Mamici si Gravidute Italia 90 Ingerasul Gabriele!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

petro nustiu ce as mai putea adauga ..iti inteleg( pe cat imi e posibil)starea, prin care treci si incerc sa-ti fiu alaturi!
de cate ori pot, ma rog sa fiti bine! DD ajuta!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

aveam pregatit de ieri mesajul..dar n-am mai apucat sa-l trimit...

tare as fi vrut sa va fi urat in seara de anul nou...din pacate n-am apucat nici sa deschid pc-ul.. da' am fost cu sorcova
da' v'o zic s'amu ca urari de bine sunt mereu bine venite

Bate'n usa, bate'n geam,
iaca vine noul an.
Sa-i deschidem, sa-l primim
si la toti sa le dorim :
cald in suflet, cald in casa,
mult noroc, viata frumoasa,
bani , succese, fericire,
sanatate si iubire.
Nu-i de'ajuns sa le doresti...
tipa, lupta, da din coate...
asa le obtii pe toate!!!
LA MULTI ANI cu veselie,
sanatate pe vecie,
casa plina de bucate,
dragoste pe saturate,
bani la greu, noroc cu carul,
ce doriti si sus paharul!!!

tot incerc sa mai adaug si eu cate ceva dar nu cred ca mai sunt de actualitate

bun venit din vacanta monica! imi pare rau ca ati tb sa fiti raciti tocmai in perioada vacantei :(
ce-ati facut cu masina? ati reparat-o?
despre petrecerea Revelionului, observ ca ati avut care mai de care peripetiile vostre...

noi am petrecut Anul Nou, de data asta, doar in 3.
am stat cuminciori acasuca.. defapt la miezul noptii, asa cum imi propusesem, am urcat pe munte si cu sticla de sampagna , sa vedem spectacolul.. aveam eu asa un "pitic" ce nu-mi dadea pace

frumos a fost, dar cine stie ce-mi imaginam eu
ma astepam la ceva mai spectacular...deh..pana nu probezi ramai mereu cu "iluzia"

si ca tot vorbeati de "fara chefuri " dupa sarbatori..mi s-a intamplat si noua acelasi lucru...
cred ca de la prea mult lenevit si mancat pe sparte
indigestia s-a transformat intr-o stare de indispozitie la toate..
abia incep sa imi revin parca capat forte mai bag o ora de gimnastica si's aposto

dana daraban multumim de urari si iti uram asemenea si voua!!!
..cam rarutz mamico..si pozici tot n'ai pus

valabil si pentru snow.. mai lucrezi mami, tot asa ocupata esti? Ale ce mai combina?

georgi multumim de complimente si la adresa bebelusului
wow ce putin mai ai si tu...
cum mai e burtica, bb? nu fi bosumflici las' ca se intoarce el bb.. si eu ma preocupam la stefi, cand mai era oleaca ea facea iarasi tumba, prin burtica.. dar a reusit de s-a reintors pe pozitie.. si totul a fost ok.. nu te ingrijora de pe acum .. ai grija de tine si bb!

daviduca of si iar offff.. mama ei de soacra poate se impaca cu fidanzato si pleaca de pe capul vostru.. sau poate a plecat deja
iti doresc putere s'o suporti si pace si liniste in casa!

roxali am vazut ceva pozici , clare si neclare... de la Befana cred ca se trage mama lui de aparat ..cum l-ai dereglat tu..nu mai reusesti sa-l refaci?
mai mami ziceai ca nu prea le ai.. da' cum ai reusit sa bagi filmatele.. ca pe mine nu ma lasa.. nu'ma pozele oare de ce? cum se face? hai, zi si la mine
bravo mami, deci pan' la urma a renuntat la ciuccio.. un pupici din partea noastra la motata

kemsy bafta pentru proiect de anul asta!! sa reusesti sa-l faci dupa plac si sa realizezi tot ce iti propui!
cat despre plansul si obisnuitul numa' cu mama..stefi nici acum nu nu e 100% de'a dezlipirea.. ma uitam ca zilele trecute a trebuit sa o las 5 min(timp in care incercam sa gasesc o parcare) cu o prietena de'a mea, cu care de'altfel era foarte obisnuita si ii e drag de ea..dar daca nu era mama.. s'a pus pe'un bocet..mama cine'o mai oprea...nici nu ma asteptam sa mai reactioneze asa.. deh credeam si eu ca am fata mare.. si doar i-am explicat, n-am plecat pe neveu...
eu nu m-am mai uitat in spate, sa vad ce se intampla..dar cica a plans oleaca , pana a luat-o cu vorba, "materialista" de altfel, junioara..cand i-a spus de bombonele a si uitat de mama

geani fii'mea bea de la 1,2 luni lapte de vaca , un bibe intreg, de'odata.. cei drept dureaza oleaca, ca iei ii place si acum sa-l descante cate'o ora.. dar il bea linistita intinsa pe spate, asa-i place.. timp in care imi da si mie la dispozitie sa mai "strang" si eu cate ceva prin casa....

