Mamici si Gravidute Italia 90 Ingerasul Gabriele!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

revin si eu la o
ma bag sa recuperez din urma cu cititul...

noi suntem bine ,doar ca zilele astea am avut putin timp la dispozitie.. am umblat numai aiurea si nici pc-ul nu ma ajutat... macar sa va pot saluta scurt asa
pentru zilele urmatoare inca nustiu cat de activa voi fi ....detaliez eu dupa..

va pup cu drag pe toate!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

vesti de la petro!

situatia e la fel, un pic mai stabila fata de inceput..inca astepta raspunsuri si ea.
Va multumeste tuturor de rugaciuni si spera sa ajunga acolo unde trebuie!
Dumnezeu sa aiba grija de puiutul ei mic!

ne va tine la curent.

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna dimineata!
abramburika, te pup pe tine si pe pui mic, sa primiti raspunsurile cat mai repede si sa se rezolve totul.
Multa sanatate!

Ce faceti in aceasta minunata duminica? Noi avem musafiri, mai mancam putin, ca sa nu las centurile de sunculita sa se topeasca .

Gianina, mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput

kemsi lascia perdere..nu mai zi nik de sunculite ca ma doare..
eu, inca un pic pe aici si cu recuperatul din urma..doar ma stiti..acusi vin cu cearceaful..

intre timp.... va doresc sa aveti o duminica placuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna gagici

Slimatei asteptam vesti , dar ceva in suflet imi spune ca se va rezolva

Kemsy pai cum sa uit de mancare...sunculitele mele se duc doar cu bisturiul...ceva leger astazi, lasagna, iepuras ,ciupercute umplute, ceapa micuta, cartofi...totul la cuptor...dulce nu am , dar mi-au ramas de la Befana fel de fel

numai bine fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao!!

Revin si eu sa va mai spun despre noi. Copiez insa raspunsul de la sb cu rugaciuni pt. puiul meu, deoarece timpul meu e ff limitat.

A trecut o saptamana de cand a venit pe lume puiul nostru mic. Parca a trecut un an. A fost o sapt. grea, obositoare, dar incercam sa ne revenim si sa ne facem forta de a merge inainte.

Situatia lui Gabriele e la fel, poate un pic mai bine, mai stabil din punct de vedere respirator. Insa s-a descoperit ca are reflux gastric, drept pt. care i-a fost intrerupta alimentatia cu lapte si a fost hranit cu glucoza si altele. De luni se incearca iar cu lapte ... Toate analizele si controalele facute pana acum au iesit bine, organele vitale sunt ok, functioneaza bine. Chiar si aparatul respirator (acolo unde sunt problemele majore) e ok, ca si forma. E vorba de functionalitate, deglutitie, acolo nu-i bine. Deocamdata atat stim, asteptam raspunsuri si noi. Toate aceste probleme nu sunt din cauza nasterii si travaliului dificil (asa cum am gandit initial), ci asa era bb din burtica, ceva s-a intamplat in ultimele 2 luni de sarcina. Ceva ce nu s-a vazut la ecografii. Mie la penultima eco mi-a zis ca bb cantareste aprox. 2,500 kg. Si de atunci s-a intamplat ceva cu dezvoltarea si cresterea lui bb.

Pt. noi a fost un soc imens totul ... sa primesti asigurari ca totul e bine, bb e bine, creste frumos, eu ma simteam mai in forma ca niciodata ... in conditiile astea sa ai un travaliu si o nastere cum nu doresc nici dusmanilor mei, dureri crunte (fizice), situatia lui bb nu tocmai in parametri normali (in timpul nasterii) si mai apoi fel si fel de probleme de sanatate cu el, te termina, ti se pare ca s-a naruit totul in jurul tau.
Sa vin acasa fara bb in brate, sa primesc felicitari si cadouri din partea tuturor, pt. bb, dar fara bb acasa, e ingrozitor de greu. Mi se parea ca nu-s intreaga, ca-mi lipseste ceva. Silvia sa intrebe mereu de bb cand se face bine, cand il aducem acasa ... a fost si l-a vazut la spital (prin geam, ca nu se da voie inauntru decat parintilor), a zis ca e miiiicc si ca vrea sa il tina si ea in brate cand o sa vina acasa.

