Fluturasi de martie-aprilie 2011 (108)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

In plus, Wikipedia zice: Hipervitaminoza E apare la doze farmaceutice foarte mari (300-800 mg/zi), ea putānd produce oligospermie, ca #351;i azo-spermie, in cazul b#259;rba#355;ilor, iar la femei - involu#355;ie ovariana #351;i tulburari ale ciclului menstrual.

Stef 27+ cu Tudor Stefan

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mesajele/intrebarle mele nu prea le vede nimeni in ultimul timp....

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan32

AMR 8 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

stefana, multumesc pentru raspuns! sunt absolut convinsa ca am nimerit la o farmacista mai aeriana

yasmi eu am vazut intrebarea ta dar nu prea stiu ce sa raspund exact...in principiu am inteles ca din ce exista pe piata, cel mai bine e de cumparat o cadita de bebe si un suport din acela care se inclina la 45 de grade, pentru ca il sprijini mai usor pe burtica si e mai practic atunci cand bebe creste comparat cu caditele care vin cu forma in ele. si eu ma gandesc ca de la 6 luni incolo o sa l spal in cada mare...

s 26, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stefana

Buna,
M-am uitat si eu pe cutia de Omega 3, care e produs de Capsugel France, si are 10 mg Vit. E, iar elevitul are 15 mg. Deci in total 25 mg. Si uitati ce am gasit pe net:

Exprimarea activitatii biologice a vitaminei E se face in miligrame sau in unitati internationale (U.I.). La barbatii adulti, necesarul zilnic de tocoferol este de cea 25 mg, direct proportional cu varsta si cu cantitatea de acizi polinesaturati existenti in alimentele consumate, putand fi asigurat, in general, de o ratie alimentara echilibrata. Sarcina si alaptarea cresc necesarul de vitamina E. in conditii de nematernitate, femeile au nevoie de mai putina vitamina E decat barbatii. Un aport sporit de vitamina E le este necesar persoanelor varstnice. De asemenea, ea trebuie administrata nou-nascutilor, pana la aparitia propriei flore intestinale, deoarece laptele matern e foarte sarac in tocoferol. In ultima vreme, dupa unii autori, se estimeaza ca necesarul in vitamina E este mult mai mic. Clorul din apa de la robinet, laxativele cu ulei mineral, maternitatea si menopauza, toate necesita sporirea aportului de vitamina E.

Deci barbatii au nevoie de 25 mg, femeile ceva mai putin, insa la gravide e necesar mai mult decat la negravide. Deci cred ca 25, ca la barbati, e ok in sarcina. Oricum, mai bine intrebati medicul.

Am si eu o intrebare: in ce saptamana se fac analizele de sange de trim. 3? Ca sa stiu cand sa ma programez...

Multumesc!

Stef 27+ cu Tudor Stefan

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

stefana, depinde de medic..mie mi le-a cerut la 28 sapt si sa le repet la 36 sapt iar..

mami de Vlad 09.04.2009 si s31 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mesajele/intrebarle mele nu prea le vede nimeni in ultimul timp....

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan32

AMR 8 s !!!

bbyasmi, le-am vazut..dar probabil fiecare raspunde daca are ceva de spus/recomandat ..
eu am deja cadita mica mica de la vlad care e venita odata cu mobila ( comoda de infasat ) pt ca e incastrata in ea. suport de pus in ea am de prosopel pe care sta bebe si mi-a fost de mare ajutor..
stiu ca s-a discutat de curand si fiecare recomanda de care are..cu suport /fara..etc etc

mami de Vlad 09.04.2009 si s31 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am revenit dupa ce am pus burta la cale cu 2 felii pizza si am pozat hainutele ce le-am cumparat azi, am stat aplecata peste pat sa scot din pungi si apoi sa le pozez si nu va spun ce ma doare spatele Ce ma fac atunci cand o trebui sa ii fac baita lui bebe si sa il ingrijesc dupa baita , schimbat, uns cu ulei... ?? ma asteptam la asta, mai ales ca eu dureri de spate le am constant de 10 ani de la acea operatie

scrish, pot sa iti spun unu - doua situri, o sa iti trimit Pm acusika despre vit E nu stiu sa iti spun ca eu nu iau vitamine deloc , am luat pregnacare la inceput si le-am oprit la 14 sapt, acum iau cand imi aduc aminte Omega 3 simplu

ailed te inteleg ca nu vrei sa cumperi nimic acum inainte dupa ce ai patit ce ai patit cu cealalta sarcina de dinainte, dar asta nu inseamna ca trebuie sa stai cu frica in san si acum, gandirea pozitiva atrage binele , deci fruntea sus si Think Positive!!! eu nici sa nu aud de asa ceva, ca si maica-mea a incercat sa imi bage in cap minuni de genul asta, dar de ce sa ma stresez cand nu ar trebui... si azi bubulina nu prea era activa si am gadilat-o eu putin sa o trezesc si numai nu voia si am ajuns la doctor si i-a ascultat inimioara si a masurat doctorita una alta si a spus ca e super ok, tensiunea mea la fel... deci ne facem griji degeaba, printesele noastre sunt super bine

andreea, multumesc si da burtica a mai crescut ceva , ma bucur ca nu ai spus si tu ca Deea ca seman cu familia lui Nick , da numai la gabarit

