Fluturasi de martie-aprilie 2011 (108)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

mai shtrumph, am specificat, fitzos=superb ca sunt asa colorate si frumoase, mai mare dragul ca puteai sa cumperi 7 bodyuri normale albe simple si 10 albe cu un mic model, dar astea sunt dementiale, nu intra la categoria de regular stuff (lucru ft dragut dupa parerea mea) astept PM

pe mine m-a pocnit acum o foame de nu mai pot, am ras o cutie de tigarete finetti si acum imi incalzeste sotul 4 sarmale ca simt ca am gaura in stomac nu alta

revin mai tarziu,

s 26, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

strumph - vb lui scrish = superbe. eu am de la prietena mea numai body-uri bleu pal, verde pal, albe..dar m-am gandit alea de scos din maternitate o sa le cumpar eu, musai treb sa aiba si copii mei personalitate, mai ales ca noi ne imbracam in culori vii defel.si in lume , ptr prima data, treb sa fie si ei fitosi, nu?
- sa le poarta sanatoasa micuta Sophia

27 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

miki foarte frumoase pozele...imi place mult wrap-ul..cred ca a meritat fiecare leutz..ma mai uit pe net,dar asta care-l ai tu mi se pare super...la spalat cum se comporta?trebuie calcat?iti tzine de cald vara?

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s29 cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

Seara buna burtici. Am culcat si eu gasca si am intrat sa va salut un pic. Ma simt un pic mai bine fata de ziua de ieri. Parca nu ma mai doare gatul asa de tare dar nasul tot infundat este si cred ca asa o sa o duc pana cand nasc.
ROXY S pentru bb tr sa cumperi neaparat ceai de musetel pentr baita, ca pana ii cade buricutul ( poate dura si pana la 3 sapt) nu prea ai voie sa ii faci baie, si vei fii nevoita sa il stergi in fiecare zii cu compresii sau vata cu ceai de musetele . Ca oar este si el om si nu ii va placea sa fie murdar.
YASMIN sfatul meu de dubla mama si tripla in curand este sa ii cumperi o balita simpla si sa nu te mai chinui cu scaunel la 45 grade. Eu nu m-am descurcat deloc cu el. Si acum sta in garaj. Nu l-am folosit deloc la Andrei iar la Maria am incercat de cateva ori. Pana te obisnuirsti cum sa il tii pe bb te poate ajuta sotul la tinut si tu il speli. Noi asa am procedat prima luna cu Maria. Apoi totul vine de la sine. Iar in momentul cand va sta f bine in fund ( cam pe la 6.5 luni) ii poti cumpara scaun special de stat in fund in cada mare. Este ioncredibil de bun. Se fixeaza de cada iar copilul are bara de protectie. Andrei si acum face baie i el ca se poate juca in voie desi cam tr sa il desfiintez ca este mare. Sfatul meu este sa nu va complicati cu multe lucrurti inutile pe care sa nu le folositi deloc.

MARIA ; ANDREI si STEFAN 27 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

roxy..uitasem...felicitari pt stelutzeee!!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s29 cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

ROXY S pentru maternitate sa iti mai cumperi un sapun pt bb ca il vor spala acolo. Acum depinde si de spital , dar la noi asa se cere. De preferat sa fie lichid. Si nu uita de paturelele happy absorbante numai bune de schimbat ca sunt mai igienice de folosit in spitalele noatre.
Daca imi mai aduc aminte de ceva va spun. Ca incep si eu de acum sa imi fac lista de cumparaturi. Tr sa vad ce mai am de la cei 2 strumfi si tr sa mai cumpar. Nu cred ca am prea multe de cumparat.