Pana nu te izbesti de astfel de realitati, nu intelegi nici pe departe suferinta parintilor. O spun din experienta (din pacate), nu imi imaginam nici pe departe cum e sa ai un copil bolnav. Grav bolnav, nu o simpla raceala. Acum m-as bucura de un plans din ala sanatos de copil (Gabriele al meu cand plange fosaie ca un motanel, nu plange tare, din toti plamanii), m-as bucura sa stau toata ziua cu el in brate, sa mai fiu mama-cangur cum am fost la Silvia, si nu cu portia cum mi-l dau acum in brate, sa ii simt mirosul prin casa si nu numai pe maini (stau tot timpul cu mana pe capsorul lui si imi ramane mirosul in palma), sa ii dau pupici calzi pe frunte (pana acum nu l-am pupat deloc, decat de la distanta)!! E tare greu!!

Putere, forta, si Dumnezeu sa te aiba in paza, puiul meu!! Sa te faci repede bine si sa vii acasa, sa te avem printre noi!! La cat mai multe saptamani, luni, ani!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Abramburika - Sa va ajute Dzeu sa treceti cu bine peste aceasta grea incercare. Ma rog pentru tine si Gabriel atat cat stiu s-o fac, rugaciuni stiu putine dar voi folosi propriile cuvinte ce vin din sufletul unei mame. Nu stiu ce as putea spune mai mult. m-a intristat tare vestea ca Gabriel nu e bine si astept cu nerabdare ziua in care voi citi mesajul ca totul e bine! Asa sa va ajute Dzeu!

Ma duc sa beau un ceai si revin. parca mi-a trecut si cheful de scris dupa ce am citit cuvintele pline de durere ale lui Petro!

A dopo, o duminica senina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Ciao!!

Revin si eu sa va mai spun despre noi. Copiez insa raspunsul de la sb cu rugaciuni pt. puiul meu, deoarece timpul meu e ff limitat.

A trecut o saptamana de cand a venit pe lume puiul nostru mic. Parca a trecut un an. A fost o sapt. grea, obositoare, dar incercam sa ne revenim si sa ne facem forta de a merge inainte.

Situatia lui Gabriele e la fel, poate un pic mai bine, mai stabil din punct de vedere respirator. Insa s-a descoperit ca are reflux gastric, drept pt. care i-a fost intrerupta alimentatia cu lapte si a fost hranit cu glucoza si altele. De luni se incearca iar cu lapte ... Toate analizele si controalele facute pana acum au iesit bine, organele vitale sunt ok, functioneaza bine. Chiar si aparatul respirator (acolo unde sunt problemele majore) e ok, ca si forma. E vorba de functionalitate, deglutitie, acolo nu-i bine. Deocamdata atat stim, asteptam raspunsuri si noi. Toate aceste probleme nu sunt din cauza nasterii si travaliului dificil (asa cum am gandit initial), ci asa era bb din burtica, ceva s-a intamplat in ultimele 2 luni de sarcina. Ceva ce nu s-a vazut la ecografii. Mie la penultima eco mi-a zis ca bb cantareste aprox. 2,500 kg. Si de atunci s-a intamplat ceva cu dezvoltarea si cresterea lui bb.

Pt. noi a fost un soc imens totul ... sa primesti asigurari ca totul e bine, bb e bine, creste frumos, eu ma simteam mai in forma ca niciodata ... in conditiile astea sa ai un travaliu si o nastere cum nu doresc nici dusmanilor mei, dureri crunte (fizice), situatia lui bb nu tocmai in parametri normali (in timpul nasterii) si mai apoi fel si fel de probleme de sanatate cu el, te termina, ti se pare ca s-a naruit totul in jurul tau.
Sa vin acasa fara bb in brate, sa primesc felicitari si cadouri din partea tuturor, pt. bb, dar fara bb acasa, e ingrozitor de greu. Mi se parea ca nu-s intreaga, ca-mi lipseste ceva. Silvia sa intrebe mereu de bb cand se face bine, cand il aducem acasa ... a fost si l-a vazut la spital (prin geam, ca nu se da voie inauntru decat parintilor), a zis ca e miiiicc si ca vrea sa il tina si ea in brate cand o sa vina acasa.