monica te laudai cu pozici...

apropo de pozici mi-am bagat nasucul sa mai vad ceva noutati.. nik..

am bagat si eu vreo 5 asa pe fuga.. o sa ma stabilizez una din zilele astea sa va pun mai multe sa le si descriu...
hai ca si de data asta m-am lungiiiit ..cred ca am luat toate lenjeriile din casa

si cu toate astea....mai aveam de adaugat cate ceva .. da' nu mai stiu ce si cum

va pup pe toate si cele care nu am reusit sa le renomin....si numai bine va doresc!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Mergi la inceput

dana hmmm ...nu sunt "mizilicuri" ...
eu una, incerc sa ma pun in situatia ta....
e drept ca sunt cazuri si cazuri...
cate unul, peste masura noastra si de ale gandi,d'apoi sa fim in joc...
parerea mea, e ca fiecare incearca si are dreptul sa sa-si gaseasca/creeze un minim de confort, si de rasigurari..
eu una, ti-am mai zis si ti'o repet: nustiu cum as face daca as fi in locul tau, sincer..
de asta ti se repeta mereu ca esti o mamica puternica!!!

daca ar fi dupa mine, as face si maine un bb daca(ar fi posibil)si mai ales daca cineva m-ar asigura ca va fi totul bine si ne vom descurca cu partea financiara, si mai ales cu ce'a mentala a mea.. mie, mai mult e sa nu o iau razna de tot, nu de alta

asa ca te rog sa nu te mai scuzi si descarca-te de cate ori simti nevoia sa o faci, poate ca si asta te ajuta...
pe mine ma ajuta enorm, sa am cui sa-i spun ce ma doare si reusesc sa trec altfel peste problema, uneori chiar povestind, imi gasesc singurica solutia in bibilica.
suntem aici sa ne ajutam macar cu o vorba buna, la nevoie, ceea ce pentru altul poate insemna "o problema usoara" din punctul altuia de vedere, pentru persoana in cauza, poate insemna enorm de mult, si faptul ca e in tilt, in momentele respective, ai impresia ca problema se mareste si totul vezi ca ceva gigant, care tinde sa te sufoce.. fara o "portita" de iesire.. nevazand "luminita " de la capatul tunelului..
(depinde de caracter si puterea de a face fata, situatiei create) dar un sfat, o vorba buna ajuta mult de tot si mai ales faptul ca cineva iti este alaturi!

am vazut pozici cu bradutul,burticiul si comorasele,atat am apucat..
tare mi-e antipatic programul ala.. caci tare greu mi se deschid paginele.. o fi de la computer... dar a meritat
ai niste copilasi tare frumusei si elegantei, asa cu camasutele...
bravo mami! iote vezi, de asta zic.. in ciuda tuturor obstacolelor, ai puterea si poti si vrei sa ii tii mereu uniti, si mai ales sa te dedici lor ,pan' la ultima picatura de energie... felicitari !
aa si dupa mine, seamana tare mult intre ei, dar si voi parinti parca semanati(daca n-ai fi tu blonda)
Mattia iti seama mult mai mult, mai ales la ochi, iar Alessio tinde mai mult spre tatini'su.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

STEF iti multumesc de mesaj. Mi-a mers la inima. Nici nu ma indoiam ca ai sa scrii asa frumos. Dar vezi? O persoana mi-a zis o data ca tind sa ma plang prea mult si de atunci traiesc mereu cu frica asta in san. Acum sunt extrem de stresata.Am ajuns sa am cate 4 ore de insomnie pe noapte. Nu mai reusesc sub nici o forma sa merg la cumparaturi din cauza durerii de spate. Am fost sambata si am vorbit cu un medic ptr ceza. Ar putea sa ma rezolve dar imi trebuie certificat de la medicul ortopedic precum ca e riscant sa fac nastere naturala. Acum trebuie sa contactez pe medicul care m-a operat la picior sa vad daca imi da acel certificat si daca este vreo solutie ptr spatele meu. Sunt , am scris, demoralizata ca nu stiu cum sa scot la capat problema nasterii.Voi spuneti, ca nu esti singura, ca sunt puternica, dar offf nu ma vad deloc. Am devenit atat de antipatica si stresanta si ptr persoanele din jur. Pe Alin il persecut la fiece secunda si nici el nu are pace. Am o stare ca nu mai gasesc rezolvare in nimic. Pe urma zilele astea, mai precis de joi seara , baietii au inceput sa aiba dinnou febra. Si m-am demoralizat tare ca sincer m-am saturat sa-i vad raciti. Mattia ca de obicei febra mare dar de data asta si Alessio a sarit calul. Dar bine ca a fost ceva trecator. Ca mucii au fost foarte putini si febra a durat 2 zile. Acum sunt bine. De azi gradinita. Na, vezi? M-am intins si eu. Ati fost pe munte tot cu Stefi jr? Ea cum a reactionat? I-a placut? E asa greu acolo la Roma cu locurile de munca? Nu te supara ca te intreb, dar tare rau imi pare cand aud de persoane super in gamba care stau rau cu banii. Si fratii mei din pacate se cam lupta cu asta. Na.....e greu si aici in It nu numai in Ro.

