Mamici si Gravidute Italia 90 Ingerasul Gabriele!
Raspunsuri - Pagina 6
monica2008 spune:
FELICITARI BRAMBU REFACERE RAPIDA BEBE GABRIELLE SA FIE SANATOS SI MANCACIOS SI SA ADUCA NUMAI BUCURI LA PARINTI SI SURIOARA
monica mami fericita de DENIS STEFAN 8.07.2009
danangie spune:
Buna dimineata,
PETRO felicitari din toata inima.Sper ca nu ai fost indusa. Refacere rapida si multa sanatate.Iar tu bb GABRIELE bine ai venit si sa ai o viata plina de lucruri frumoase si minunate.
Eu sunt zombie. Am avut niste crampi la burta.....gen de intindere de muschi...si trebuia sa astept o gramada sa-mi treaca durerea ptr a ma putea misca.Ptiuu ce naspa a fost.
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 6luni) si Mattia Gabriel(1 an si 2 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .
Pozici cu noi
yoanag spune:
Abramburika-felicitari scumpo mami bis
a meritat tot efortul si prin tot ce ai trecut
anul nou v-a adus o minunesi va implinit familia
sa te refaci repede,sa-ti revii in forte si bb Gabriele sa aiba o viata frumoasa si plina de bucurii alaturi de voi si de micuta Silvia
iar Silviei ii doresc sa treaca usor aceasta perioada,sa-l accepte si sa-l iubeasca repede pe fratior
te pup mami si aveti grija de voi,abia asteptam poze
Vivi e lascia vivere!
yoanag spune:
Salutare fetelor
sinteti asa de harnicute
v-am citit dar nu stiu ce sa mai raspund
va spun doar ca sint alaturi de voi
nu am fost acasa ieri cind am primit mesajul de la Petro si am rugat-o pe Kemsy sa va scrie ea si mai am un mesaj vi-l scriu acum ca aseara nu am mai avut cind
mesajul e asa :Puiul meu drag are 2,650 kg,40 cm nascut la 40+5 natural cu epidurala,e blond si e tare frumos,hahaha!
travaliu groznic de greu de 6 ore,mami e bine in refacere
va multumesc din sufet pt incurajari si urari
va pup pe toate ,ne auzim curind
Vivi e lascia vivere!
yoanag spune:
despre noi
am petrecut bine de craciun
nu mare lucru,a fost cumnta la noi
Giulia a primit atitea cadori de nu mai stia ce sa faca
a primit o gramada de shrek-i de pina la urma a zis si ea quanti shrek
si in rest multe cadori pt toti
de rev am fost la prietena mea si ne-am simtit tare fain!
ma bucur ca v-au placut pozele de la serbare si o sa mai pun eu altele noi
va vorbeati de bilant,nu prea stau sa-l fac nici eu,nu mi-am pus nici lenjerie rosie nici un chor in buzunar
ca nici anul trecut nu mi-am pus nimic si ne-a mers tare bine in multe privinte
va doresc fetelor numai bine in noul an,bucurii si sanatate
sa fiti fericite si iubite !
am citit ce ati scris dar nu mai retin nimic sa va raspund
Vivi e lascia vivere!
danangie spune:
Buna dimineata,
Parca am mai spus??
YOANA multumim de mesaj. Sanatate si un an nou fericit si tie si familiei.
Cat despre bb Gabriel, micut tare. Cum de? Petro stia ca e asa micut? La eco-uri nu i se spusese nimic?? Iaca de ce bb Gabriel nu vroia sa iasa, scumpul de el, blondul lu' mama. Sanatate multa si refacere rapida mami. Stii detalii? Unde a nascut? La Mangiagalli? Numarul camerei??
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 6luni) si Mattia Gabriel(1 an si 2 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .
