Mamici si Gravidute Italia 90 Ingerasul Gabriele!
Raspunsuri - Pagina 7
georgyiuly spune:
Buna fetele!!!
Felicitari Abramburica!!!Bebe Gabriele ,bun venit pe lume,sa fii sanatos,mancacios si fara dureri de burtica!mami ,refacere usoara!!!
Micut bebe ..dar imediat recupereaza si il vedem plin de falcute,important e ca sunt amandoi sanatosi!
Revelionul nostru a semanat putin cu cel al lui Nafi!Bine ca si noi am intins coarda si nu am plecat acasa dupa miezul noptii.Desi Giulia a dormit pana lape31 de la 3 la7 seara ..pana la 1 nopatea a zburdat si s-a jucat cu 2 copii mai mari ca ea...la un moment dat s-a rupt filmul si da-i urlete...asa ca ne-am urcat repede in masina si fuguta acasa sa culcam copilul.La 4,30 s-a trezit si da-i iar urlete pana la5,30 cand s-a linistit si a adormit.La9.30 ne-a dat desteptarea binedispusa.
Asa ca ne-am lecuit de iesiri nocturne..mai luam pauza vreo 3-4 ani...si ramanem acasa ca e mai sanatos!
Nu stiu ce vroiam sa mai scriu...am o zi proasta,ma doare capul !Ieri am facut indigestie si am bolit toata dupa-amiaza!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si 29+
Giulia!
kemsy spune:
Ziua buna!
Sper ca bb Gabriele este bine!Intr-adevar e micut, dar o sa creasca mare si el, ca un cavaler ce este .
Eu astept sa treaca sarbatorile si de saptamana asta, apoi vreau sa imi clarific obiectivele pe 2011 si sa trec la actiune
Azi sunt cam fara chef, obosita si plictisita.
Seara placuta.
danangie spune:
Buna seara fetelor,
Eu in schimb azi am avut o zi de relax. Cu casa cu fundu-n sus, dar ce conteaza? Vom face curatenie cand vom avea chef.
Tocmai am facut o ciorba cu carne de iepure ptr pitici. E prima oara cand fac.Sper sa fi iesit buna. Si am facut si o tocanita de cartofi cu carne de iepure. Acum asteptam sa mai treaca inca 3 ore pana vine tati. Ma cam doare spatele . Lucru nou,nu?
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 6luni) si Mattia Gabriel(1 an si 2 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .
Pozici cu noi
Raluk31 spune:
Saluti!
Am citit ultimele randuri,ma bucur ca testele lui Gabriele au iesit bine!
Fetelor,de maine-poimaine raman fara net si pana la instalarea in Franta nu va mai pot scrie.Sper sa va regasesc in regula pe toate!Sa fiti sanatoase si fericite si sa va bucurati de fiecare zi!
Va pup,aveti grija de voi si de puiuti!
daraban spune:
ciao fetelor
La multi ani! tuturor,va dorim un an plin de impliniri,sanatate,fericire!
La multi ani! Stefania,Stefi mica,Raluka!
Raluka si zici ca va mutati in franta? ce plimbareti mai suntetiglumesc
Sa va dea Dumnezeu numai bine si sa ma acomodati repede.
Petro felicitari pt bebe,recuperare rapida iti doresc si sanatate la toti 4.
pisellino spune:
abramburika felicitari multa sanatate copilasului Gabriele
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
HAINUTE DE VANZARE PENTRU ROBI, SUPER PRETURI
Laura_Luiza spune:
Abramburica felicitarile mele! Ma bucur ca n-ai ajuns la inducere, dar imi pare rau ca ai avut o nastere grea. Bine ca Gabriele este bine, in fond asta e tot ce conteaza. Recuperare usoara si sanatate multa pentru amandoi :)
fetele
kemsy spune:
Seara buna!
Ce liniste pe aici, inca se petrece?
Yoanag, mai ai vreo veste de la abramburika?
Somn usor!!!
Roxali spune:
Buna fetelor!
se vede ca am inceput munca, am disparut din prima zi
Abramburika ma bucur ca baiatul are ceva mai mult decat picea mea, ca altfel te puneau sai dai glucoza sau lapte praf
Ioana ma bucur ca ati petrecut frumos, in schimb Nafi si GEORGY cu aventuri neplacute
apropo, Georgy sper ca ai scapat de indigestie
Raluk lasa ca va fi bine si vei reusi sa pui tot la punct
Andrea chiar nici un semn?...macar telegrafic ca mine
Maine seara ma duc la vecina ca vine befana acolo sa vedem daca renunta S onia la suzeta...ca la Mos nu mergea, dar befana e urata foc
numai bine gagici...voi face ponte asa ca va urmaresc
danangie spune:
Buna dimineata,
Mai stiti ceva de PETRO si bb GABRIEL??
Eu am insomnie. :(
RALUK spor la mutat si sa va ajute D-zeu in toate.
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 6luni) si Mattia Gabriel(1 an si 2 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .
Pozici cu noi