Ma duc sa vad niste poze, si apropo de asta multumesc STEF si de cuvintele frumoase la adresa cavalerilor mei. In pozele de la Revelion burta se cunoaste mai bine dar tre' sa descarc pozele.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 6luni) si Mattia Gabriel(1 an si 2 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Ohhhh ce emotii!!!!PETRO multumim ca ai pus pozele cu micutul Gabriele. D-zeu sa va ajute si sa va fie alaturi. Scumpul de el! Tu cum te simti? Ti-a facut epiziotomie?

STEF ti-am vazut pozele si Stefi m-a facut sa zambesc cum statea tolanita in acel leagan. Si am ramas uimita sa vad sotronul! Nu stiam ca si italienii stiu de sotron.

NAFI ti-am vazut si eu pictura. Ptiu sa nu fie de deochi, sa stii ca e foarte faina. De musiu ce sa mai zic?

Poze noi nu sunt?

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 6luni) si Mattia Gabriel(1 an si 2 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

off dana nustiu ce sa zic ..eu una doar ce imi imaginez ca e greu si gravidutza si copilasii cu febra si insomnii si dureri..off
ti-am mai zis, D-zeu sa iti dea intelepciune si tie si d-lor in ceea ce priveste cezariana ...sa fie ceea ce-i mai bine si pt tine si pt bb! eu una inca mai sper sa ai o nastere usoara si chiar daca ai avea la mana puterea de a a face cezariana, sa poti totusi sa nasti natural. stiu ca te ingrozeste gandul, dar mai cred inca ,ca ai sanse foarte mari sa ai o nastere usoara..parerea mea,de nestiutoare
iti doresc multa sanate si copilasilor tai si sa dea Domnul sa ti se amelioreze durerile si sa-ti treaca insomniile.. acum imi dau seama, ca de la prea multe griji ti se trage.. zic si io
pe mine ma apuca cand am prea multe pe cap..si mai ales cand stau la dieta(adica cand nu mancanc cat ii trebuie organismului)...da' asta'i alta mancare de peste...
stiu cum e sa nu ai o problema "a ta" si doar tu o vezi din "unghiul" din care trebuie privita problema , iar cei din jur nu o condivid, din contra... bazandu-se pe faptul ca te stiu de caracter puternic, si las' ca'i trece.. se descurca, se plange si se alinta ea prea mult(propria experienta)
si mai rau, cand deja ai "saturat" cat ai putut persoanele care le ai alaturi, nu gasesti intre timp nici o rezolvare, timpul trece, tu ai impresia ca o iei razna, nu mai ai cu cine discuta, caci deja i-ai stresat pe toti de langa tine, si nu mai sunt disponibil sa te asculte... etc.. nu mai continui...
in "teorie" te inteleg.. de asta zic.. incerca totusi sa o iei mai cu calm si sa lasi "destinul" in mainile Lui DD ,ca dealtfel si eu am ajuns tarziu la "ideea" asta..
facem tot ceea ce ne e posibil, si ne in putinta noastra sa facem, dar daca ne e dat sa tragem, parca avem incotro? tarziu mi-am dat si eu seama de asta, dupa multe tentative de a fi "batoasa" si de a "muta muntii" de una singura ,fara sprijin si ajutor.. mi-am dat seama ca eu nu pot sa fac mai mult de atat(multe dintre voi stiti in mare parte la ce ma refer).. da,in cele din urma, vazand ca incep sa-mi pierd din sanatate, a trebuit sa admit, sunt neputincioasa!!!
si nu e nevoie sa-mi mai zbat creeieri degeaba, nu pot face nimic de una singura daca nu primesc un minim de ajutor extern, altii il mai cheama "cullo".. iote ca eu nu'l am mereu la indemana...
pentru tot ce am si am vrut sa am , a trebuit sa ma "lupt " pana la sange.. uneori sa-mi calc orgoliul in picioare si nu numai, sa trec mai departe si sa-mi vad de mine si linistea mea...
off greu imi e sa ma exprim concret si coeerent, stiu ce vreau sa zic, mai greu e cu exprimarea ca nu ma ajuta, caci de fel oricat de organizata incerc sa fiu , tot imprastiata reusesc sa reies, ca incerc sa zic tot odata si de teama sa nu-mi pierd vre'o idee)....
si nustiu nici cat iti pot fi de folos....