Pana nu te izbesti de astfel de realitati, nu intelegi nici pe departe suferinta parintilor. O spun din experienta (din pacate), nu imi imaginam nici pe departe cum e sa ai un copil bolnav. Grav bolnav, nu o simpla raceala. Acum m-as bucura de un plans din ala sanatos de copil (Gabriele al meu cand plange fosaie ca un motanel, nu plange tare, din toti plamanii), m-as bucura sa stau toata ziua cu el in brate, sa mai fiu mama-cangur cum am fost la Silvia, si nu cu portia cum mi-l dau acum in brate, sa ii simt mirosul prin casa si nu numai pe maini (stau tot timpul cu mana pe capsorul lui si imi ramane mirosul in palma), sa ii dau pupici calzi pe frunte (pana acum nu l-am pupat deloc, decat de la distanta)!! E tare greu!!

Putere, forta, si Dumnezeu sa te aiba in paza, puiul meu!! Sa te faci repede bine si sa vii acasa, sa te avem printre noi!! La cat mai multe saptamani, luni, ani!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Gianina, mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Abramburika bine ca organele vitale sant ok si incet, incet ai sa vezi ca stomacelul va accepta papica...stiu de la o prietena albaneza(pacat ca nu mai am nr de tf)ca varsa tot lapticul , deci cu lichidele e mai naspa, dar fetita era mai grasunica decat fimiu
Imi inchipui prin ce ati trecut, e adevarat ca cine nu trece nu poate sa-ti dea seama de toate trairile
Multa putere si rabdare sa va dea Dzeu si va fi asa cum v-ati dorit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

De ieri citisem mesajul PETRO. Sa dea D-zeu sa isi revina Gabriele. Mai stiu mamici cu bbi care au avut reflux gastric si incet incet cu tratamentul adecvat si-au revenit. Si Mattia era suspectat de asa ceva si am fost tare ingrijorata. Sa dea D-zeu ca stomacelul lui sa accepte laptele. Icercati cu laptele tau??? Ai lapte?? Sper ca din cauza supararii, stresului sa nu ai probleme si cu alaptatul. D-zeu sa va ajute si cand poti mai scie-ne chiar si ptr a te sfoga. Pupici!

Eu sunt suparata pe Alin.Dar foarte. Deci eu inteleg ca pe lumea asta banii spun totul. Trebuie sa dea la munca disponibilitatea zilelor libere.Adica daca are vreo preferinta....nevoie.....de anumite zile libere. Vedeti si voi ca in cazul meu trebuie si inca cum!!! El vrea sa isi ia liber doar o saptamana. Ce sa fac eu cu o saptamana??? Ziceti si voi. Aparte faptul ca nu stiu cand voi naste......inca valutam ptr cezariana.....si chiar daca a fi sa coincida zilele alea libere a lui cu nasterea mea......eu ce fac singura acasa cand ma intorc din spital? Asta ma mira la el.Ca asa cum am trecut vara cu un salar de al meu de doar 30% asa nu 'om mai muri o luna de zile. Mie imi trebuie cineva cel putin prima saptamana de cand ma intorc acasa. Cam atat imi trebuie.....sa zic asa......ca sa pot sa-mi intru in ritm.Sa pot sa ma organizez. Sa invat sa ma organizez cu 3 copii. Deci pe el efectiv nu-l preocupa catusi de putin acest aspect......offf.....stiu ca ma plang....stiu ca nu e cazul......mai ales cu Petro.....al meu e mizilic....

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 6luni) si Mattia Gabriel(1 an si 2 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .

Pozici cu noi

Mergi la inceput