Fluturasi de martie-aprilie 2011 (108)
Raspunsuri - Pagina 10
simonacip spune:
Anaxena, ce ma bucur ca o poti ajuta pe Lalely. Poate reusiti sa rezolvati prolemaEu wrap nu-mi iau, desi poate ar fi foarte util, dar deocamdata nu m-am gindit la el...
Roxy, si eu am calcat azi ultimele hainute de 0-3 luni. AM doua rafturi pline de hainutze.SI cum spuneam sa mai verific listutzele..
Simona, mami de baieti David, Matei si 31 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
stefyapost spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaxena apropo de cumparaturi,isi ia cineva wrap???daca da,de unde? Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s29 cum creste Alex Maria,povestea nashterii Maria in culori |
asta e singurul lucru care mi-a mai ramas de cumparat...face re-search-uri pe net....dar nu-s decisa inca, nu stiu ce sa iau wrap sau baby carrier...
www.mobywrap.com- asta-i un site cu unele super
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 30+
miki1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anaxena
primele 2 nu au mers...dar iti super multumesc..la pretul asta supermerita mai ales ca eu il folosesc de 2ani jumate si e ok...mi-ai fost de mare ajutor Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s29 cum creste Alex Maria,povestea nashterii Maria in culori |
ma bucur..daca mergi pe varianta asta da tu un search dupa ce te intereseaza si sigur gasesti pe cele care le-am gasit si eu..
mami de Vlad 09.04.2009 si s31 cu
miki1979 spune:
citat din mesajul lui anaxena apropo de cumparaturi,isi ia cineva wrap???daca da,de unde? Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s29 cum creste Alex Maria,povestea nashterii Maria in culori |
eu am de la vlad..e pe albastru dar nu vad vreo problema eu l-am folsoit extraordinar de mult la vlad, l-am luat la recomandarea unui medic pediatru ca nu mai aveam metoda sa-l linistesc..vlad urla non stop si nu dormea..si asa reuseam sa-mi fac treburile si el sa doarma l-am folosit pana la un an si vlad avea vreo 13-14 kg pe atunci..mergeam oriunde cu el asa, la plimbare, in magazine, la piata, in parc..f f bun si il recomand..
eu l-am luat de la amazon
dar pt ca preturile sunt piperate, incercati sa gasiti pe okazii second..eu mai gasisem oferte bune..
uite si siteul de unde l-am luat eu
http://www.hamacuri-amazonas.ro/Portbebe/Portbebe-esarfa-laguna-p71.html
strumphitza spune:
Sara` buna!!!
Ce fac fetili?
Eu sunt rupta in 2 de spate , pfff... am avut ce umbla azi... shopping iar pentru bubulina sa ii cumpar pijamalute si body uri ca m-a certat toata lumea ca nu de fitze trebuiau si azi i-am luat salopetele, bodyuri , cu maneca scurta si lunga ... 12 pijamalute cu piciorus , 2 seturi body maneca scurta a cate 7 in set si 2 seturi manaceva lunga a cate 7 , o fi destule? ahh si i-am mai luat niste body uri d ela H&M super simpatice , 5-6 lire bucata dar haioase , o sa fac poze mai tarziu s avad arat
Am fost la dcotorul de familie acolo unde m-a trimis moasa data trecuta cica sa imi ia sange pentru analizele de 28 sapt, doctorita s-a uitat crucis la mine si cica cine m-a trimis? i-am spus ca moasa si zica ca ei nu fac asa ceva , pana la urma mi-a dat un formular sa ma duc maine dimineata cu ala sa imi ia sange la spital deci mai am de iesit si maine
Dupa doctorita am fost la shopping de mancare ca batea vantu in frigider si congelator , ne-am intors cu cate multe sacose fiecare si apoi am avut ce aranja prin frigider si congelator , am spalat puin prin bucatarie si am facut o pizza, astept sa se faca acum sa o mananc ca mi-e o foameeeeeeee
Cam asta ce facusi eu azi, ma duc sa verific pizza in cuptor si revin sa vad ce ati mai povestit poate fac si pozici la lucrusoare ca tare frumusele sunt
_
Mind the Bump!27+Sophia Nicole
bb_yasmi spune:
am ajuns si noi de la film!!! a fost super....o animatie 3D (desi nu sunt mare fan animatii mi-a placut multttt!!) iar bebe Lucas Eduard spre uimirea mea a avut 2 ore de calm... s a asezat cu funduletul pe un organ de al meu si asa a stat....
merg sa imi pap portocalele ca ma luat foamea....
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan32
AMR 8 s !!!
roxy_s spune:
eu nu iau wrap deocamdata. sa vad cat de cuminte este bebelina si daca nu trebuie purtata cu mine mereu, nu iau
eu stiam ca alea nu prea sunt bune si comode pentru bebe poate le confund cu altceva? mai sunt si alte chestii asa?
fetelor ajutati-ma. pana la urma cumpar asa: bephanten, baneocin (unguent sau pudra), ser fiziologic, comprese sterile+alcool pentru buric..... si atat?
S-a intamplat minunea mult asteptata31+
AMR 8 sapt!!!
roxy_s spune:
bb_yasmi ai avut stare pe scaun la film? ma bucur ca ti-a placut si te-ai simtit bine
miki ai gasit vaccin? iar te intreb[ dar sunt curioasa tu de care gasesti si cu cat
madutza cred ca chefuieste acum
AMR 8 sapt!!!
roxy_s spune:
strumphitza bine ca ai mai luat hainute la bebelina, te-ai mai linistit si tu sa nu zici ca chiar n-ai luat nimic,poti dormi linistita acum ca nu mai visezi
ce pizza faci?
AMR 8 sapt!!!
miki1979 spune:
citat din mesajul lui roxy_s eu nu iau wrap deocamdata. sa vad cat de cuminte este bebelina si daca nu trebuie purtata cu mine mereu, nu iau eu stiam ca alea nu prea sunt bune si comode pentru bebe poate le confund cu altceva? mai sunt si alte chestii asa? fetelor ajutati-ma. pana la urma cumpar asa: bephanten, baneocin (unguent sau pudra), ser fiziologic, comprese sterile+alcool pentru buric..... si atat? S-a intamplat minunea mult asteptata31+ AMR 8 sapt!!! |
roxy, sunt f comode pt ca au o pozitie fiziologica cam ca in burtica in ele..sunt mult mai comode decat portbebeurile din comert..
o sa pun niste poze sa vedeti cum statea vlad in el..dar el este de fapt o esarfa mare care poate fi montat in multe pozitii..
de cumparat e bine ce-ai scris tu acolo..asta o sa iau si eu cu precizarea ca baneocin iau doar pudra ( ca asa mi s-a cerut la vlad ) si alcool alb am folosit pt bebe ( in final ca nu-i pica buricutul si trecusera vreo 2 saptamani..initial am folosit iod- betadina se numeste pe care am folosit-o si eu de altfel la epiziotomie)