Pozici cu noi
szivarvany spune:
Abrambu, felicitari si sa-ti traiasca juniorul alaturi de senioara
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">mam.jpg ***
yoanag spune:
trebuie sa modificam listuta
Dana-am vb cu ea azi
e bine Gabriele,plamanii dezvoltati si inima,respira singurl,acum e tot sub supraveghere pt ca e micut vazind ca e nascut peste termen
toate eco au iesit super,toate analizele la fel,a facut si amnio mereu a fost in grafic
pe 1 a facut eco si monitoraj era tot ok toate bune ,a ramas uimita si ea cum de e micut vazind ca S s-a nascut de 3,500 kg
important e ca e sanatos si bine ,recupereaza repede peso de acum incolo
doamne ajuta sa se faca bine repede si ea
saraca Petro a suferit mai mult de data asta,a fost greu tare
daca mai am vesti va tin la curent
Vivi e lascia vivere!
nafi spune:
Neata' fetelor!
O stacana de ptr toata lumea!
Wow..chiar ca micut Gabriele! Danangie ai dreptate, de asta nu venea puiul! stia ca trebuie sa mai creasca un pic, scumpul de el! Lasa Abrambu , mai bine asa decat ca mine , ditai taurasul si pe urma am facut prolaps
Am avut o noapte naspa , Ricky a facut circ non stop ca saracul nu putea respira iar cand putea...tot urla (adormea la mine in brate si cum il puneam in pat sarea ca ars si urla mama mama!). Acum ma doare si pe mine in gat...si ma simt ca , calcata de tir!
Sa va zic de revelionul meu... Dezastru! Mai bine stateam acasa si dormeam!
Am fost la prieteni, o familie cu 2 copii, baiatul de 3 si fata de 5 ani. de obicei la ora 20 ricky doarme dar acum la 20 abia ajunsesem la ei asa ca pe la 22 rupt de somn , l-am bagat in caruciorul amenajat ca pat , l-am dus in dormitorul lor si ne-am asezat la masa.
Cand in sfarsit sa ne relaxam si noi un pic, musiu se trezea din 10 in 10 minute plangand ptr ca cei doi copii mai marisori desigur ni dormeau si faceau o harmalaie de-mi venea sa-i !
Plus ca stateam cu grija ca de se trezeste , cade din carucior caci la cat de mare e..reuseste sa iasa ,iar acolo n-am gasit un pat care sa-mi dea mai multa liniste decat caruciorul. la un moment dat cand am auzit zgomot, am fugit in camera si el trecea din carucior in pat care era chiar in stanga caruciorului! daca iesea prin dreapta cadea direct pe podea! Asa ca va dati seama ce distractie am avut! La 00.30 ieseam pe usa jurand sa nu mai repetam greseala!
2010 ptr mine a fost cel mai greu an din viata mea! recunosc, nu eram pregatita ptr tot ce a urmat dupa nastere, ajutor am avut ioc...si asa doar eu cu marito a trebuit sa ne descurcam cu tot. ptr altii o fi floare la ureche dar noi am resimtit f puternic stresul primelor 6 luni in trei.
Acum suntem mai bine, am inceput sa ne organizam mult mai bine cu viata in 3 si ne adaptam din mers desi din cand in cand ne mai gandim cu nostalgie la cat de bine era sa fim liberi 100% . astia suntem noi, poate un pic prea egoisti ca sa dam cu usurinta din timpul nostru unui mic suflet inocent. dar poate asta e modul prin care Dzeu vrea sa ne educe sa fim mai putin orientati catre noi insine! oricum, Ricky e un copil superb care deja ne aduce mari satisfactii si ne aduce fericire in suflet zambetele lui, pupicii balosi pe care ni-i da de cate ori il luam in brate si multe alte chestii marunte care ne fac sa-l iubim si mai mult cu fiecare zi.
Cred ca 2011 va fi un an al resemnarii , al iubirii si al unor noi inceputuri!
Acum va pupic cu drag pe toate si ma duc sa ma ocup de veveritul meu mucos!
ps mi-am schimbat si semnatura
danangie spune:
Off YOANA de asta imi este si mie frica. Faci eco-uri, analize....dai bani cu caruta si alla fine.... Bine ca puiutul e bine.
NAFI off ce Rev ati mai avut mai. De asta nici mie nu-mi place sa plec de acasa de rev si mai ales acum cu copiii mici.
Pozici cu noi