eu sper totusi ca D-zeu sa te intareasca, sa te linisteasca si sa-ti dea putere sa treci peste toate cu brio!

in noaptea de revelion , da am fost pe munte cu tot cu stefi.. n-a reusit sa doarma ziua deloc ..si nici seara n-a vrut sa doarma, macar isi mai linistea oleaca creerasii si ea .. si ma mir, ca asa obosita cum era s-a bucurat enorm sa vada "spectacolul"
a fost frumos, ca macar am vazut toate artificiile de sus(satucul nostru e undeva la poalele lui) dar nu tare spectacular, pentru ca (acum am vazut si diferenta) unde sta placerea... cand ti se ridica adrenalina, tocmai cand le vezi de jos, cand iti explodeaza "in cap" si ai tendinta sa tipi ..parca apare asa o fericire de moment, nustiu cum sa-i zic.. cel putin la mine a functionat mereu asa ..parca imi baga niste serotonina'n mine cel putin ma astepam sa le vad "spectaculare" si pe cele din Roma..da' nik se vedeau asa niste punctisoare...cand se aprindeau ,cand se stingeau.. deh, mi-am facut mendrele..gata la anu' stam la sol

bipp.. ai atins un tasto dolente tare..in ceea ce priveste partea financiara ... vad ca eu tot sper sa ne revenim si sa ajunge cumva la liman, da' nik( de munca eu inca mai sper, soatza de unu' singur nustiu cat mai face fata)...mai bine ma aptin ... am tendinta sa vorbesc/sa ma plang, personal, de ceea ce ne priveste... da' mai bine sa ma abtin ..ehe.. e greu ce sa zic.. nu intru in amanunte ca ma deprima....

da' e bun s'asa decat deloc

Mergi la inceput

mai, eu si cand nu intru da ' si cand intru "rup"
dana multumim am vrut sa spun si eu de poze poate petro n-a mai apucat..

daca ai ramas uimita de sotron..sa nu ramai mai putin uimita cand vei auzi, ca acel sotron e facut de copilasi de clasa a-III-a.. oare erau romani pintre ei, care le'a dat ideea?

gata am fugit ..

Mergi la inceput

STEF am citit cu mare interes ce ai scris. Da, ai dreptate si sper sa ies si eu la liman. Nu mai pot sa nasc natural. Probabil ca nici nu mai vreau si incerc sa ma agat de orice. Adica, eu va inteleg ca voi nu simtiti sau nu treceti prin ceea ce trec eu si de asta va inteleg.Dar sunt atat de multe lucruri la mijloc..... Si da, sunt sigura dar 100% ca insomniile se trag aparte de la durere ca nu imi mai gasesc locul, dar si din cauza grijilor. Ca na, acum mai nou a iesit ca Alin nu vrea sa-si ia liber macar 10 zile. Si deci, nu stiu pe unde sa o apuc. Imi trebuie organizare si sunt data cam peste cap. Abia astept sa ajunga ziua cand voi zice ca sunt linistita si ca e totul ok. E dificil. Iti spun daca as fi avut un ajutor ar fi fost totul diferit. Mama, avand problemele astea cu inima , am mai zis nu prea am baza in ea.....Are aproape 60 de ani si am constatat cu parere de rau ca e foarte schimbata. Ma rog...nu intru in detalii ca nu este cazul. Soacra...lasciamo perdere. Meglio senza!! Sora are familia ei, servici,etc...la Modena. Deci ii este imposbil sa ma ajute. Ar vrea enorm sa vina atunci la nastere sa ma ajute vreo 5 zile, dar daca eu nu ii zic data precisa a nasterii nu are cum sa ma ajute deoarece ca si Alin nu poate zice de pe o zi pe alta la munca imi iau liber 5 zile. Deci, intelegi de ce sunt stresata si nu stiu cum sa procedez? Unicul ajutor e fata asta care vine ptr curatenie. Dar cum vineo data pe sapt , cu 2 copii mici pana data viitoare casa se face varza. Ma rog....
Dar cum se zice sotron in italiana?

