Fluturasi de martie-aprilie 2011 (108)
Raspunsuri - Pagina 11
bb_yasmi spune:
daaa roxy nu am avut nici o problema cu statul pe scaun.....sper sa mai mergem odata pana nasc...
pe langa mai trebuie sa cumperi: garmastan pt sani si o crema de galbenele e ff utila.
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan32
AMR 8 s !!!
scrish spune:
hello fetelor! acum am ajuns si eu acasa, am umblat toata ziua iar...
acum m-am ingrijorat si nu stiu daca aiurea, poate voi va pricepeti mai bine ca mine la vitamine si dozaj. eu iau ca vitamine prenatale pregnacare, care are o doza de 10mg de vitamina E. in paralel, doctorita mi-a prescris omega3 de 1000 pentru ca in perioada asta se pare ca ajuta la dezvoltarea sistemului nervos si okilor lui bebe. m-am dus la farmacie sa cumpar omega3 de la doppel hertz si doctorita nu a vrut sa-mi dea pentru ca, contine 12 mg de vitamina E si cica e prea multa, ca as lua un total de 22mg vitamina E pe zi.
am ramas traznita, doctorita mea nu e nebuna sa imi prescrie ceva aiurea, dar acum farmacista asta m-a facut sa ma ingrijorez. voi stiti ceva despre vitamina E in sarcina? mie doctorita mi-a zis ca daca in organism e un surplus din ceva din vitamine, se elimina singur prin urina...
s 26, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s bb_yasmi ai avut stare pe scaun la film? ma bucur ca ti-a placut si te-ai simtit bine miki ai gasit vaccin? iar te intreb[ dar sunt curioasa tu de care gasesti si cu cat madutza cred ca chefuieste acum S-a intamplat minunea mult asteptata31+ AMR 8 sapt!!! |
nu l-am luat
mami de Vlad 09.04.2009 si s31 cu
miki1979 spune:
citat din mesajul lui scrish hello fetelor! acum am ajuns si eu acasa, am umblat toata ziua iar... acum m-am ingrijorat si nu stiu daca aiurea, poate voi va pricepeti mai bine ca mine la vitamine si dozaj. eu iau ca vitamine prenatale pregnacare, care are o doza de 10mg de vitamina E. in paralel, doctorita mi-a prescris omega3 de 1000 pentru ca in perioada asta se pare ca ajuta la dezvoltarea sistemului nervos si okilor lui bebe. m-am dus la farmacie sa cumpar omega3 de la doppel hertz si doctorita nu a vrut sa-mi dea pentru ca, contine 12 mg de vitamina E si cica e prea multa, ca as lua un total de 22mg vitamina E pe zi. am ramas traznita, doctorita mea nu e nebuna sa imi prescrie ceva aiurea, dar acum farmacista asta m-a facut sa ma ingrijorez. voi stiti ceva despre vitamina E in sarcina? mie doctorita mi-a zis ca daca in organism e un surplus din ceva din vitamine, se elimina singur prin urina... s 26, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate! |
da, nu e indicat un exces de vit E in sarcina..dar acum nu stiu care e doza permisa...intreaba doctorul oricum..sau ia omega fara vit E..de la alta firma
roxy_s spune:
bephanten ce este? unguent? si pentru ce este?
si baneocin pentru ce?
S-a intamplat minunea mult asteptata31+
AMR 8 sapt!!!
bb_yasmi spune:
bepanten este pt funduletul lui bebe. eu zic ca mai "pura" este crema de galbenele. baneocin nu am folosit, nu stiu.
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan32
AMR 8 s !!!
roxy_s spune:
scrish si mie tot omega 3 mi-a dat si eu am luat si cu vitamina E. si iau si Elevit. acum doctorul nu mi-a zis ca ar fi prea multa vitamina E.
miki tu nu tot asa iei omega3, cu vitamina E? eu nici n-am gasit fara vitamina E.
bb_yasmi
AMR 8 sapt!!!
miki1979 spune:
citat din mesajul lui roxy_s bephanten ce este? unguent? si pentru ce este? si baneocin pentru ce? S-a intamplat minunea mult asteptata31+ AMR 8 sapt!!! |
bephanten e crema pt fundulet la bebe - mie mi-au cerut in maternitate sa vin cu ea impreuna cu pampersi si baneocin pudra ( depinde de maternitate ce cer )
baneocin e pudra care am folosit-o la buric la bebe ( pt asta o cereau si in maternitate ) si pt mine la epiziotomie
pt fundulet bebe poti merge pe ceva mai light, gen crema galbenele si doar daca are probleme apelezi la una pe baza de oxid de zinc cum este bephantenul..eu asa am de gand la bebelina cape vlad l-am obisnuit prost din start cu creme speciale de fund si cand are probleme nu mai stiu cum s-o scot la capat ..
miki1979 spune:
citat din mesajul lui roxy_s scrish si mie tot omega 3 mi-a dat si eu am luat si cu vitamina E. si iau si Elevit. acum doctorul nu mi-a zis ca ar fi prea multa vitamina E. miki tu nu tot asa iei omega3, cu vitamina E? eu nici n-am gasit fara vitamina E. bb_yasmi S-a intamplat minunea mult asteptata31+ AMR 8 sapt!!! |
asta care il iau eu e simplu, fara vit E...
roxy_s spune:
si prea multa vitamina E ce inseamna?
AMR 8 sapt!!!