Fluturasi de martie-aprilie 2011 (108)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Roxy..daca iti spun ca am racit stand in casa..nu ma crezi...Asa dintr-o data m-a luat aseara..si acum sunt praf...
Nici nu stiu ce sa mai iau..caci sigur iar nu dorm la noapte.

Farmacia din Chisinau nu are medicamentul...
Deci inca o sansa in minus....

23+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Voi stiti pe ce forum pot intra sa vb cu mamici din toata lumea???
Parca era ceva Diaspora..sau ceva de genul??

Poate gasesc pe cineva care ma poate ajuta acolo...

23+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Voi stiti pe ce forum pot intra sa vb cu mamici din toata lumea???
Parca era ceva Diaspora..sau ceva de genul??

Poate gasesc pe cineva care ma poate ajuta acolo...

23+ David

lalely, sunt fete si aici care locuiesc parca in italia..poate vor ele sa intrebe si te ajuta.,.
dpdv al retetei ..cred ca se rezolva, eu stiu multe persoane care reuseau sa ia din afara cu reteta trimisa pe fax sau chiar fara..pe tir/sofer adica..nu cunosti pe nimeni ? stiu ca si asa se mai poate..

mami de Vlad 09.04.2009 si s31 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wmagnolia spune:

Azi am primit rezultatele de la testul de glucoza si nu sunt prea bune. Am IGT (Impared Glucoze Tolerance) Nu e char diabet gestational dar foarte aproape. Vineri am o consultatie cu medicul ginecolog si o sa vad daca trebuie sa urmez o dieta sau nu , si poate fac si o ecografie.
Parca mai era cineva intr-o situatie asemanatoare daca poate sa imi dea sfaturi.

Asteptand o minune 6+months

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

wmagnolia, da e cineva, eu, tb sa tii un regim de acum incolo pana la nastere fara zahar si derivate, iar painea, cartofii, pastele, orezul, fasolea boabe ( si legumele inrudite) tb cantarite, la fel si fructele...nu e f usor, dar eu reusesc de vreo luna jumate si mai am inca vreo 2 jumate...
la capitolul 69, pagina 11 gasesti regimul care mi l-au dat mie de la sp lor de boli metabolice.., vei slabi la inceput, dar e ok.
Eu am fost deja de trei ori la control, se fac niste monitorizari al nivelului glucoza timp de 24 de ore ( se cheama profil de glucoza).Nu e usor cu regimul mai ales ca suntem gravi, dar se poate.. da un semn daca mai ai intrebari

mami de de 7 ani si ingeras si 26+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

si http://www. tocmai .ro/carucior-chippolino-gemma-730354.html

mami de Vlad 09.04.2009 si s31 cu

primele 2 nu au mers...dar iti super multumesc..la pretul asta supermerita mai ales ca eu il folosesc de 2ani jumate si e ok...mi-ai fost de mare ajutor

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s29 cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Citat:

Fetelor..am zacut azi si nu am mai intrat...
Mandreac exact asta este medicamentul pe care il caut PYOSTACIN (pristamicina).Numai ca nu am pe nimeni in afara ..asta este marea problema...
Felicitas...te-as ruga mult daca se poate sa-l rogi pe varul tau sa intrebe de acest medicament???Nu ar fi problema cu trimisul am gasi o solutie,numai ca am impresia ca trebuie reteta.

Sunt in continuare estrem de racita..ma doare in gat de numai pot..nasul curge..capul doare..offf

23+ David

cat de repede iti trebuie??poate te pot ajuta eu...ar fi cel mai fericit caz...dar cat de repede iti trebuie?

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Anaxena..ideea ar fi sa pot face rost de ele pana in ianuarie ..de fapt macar si toata luna ianuarie...Sper sa nu se intample nimic pana atunci...Ideal ar fi fost sa le iau imediat..dar daca fac rost in ianuarie tot este ceva...

Crezi ca ma poti ajuta??

23+ David

Mergi la inceput

apropo de cumparaturi,isi ia cineva wrap???daca da,de unde?

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Citat:

Anaxena..ideea ar fi sa pot face rost de ele pana in ianuarie ..de fapt macar si toata luna ianuarie...Sper sa nu se intample nimic pana atunci...Ideal ar fi fost sa le iau imediat..dar daca fac rost in ianuarie tot este ceva...

Crezi ca ma poti ajuta??

23+ David

id de messenger ana_xena...sa vb acolo,dar cred ca te pot ajuta

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput