Fluturasi de martie-aprilie 2011 (108)
Raspunsuri - Pagina 12
scrish spune:
miki merci! de la ce firma e omega 3 pe care il iei tu?
roxy elevitul ce concentratie de vitamina e are? ca acum chiar sunt curioasa!
s 26, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
roxy_s spune:
chiar o sa ma uit pe omega 3 sa vad cata vitamina E are
fetelor multumesc pentru raspunsuri
S-a intamplat minunea mult asteptata31+
AMR 8 sapt!!!
bb_yasmi spune:
eu mai am o singura grija cu cumparaturile pt bebe: vanita de care ati cumparat sau cumparati?? eu as vrea una cat mai mica , ca oricum de pe la 6 luni ii fac baie in vana mare.
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan32
AMR 8 s !!!
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui scrish miki merci! de la ce firma e omega 3 pe care il iei tu? roxy elevitul ce concentratie de vitamina e are? ca acum chiar sunt curioasa! s 26, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate! |
GNLD
asta e
http://www.deostar.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=3_14&products_id=24&zenid=67c48a1d56de3e418853f479e8936c38
oricum la cat e de avansata sarcina acum nu cred ca mai are de-a face excesul de vit E..parca asta era in primul trimestru..
mami de Vlad 09.04.2009 si s31 cu
scrish spune:
roxy am gasit acum ca elevit are 15 mg de vitamina e! chiar sunt curioasa cat ai si de la omega3! cred ca am dat de o farmacista bezmetica...
scrish spune:
miki, multumesc frumos maine o sa o sun pe doctorita sa ii spun ca nu au vrut sa imi dea de la farmacie ambele vitamine ca e exces de vit e, dar imi e sa nu o interpreteze aiurea!
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui scrish miki, multumesc frumos maine o sa o sun pe doctorita sa ii spun ca nu au vrut sa imi dea de la farmacie ambele vitamine ca e exces de vit e, dar imi e sa nu o interpreteze aiurea! s 26, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate! |
eu sunt convinsa ca e o ametita de farmacista
miki1979 spune:
v-am pus poze cu vlad in wrap pt cine e interesat
si ca am revazut pozele cu el mic..nu m-am putut abtine sa nu va pun si cateva poze cu grasanul meu mic..Doamne ce a trecut timpul..oare as putea sa-l dau inapoi ?
sherbi spune:
n-am sa ma supar acum, ca n-am incotro. eu doar vroiam sa admir fetele burticoase, mai ales ca multe dintre ele imi sunt cunoscute de la aspirante. daca vreti voi sa fiti secretoase...
va pup si sarcini usoare va doresc tuturor!
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 32+ marc ioan ?
poftiti la poze noi
Stefana spune:
Buna,
M-am uitat si eu pe cutia de Omega 3, care e produs de Capsugel France, si are 10 mg Vit. E, iar elevitul are 15 mg. Deci in total 25 mg. Si uitati ce am gasit pe net:
Exprimarea activitatii biologice a vitaminei E se face in miligrame sau in unitati internationale (U.I.). La barbatii adulti, necesarul zilnic de tocoferol este de cea 25 mg, direct proportional cu varsta si cu cantitatea de acizi polinesaturati existenti in alimentele consumate, putand fi asigurat, in general, de o ratie alimentara echilibrata. Sarcina si alaptarea cresc necesarul de vitamina E. in conditii de nematernitate, femeile au nevoie de mai putina vitamina E decat barbatii. Un aport sporit de vitamina E le este necesar persoanelor varstnice. De asemenea, ea trebuie administrata nou-nascutilor, pana la aparitia propriei flore intestinale, deoarece laptele matern e foarte sarac in tocoferol. In ultima vreme, dupa unii autori, se estimeaza ca necesarul in vitamina E este mult mai mic. Clorul din apa de la robinet, laxativele cu ulei mineral, maternitatea si menopauza, toate necesita sporirea aportului de vitamina E.
Deci barbatii au nevoie de 25 mg, femeile ceva mai putin, insa la gravide e necesar mai mult decat la negravide. Deci cred ca 25, ca la barbati, e ok in sarcina. Oricum, mai bine intrebati medicul.
Am si eu o intrebare: in ce saptamana se fac analizele de sange de trim. 3? Ca sa stiu cand sa ma programez...
Multumesc!
Stef 27+ cu Tudor Stefan
It's nice to be important, but it's more important to be nice.