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Ciao fetele!

hai ca ma bag sa scriu si eu 3 randuri ca pe urma ziceti ca nu's serioasa!

de fapt venisem cu chef de scris cu ceva timp in urma dar vestile despre micul Gabriele m-au bulversat complet si am preferat sa stau mai mult cu Ricky sa ma joc cu el si sa ma bucur de el.

Intre timp am si racit cobza si sunt incojurata de shomoioage de hartie in care tot stranut si-mi suflu nasul care ma ustura deja Am luat coldrex, acum am baut si un ceai ..dar cred ca trebuie sa las virusii sa-si faca damblaua si pe urma voi fi mai bine.

SLIMATEI - ce s-a mai jucat Stefania! imi place tare leaganul ala rotund! am vazut si aici dar nu m-am dat ca parca prea as fi fost ca ditai iapa in hamac!

Ah..ca uitam..am pus pozele de la Craciun in sfarsit!

http://picasaweb.google.com/102351194846579067521/Nafi?authkey=Gv1sRgCLigyMC6gNegkAE#

DANANGIE - offf..nici nu stiu ce sa-ti zic. si mie mi se spune ca sunt puternica dar cateodata , tare as vrea sa iau o pauza si sa fiu si eu una din aia smiorcaiata pe care sar toti sa o ajute! ca atre usor ar mai fi asa! nu poti fi non stop wonder woman! e normal sa te simti disperata cateodata!

Iar cu ajutorul dupa ce nasti, iar te inteleg f bine caci eu am trecut printr-un stress similar! aveam DPN ul pe 12 aprilie, sotul si-a cerut 14 zile libere incepand cu data de 9 in ideea ca pot naste mai repede...si cand am ajuns pe 18 fara sa nasc , la ideea ca inducerea era planificata pe 27 aprilie si sotul se intorcea la munca in 4 zile...ma facea sa disper! de aia am si mintit ca mi s-au fisurat membarnele si am pierdut lichid. tocmai ptr a ma primi la urgente, la control ..cu speranta ca in urma controlului pe masa mi se declanseaza nasterea (asa citisem eu). si chiar asa s-a intamplat! am stat 4 zile in spital iar cand am iesit sotul s-a dus la munca si m-a ajutat soacra 4 zile dupa care a plecat si am ramas cu sotul cand avea zile libere de la munca si singura cuc in rest, speriata ca naiba...intreband cumnata pe skype cate ceva sau pe forumul lui Ricky.

Acum a trecut , dar a fost un cosmar pe care nu vreau sa-l mai traiesc vreodata!

asa ca tu cu 3 copii si fara ajutor...nu pot spune decat --sa-ti dea Dzeu putere si sanatate! pacat ca nu ne face nimeni statuie ptr toate astea!

YOanag - pe unde umbli miss? inca mai sarbatoresti onomastica? ceva de genul 3 zile si 3 nopti?! hai aici la raport ca ducem lipsa de vesti proaspete (si cat mai bune daca se poate!)

LALEXANDRA - ce faci? v-ati intors sau tot in RO? ce face Alessa? hai ca mi-e dor sa-i vad mutritza aia de ingeras!

Georgiuly - voi cu ce va mai laudati? am vazut o mami zvelta in poze cu o burtica f frumoasa! iar printesa mica o dulcica ca de obicei!

CAMICREATA - unde te-ai ascuns? toate bune?

KEMSY; DARABAN sper ca ati inceput anul cu bine si va merg toate din plin!

CRIS; LAURA--ce va fac burticile si chiriasii lor? sper ca sunetti bine!

Cand am citit ce s-a intamplat cu Gabriele si ca nimeni nu-si explica cum s-a intamplat, mi-am adus aminte de ne zicea ginecologul meu cand imi facea ecografiile . atat cat se vede pe aparat e totul ok. asta inseamna insa ca are toate organele dar nu si ca toate functioneaza bine. asta se va vedea abia cand se naste! a fost un pic dur sa auzi asa ceva dar acum realizez ca era doar f obiectiv si stia ce vorbea!

Gata , fug la culcare ca's obosita moarta!
Noapte buna!

Mergi la inceput

Buna dimineata,

NAFI multumesc de cuvinte. Super pozele. Iar tu arati atat de bine, atat de solara si eleganta. Fara complimenti gratuiti dar arati tare bine. Fusta mini. Am cred ca vreo 15 ani ca nu stiu ce-i aia. super. Bavo tie. Richy e super si el. Are ochii negri foate expresivi. Am o curiozitate ca nu prea am inteles.....sotul e italian?

Pozici cu noi

Mergi la inceput