Mergi la inceput

va spun n. buna si sper sa mai pot intra si eu pe aici de acum mai des, ca tare imi este greu in timpul zilei cu kinderii singura acasa si cu burtica care creste pe zi ce trece.
ma duc ca ma asteapta sotul la masajul de la picioare si cel de la burtica cu ulei de masline si apoi pana dimineata( sper fara incidente la noapte) mult de tot.
Pupici si mai vb zilele urmatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fete.
Eu sunt pe baricade de la 5...Asa au vrut copiii. Deja fier legumele si carnea pentru salata boeuf, apoi fac supa cu galusti, sa am ce le da ca au o foame frate...desi nu ies afara vor din 2 in 2 ore sa pape.bucalatii mei!
Lavi, scumpa, caditza simpla, simpla..eu am avut suport ursulet, dar mai rau ma incurca...nu cred ca l-am folosit de 2-3 ori..EU am aruncat caditza de bb..si sincer nu cred ca mai iau. Celorlalti le-am facut in baia mare inca de la 2-3 luni...sa-ti fie de bine filmul...si portocalele
Scrish, ROxy, si eu cred c a farmacista s-a trezit vorind...eu cred ca si dozele astea pentru vitaminele de sarcina nu sunt calculate la limita maxima... Eu insa nu stiu daca vit E se elimina, stiam sigur de vit C...Oricum medicii nu ar face imprudente de genul asta, eu zic sa nu va ingrijorati, mai intrebati o data insa,ca sa fiti linistite.
Miki, superbe pozici, ce grasunel Vladi al tau...SI atunci si acuma... Asa-mi plac si mie copilasii cu falcutze(nu exagerat desigur, asa cum era si VLad si asa au fost si ai mei amandoi..pana s-au lungiiiiit)
Strumpfi, foarte misto lucrusoarele! Eu vad discriminare, dar poate asa suntem noi cand suntem limitati la anumite lucruri, ne-am dori exact opusul...ni se pare mult mai frumos ce-i dincolo de limita noastra
Azaz, ce varste au cei mari?

Simona, mami de baieti David, Matei si 31 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

BUNA, FETELOR.stiti ca eu revin ca o baba surda..detergentul Dermalin l-am cumparat..acum am sunat la institutul de hematologie- nu am inca Ac. anti Rh. ma enerveaza ca sunt inca nelamurita, dc sa cumpar vaccinul sau nu. am auzit pareri pro si contra.stiu ca unele dintre voi l-ati cumparat, cu ce denumire, ca am gasit pe net- Rhesonativ, si Rhophylac. acum astept nr. tel al dr. care a lucrat la institut cred ca 30 ani, sa ma sfatuiesc si cu ea.s-ar face in sapt 28- adica asta in care sunt acum, sau in primele 72 ore dupa nastere.dar dc il faci in sapt 28 si totusi dupa nastere nu ai Ac. , mai faci o injectie..eu nu as vrea sa fac 2 injectii..nu prea sunt de acord cu vaccinurile in general, stimuleaza diverse complexe ale imunitatii..le bulverseaza

27 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

Viss draga
sa citesti in ghidurile medicale din occident, regula de profilaxie antepartum si postapartum la gravidute Rh negative este vaccin in s28 si daca e cazul si postpartum.
In Romania multi doctori fac dupa ureche sau dupa ghiduri vechi, dar in strainatate lucrurile sunt clare. (sincer, eu ca medic sunt ingrozita de cat de dupa ureche se fac multe prescriptii in gineco, si Clexane la greu la gravidute de pe la dr Uscatescu, si alte chestii; nu numai in gineco evident, oricum am ajuns la concluzia ca cei mai buni doctori acum sunt dr tineri si cititi si daca se poate umblati) - hai ca divaghez scuze
Eu nu am mai gasit decat Rophylac (am inteles ca Rhogam nu se mai aduce), il iau maine de la o graviduta care a nascut si nu a mai avut nevoie, dar am vazut si in oras la farmaciile ALISSA cu vreo 650 RON.
Pupaturi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s26 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burticute

azi ne-am trezit de dimineata, am dormit ca valiza , bebelina nu m-a trezit deloc, ca ieri noapte m-a trezit ca dormeam pe dreapta si asa tare se misca acolo pe la ficat ca m-a si trezit si nicicum nu mai puteam sa stau ca peste tot lovea

scrish omega 3 are 12 mg si Elevit are 15 mg. eu le iau asa, la inceput era problema de exces de vitamina E , nu acum. oricum doctorul nu mi-a zis ca nu ar fi bine.

toate burticutele.

S-a intamplat minunea mult asteptata31+

AMR 8 sapt!!!

Mergi la inceput