Picky felicitari pentru printesa are mama 2 fete nu iti mai fa griji daca spui ca oricum faci cezariana

georgyiuly, welcome back felicitari pentru baietel !!! te cred si eu ca se mandreste tata cu flacaul frumoase pozici cu printesa si cred ca ar trebui sa nu o mai ridici in brate daca spui ca ai probleme cu colul

simona, unde ai vazut tu dicriminare ? poate doar in magazinele din Ro, aici gasesti poate si mai multe decat la fetite deci te astept la un shopping mic la Londra sa vezi ca nu este nici o discriminare

Roxy, tu nu pozezi lucrusoarele ce le-ai luat pentru bubulina?

lalely imi pare rau ca iti e asa rau, baga multa vitamina C cu propolis si suge asa cum am mai spus eu homeopate, Homeogene pentru gat si Coryzalia pentru raceala si gripa sa te faci bine repede !!

wmagnolia, ce valori ai primit la testul ala de toleranta la glucoza? sa compar si eu cu a meu ca mie mi-a spus moasa si azi doctorita ca-s normale.. tie moasa ta ce ti-a spus? te-a trimis la GP? la un dietelog ceva? Sper sa fie bine si keep an eye on it

Citat:
citat din mesajul lui sherbi

n-am sa ma supar acum, ca n-am incotro. eu doar vroiam sa admir fetele burticoase, mai ales ca multe dintre ele imi sunt cunoscute de la aspirante. daca vreti voi sa fiti secretoase...

va pup si sarcini usoare va doresc tuturor!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 32+ marc ioan ?
poftiti la poze noi

sherbi , daca asta era raspunsul pentru mine ca numai eu ti-am raspuns la intrebarea ta de dimineata sa stii ca nu ma supar deloc, nu ca suntem secretoase, eu una nu sunt ca eu le-am aratat la fete poze de pe situl meu personal dar nu toate fetele sunt ca mine si vor sa se expuna public pentru ca nu stii cine te priveste de dupa colt, asa cum fac multe persoane, printe care esti si tu , adica de dupa colt, citesc si privesc in tacere si s-au intamplat asa de multe chestii pe net in legatura cu pozele , niste grozavii, de care mi-e si sila si lene sa mai povestesc la ora asta... deci nu strica putina intimitate, asta o spun in numele fetelor , ca eu nu am ascuns mai nimic pana acum... I`m line an open book and i speak my tongue also !

Acum ca am raspuns la toata lumea ma duc sa incarc pozele pe situl meu cu hainutele de le-am cumparat azi pentru bubulina si revin cu pozele-n dinti

_
Mind the Bump!27+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

strumphitza, multam de raspuns. logica ta este una buna. ce-i drept, curiozitatea nu ma omoara de fel, insa le-as fi admirat pe fetele care le cunosc de la aspirante, si care din pacate s-au facut ca ploua cand am cerut parola si contul...si vorba ceea...am petrecut ceva luni bune alaturi de ele.
cat despre mine, eu nu am chiar nimic de ascuns, pozele sunt accesibile oricui la semnatura mea.

pup inca o data burticoasele si ne vedem in februarie, cand o sa inceapa nasterile si la odiseea voastra.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 32+ marc ioan ?
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Am pus pozicile noi cu pijamalutele si bodyurile de le-am cumparat azi AICI

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

doamne shtrumph cat sunt de frumoase imi plac la nebunie!!!!!! mie si astea mi se par fitzoase, la modul ca sunt superbe!!!!!! sa le poarte sanatoasa baby sophie

s 26, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

scrish multumesc , daca si astea-s fitzoase...pai ce sa mai spun de ce am vazut eu azi pe la alte magazine erau absolut superbeeeee!!!? imi venea sa cumpar mai multe dar am spus , gata stop, enough for now cat sa imi iau o grija ca sa nu mai visez ca nasc si eu nu am cu ce imbraca bubulina si sa plang in disperare ce vis am mai avut si eu

iti trimit acum PM cu siturile alea , uitasem, bine ca ai aparut iar pe aici ca mi-ai adus aminte eu mi-s baba, doar stii, prind repede si uit degraba

_

Mergi la inceput