Fluturasi de martie-aprilie 2011 (108)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza hainutele sunt asa frumoase astea sunt potrivite pentru prima luna

bb_yasmi eu am cadita si vroiam sa mai cumpar suport, dar nu-l mai iau ca nu cred ca o sa-l folosesc din ce mai povesteau fetele.

S-a intamplat minunea mult asteptata31+

AMR 8 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata dragelor
am ajuns si eu la zi cu tot capitolul asta; daca lipseste omul o zi, are ceva de prins din urma!

Madutza draga, sa-ti traiasca puiul multi ani cu sanatate si noroc!
Strumphi, minunate hainute! O sa fie o splendida printesa mica!
Abia astept sa ma apuc si eu de cumparaturi, dar cred ca ptr hainute astept pana prin februarie incolo, ca eu nasc la inceput de aprilie. Voi verifica si la reduceri totusi, si astept si deschidereea H&M in Bucuresti .
Pana atunci pregatim camera bebe-ului cu mobila, perdele, draperii, lampi, si carucior. Desi ieri am primit (in afara de masuta de infasat si perna de alaptat) si promisiune de la aceeasi prietena pentru un carucior ireal de fain, din ala care costa vad pe net aproape 5000 RON! Am mai primit si marsupiu sau suspensor (din ala de se tine in fata), si niste suluri care sa ajute bebele sa stea pe o parte, tot felul de delicii...

Lalely - sanatate multa si sa intri in anul nou fara gripa, bine?
BB-Yasmi - eu am fost sfatuita de prietenele mamici sa iau o cadita normala/banala, gen IKEA, fara fite speciale, si un suport din ala cu prosopel care sa-l tina.
Anaxena, vacanta frumoasa sa aveti si voi saptamana asta!
PickyToto - sa va traiasca fetita-bebe, sa aveti doua printese frumoase si sanatoase! Nici eu nu inteleg cum la 1 kg si destul lichid ar putea sa nu aiba loc de intors. Bebeii fac atatea tumbe, iar intoarcerea definitiva e oricum pe la 30-32 s. Oricum evident ca daca faci cezariana nu conteaza!

Roxy_S, Miki, Stefy, Alina06, Iony, Deea, MAndreea, Catanka, Scrish, si sper ca n-am uitat pe nimeni dar oricum ma gandesc la toate - va imbratisez pe toate!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s26 cu un dragalas

Mergi la inceput

miki vlad este asa un scump, este dulce foc

AMR 8 sapt!!!

Mergi la inceput

azaz despre ce paturele absorbante zici? deci nu pampers?

anaxena dar steaua aia mare ca a lui bb_yasmi cand o primim? ca vad ca si tu ai tot 5 stele.

AMR 8 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

miki foarte frumoase pozele...imi place mult wrap-ul..cred ca a meritat fiecare leutz..ma mai uit pe net,dar asta care-l ai tu mi se pare super...la spalat cum se comporta?trebuie calcat?iti tzine de cald vara?

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s29 cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

da, e bun..materialul e super, bumbac putin elastic ( insesizabil ) pe lungime, desi tesatura e invers..tocmai ca sa permita bbeului sa stea comod si sa se muleze pe el..mie mi-a fost de mare ajutor desi se uita lumea cam ciudat la noi pe strada dar cum spunea si roxy depinde si de copil..probabil nici eu n-as fi apelat la el daca nu se impunea desi eu de la inceput de cand am nascut le admiram si tare mi-as fi luat ..nu unul, mai multe..
la spalat n-am observat nimic..adica sa se stranga sau ceva..iar de calcat uite ca nici nu-mi aduc aminte..cred ca da, ii dadeam putin cu masina dar asa..pt ca asa faceam cu toate lucrusoarele lui cand era mititel.
eu am vazut si d'astea de la amazonas la vanzare second..
si mai e o tipa care le confectioneaza si le vinde la noi in tara..o sa caut siteul..dar si eu am stat pe ganduri mult daca sa optez pt ele sau pt o firma consacrata..si in final am decis..imi era teama ca materialele nu se comporta la fel, ca citisem mult despre ele si cam cum ar trebui sa fie..

