Mamici si Gravidute Italia 90 Ingerasul Gabriele!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna dimineata! e gata!!!

Danangie....insomniaca,nu gluma!
Si eu am dormit foarte prost azi-noapte si colac peste pupaza..Giulia azi e foarte matinala,s-a trezit la 6 si ceva,asa ca ....cica cine se trezeste devreme,departe ajunge.Eu tot cu fundul pe canapea sunt!

Roxali,multumesc, a trecut indigestia,a fost o chestie de moment,am varsat tot si a trecut!!!
Sper ca befana sa o convinga pe Sonia sa renunte la suzeta,daca nu ...poate Iepurasul de Pasti!

Raluca...succes cu mutatul si ne "reauzim"din Franta!

Alexandra ...cand te intorci din Romania?

Ioana ce mai stii de Abramburica si cel mic?

Stefania...tu nimic,nimic???

Eu diseara ma duc sa fac ecografia flusimetria,asa ca am intalnire cu bebe..am putine emotii,sper sa fie totul bine!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 30+
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Ciao fetelor :)
am venit la o cu voi
nu mai am vesti de Brabu si Gabriele
sper ca sint bine amindoi
Dana-ce faci duci baietii la gradi?
ati inceput?
ca astia la privat nu prea tin inchis decit in zilele de festa
imi pare rau de ajunul ce l-ai avut...saracutii tot bolnaviori
apoi tu cu spatele ai deja teroare la cit te doare si daca bine imi amintesc parca la a 2 nastere s-a intensificat,vero?
iti doresc sa treci cu bine si de data asta
ai zis ca ne pui pozici de la mos la gradi si cu burtica si de la craciun,sa ne spui cind le pui
Georgy si Nafi noi pina acum ca are 3 ani juma' am stat tot acasa de rev
prea mica s-o zapacim de cap ca apoi tot noua ne maninca nervii
acum a fost cuminte tare ,de amiaz a dormit aproape 4 ore asa ca era fresca
Georgy-ce se mai schimba si semnatura ta
mama deja 30 sapt si ce bine arati nu te-ai ingrasat deloc,de fapt si cu Giulia erai la fel numa burtica era de tine
nume ati gasit pina la urma?

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Alexandra-tot prin Ro esti?
ce faci draguto profiti de toate pe acolo de nu mai apari?
sedere placuta in continuare
Laura-ce bine ca ti-au iesit toate bune la analize
si bine ca ai schimbat dr daca nu te simteai bine cu ea
asa macar esti mai linistita
ti-au raspuns toate fetele cu gabajul de spital cu camasi si hainite asa ca nu mai scriu si eu

mai scriu ce-mi amintesc asa vag ca nu prea mai retin nimic

Raluca-sa fie cu noroc noul inceput!
bafta multa,acomodare rapida
cred ca ai de umblat o gramada dupa ce te muti pe linga sa pui toate la loc sa mai umbli si pt acte pt voi,pt pediatru etc...
acolo aveti deja casa sau tre' sa cautai si chirie?
sanatate Anaisei sa se faca bine repede
o duci pe mama ta cu tine?
Snow-cum ati petrecut sarbatorile?
cum e Alex? ai facut poze? astept

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Roxali-ce de zapada la voi
cred ca v-ati distrat fain!
cu suzeta...hm...cam greu
eu am avut noroc ca intr-o vineri i-am zis ca a uitat-o l gradi si ca e inchis si o ia cind merge,a doua zi la fel apoi iar si pe cind a inceput gradi isi mai amintea ca a uitat-o acolo si deja zicea ea singura ca a uitat-o la gradi
am scapat usor
mai are vacanta pina luni apoi incepe si ea gradi

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Stefy-pe unde umbli?

