul ca nu se intoarce si va trebui sa fac cezariana.In plus e mai mic in greutate decat Giulia la 31 de sapt.(asta nu e o problema ca e in grafic,dar ...de,fac comparatie si n-ar trebui).
Ufffa....!!!

nu prea am dispozitie sa scriu...in plus sotul face ponte si pana luni e acasa!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 30+
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

georgyiuly, nu fi bosumflata pentru ca bb mai are timp sa se intoarca. Al meu a facut vreo 4 intoarceri. Prin saptamana 35 ma programasera la spital, cica sa il intoarca ei, dar dupa cateva zile, cand am fost la dr la control, era in pozitie regulamentara

Gianina, mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

ciao fetelor!
Abramburika-ma rog pt Gabriele si pt voi
ai incredere si nu-ti pierde spernata
doamne ce poate fii in sufletul tau mamica scumpa
o pt voi si sanatate micutuli Gabriele
cum poti mai da-ne un semn
Kemsy-mersi de urari
curaj ca toate se fac pina la urma
Dana-ce ma bucur sa te citesc cu asa mesaje faine legate de gradi cum s-au obisnuit baietii
ai grija de tine si de spate
f faine pozele si tare frumosi i-ai pregatit imbracati la fel cu cravata,tare dulci si tare mai seamana intre ei dar mult cu tine
Georgy- nu fii necajita si tu
va inteleg preocuparea
un salut pt Stefy,Andreea si Nafi
o zi buna

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua si de la min,

MONICA multumesc de cuvinte.

YOANA chiar asa? Seamana si cu mine? Multi zic , ca seamana nua cu Alin. La multi ani ptr azi.

PETRO ma gandesc la voi.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 6luni) si Mattia Gabriel(1 an si 2 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Heiii..am ramas de caruta cu urarile si am ratat si tratatia!

LA MULTI ANI IOANA! LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE SARBATORESC AZI ONOMASTICA SAU CARE AU PE CINEVA DRAG CE POARTA NUMELE DE ION , IOANA!

Noi suntem raciti toti asa ca suntem cam cu fundu'n sus ptr ca n-am putut merge la shopping asa cum planuiam. am fost pe rand, cand eu cand sotul...dar distractia e cand mergem impreuna. asa ca asteptam saptamana viitoare...

Incerc sa devin mai activa in weekend ! pupicei tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

cam cu intarziere

LA MULTI ANI IOANA SI TUTUROR SARBATORITILOR CU OCAZIA SF IOAN!

Ma oftic ca iar am prbl cu netul
N-am fost la nici o shoppingareala cu ocazia saldurilor, poate asta seara(ceva ptr fata tuttine sau giubboto...
sant multumita ca am dominisoara mare(cra, cra)nu mai cauta ciuccio are nevoie de ruj

Mergi la inceput

Ioana cum elimin un album ? ca l-am incarcat aiurea

Mergi la inceput

Sa vim alaturi de ABRAMBURIKA
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160059

Mergi la inceput

Dana ma bucur ca pitici sau obisnuit la gradi si ca se duc cu placere, cred ca si-au dat seama ca fac multe lucruri frumoase acolo si distractive
bravo ptr maestrele lor

Georgy mai are timp sa se pozitioneze, nu are rost sa-ti faci probleme acuma...nu toate sarcinele sant indentice

Kemsy pana nu ai sa vezi cate activitati au la gradi si cat de multumit se duce nu poti fi linistita...lasa mamicuto, ca va fi bine a crescut baiatul si cred ca e dornic de compania altor pitici

Mergi la inceput