iar vara il tineam fara probleme in el..e adevarat ca daca ma plimbam 3 ore la pranz cand soarele era sus pe cer mai transpira..dar nu la contactul cu materialul ci la contact cu mine, mai exact cu burta mea dar oricum cand e cald cald ei transpira...si depinde si cum il imbraci, eu niciodata nu l-am infofolit..

hai ca m-am intins..

mami de Vlad 09.04.2009 si s31 cu

Mergi la inceput

pisuc ce bine ca si tu primesti o groaza de lucrusoare pentru bebe

AMR 8 sapt!!!

Mergi la inceput

eu merg sa-mi pregatesc masa

AMR 8 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

salutari si de la noi mamici cu burtici
va mai amintiti de noi??
suntem in Ro de luna trecuta si nu pot sa spun ce fain e chiar daca am avut o gramada de munca,e ok.am renovat casutza cum imi place mie si tare fericita mai sunt

eu o sa nasc la privat,mi-am gasit doc. in sfarsit,de treaba,care ma intelege si ma asculta ori de cate ori e nevoie,nu se plictiseste :D
si cred ca o sa nasc prin cezariana,nu stiu sigur,vad ca pe aici nu prea stau dupa fundu` tau pana nasti natural

Un an nou cat mai bun sa aveti,plin de belsug,bucurii,fericire si multa multa sanatate,numai ganduri bune si imbratisari de la noi!!!

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benjamin (23.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

neatza burtici!!!
Simo ce vrednicuta esti..pai cum termini cu salata si galustile la tine vino si la mine
eu abia de acum incolo sa htanesc familia si apoi la un mic shopping de ceva papa prin zona
vreu sa fac si un mic tort de biscuiti....desi am zis ca fac pas la dulciuri. dar para asa fara nimic pe masa de rev nu se poate
bine cand m-am gandit la tort de biscuiti mi-a venit pofta si de salam de biscuiti dar e prea mult dulce

yasmi eu iau caditza normala fara nimic in ea..am vazut una la kika care era mai adanca si cu deschidere mai mare ...nu gatuita pe la mijloc cum sunt cele de la primii pasi sau bertoni

Strumfule imi plac de mor hainutele ce le-ai cumparat acum...nu mi le trimiti mie si iti ei tu altele...sunt bestiale....abia astept sa merg si eu prin magazine dupa 1ian. dar pe aici nu prea am vazut asa misto...sttiu ca la h&m sunt superi tari...camd mergeam afara si ii luam lui Stefy hainute de la ei zaboveam ceva la astea de bebe ca imi placeau de nu mai puteam
abia astept sa se deschida si la noi...cica se lucreaza la magazinul din afi si scrioe ca se deschide in primavara
le-ai nimerit excat cum trebuie pt perioada asta cand bebitza e mai fragila...toate incheiate pe fata
acum nu intelege ca celalate nu imi plac ..sunt superbe
a si vezi ca ai mai inteles ceva gresit...nu am zis ca semeni cu fam smith ca esti grasa
am zis ca semeni cu nepoatele, cu nick si fratele lui si cu socrul , ca sunteti toti rotunzi la fata si purtati ochelari....forma rotunda la fata o poate avea si un om slab
pupicei...ma duc la treburile mele ca acus vine 2011 si ma gaseste cu casa dezordonata...si poate nu vrea sa ramana si la mine

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....29 cronologic....wow am ajuns la luna a7a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata fetele si de la noiiiiiiiiiiiii

aici s-a instalat un gerrrrrrrrrrrrrr
brrrrrrrrrrrr
nu pot scoate fata
cred ca sunt -7 gradeeeeeeeee
la ora astaaaaaaaaaaa

strumph sunt minunate body-urile
sa le poarte sanatoasa bebe

yasmi eu am baita ok baby