ma bucur ca v-a placut bradtutul
imi pare rau ca imediat tre' sa-l desfac,asa autrecut sarbatorile de parca nici n-au fost
m-am obisnuit cu bradutul in decor
pe la noi e rece,ploua,vreme de stat in pat la lenevit
maine ce faceti de befana?
eu ii pregatesc numai dulciuri ca a primit atiteacadouri de craciun de si asa nu am loc de ele apoi se tot aduna si nici ca am cameretta ei ca altfel le-as pune toate acolo

fetelor daca uit pe careva scz dar nu mai stiu ce ati scris ca am ramas pe la capitolul trecut

Kemsy-pe tine era sa te uit
bafta multa pe cind preiei initiativa cu proiectele pe anul asta

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

pun citeva pozici daca aveti timp le gasiti in album

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fete dragi
ce mai faceti?noi suntem bine(chiar daca ni sa stricat masina exact pe 1)astept sa imi vina socri ca tre sa nasca cumnatica,ii fac cezariana pe la sf luni ca sa intors fata cu capul in sus asa ca pregatim camera pt tatae ca el vine sa stea la noi cu nepotica de la parmaasa ca o sa am 2 copilasi pt vreo 1 saptamana.eu m_am tuns azi incerc sa pun pozici..in rest mai nimic,vacanta a fost fff frumoasa chiar daca ne_am imbolnavit pacat ca atrecut asa de repede.
YOANAG vazut pozici cu printesa frumoasa...cine e baietelul?e frumusel§
GEORGY naspa cu insomniile astea si eu am avut cand eram gravida doarmeam de la 1 pana la 6 dimineata.acuma am noroc ca denis a inceput sa bea din nou laptic ci dimineata la 6 inainte sa plece sotul la munca imi aduce un bibe cu lapte in camera iar cand se trezeste denis il bea si ia somn iar pna la 9_10(nu am mai dormit pna la 10 de nu mai stiu cand...aha si peste noapte nu se mai trezeste deloc)
KEMSY sa dea DUMNEZEU sa ti se indeplineacsa toate priectele pe anul asta
ROXALI spor la munca,am vazut si pozele tale frumosi tare iubiteii tai
DANA tu ce mai faci?baietii sunt bine?burtica a crescut?pup mamica frumoasa
fetele va las ca ma aprofit sa mai fac ceva acuma cat doarme DENIS ca avem 2 zile de sarbatoare si am dezastru in casa
pup toate fetele

monica mami fericita de DENIS STEFAN 8.07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Asta seara am avut intalnirea cu Befana, la o vecinica...Sonia aplns rau...am sa pun maine poze...am lasat suzetele la ea...picea ma tot ruga macar una sai opresc, io nik...mama cand m-am intors ii pregatise alta , dar eu i-am luat.o imediat...nu vreau sa renunt ca mai tarziu si mai rau, la gradi poate fara ptr ca maestra a fost "amenintata "de mami

Am fost rugata de Andreea si Stefania sa le iertati ca au mari probleme cu pc-ul sau cu cei care il manevreaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Moni ce s-au mai adunat pe capul tau...masina, socrii, cumnatica, copilasi, dar iti vor umple case de vselie si chiote

Ioana fata nu doarme singurica chiar intr doua cotovene, eu si buni,deci nu e singurica, pate dormi si fara suzi ...la gradi doarme singurica in pat si se poate...mai mult mie frica sa nu bage deg in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

neata mamici frumoase
ANDREEA SI STEFANIA va asteptam cat mai repede
ROXALI ...sa speriat rau picia de befana eeesaracuta cred ca ce fata a facut cand a vazut ca ii dai suzetele.da ai dreptate masina e varza nu se mai poate reparaasta ne lipsea,trebuie sa o schimbam(asa ne invatam minte si luam una noua).eu sincer abia astept sa_mi vina nepotica ca asa frumos se joaca cu DENIS si asa ce se maI iubesc.cat despre socrii si cu ei ma inteleg super dar din pacate nu sta decat socru la mine cam 1 sap ca stau la cumnata acasa sa o ajute cu bebica.
va las revin mai tarziu

monica mami fericita de DENIS STEFAN 8.07.2009

Mergi la inceput