Fluturasi de martie-aprilie 2011 (108)
Raspunsuri - Pagina 16
roxy_s spune:
cami o cadita asa scumpa? mi se pare exagerat de mult. si la noi este un ger, mai frig decat la voi
danielle ma bucur ca ai ajuns cu bine in tara, ca ti-ai gasit si doctor, eu zic ca daca poti si vrei sa nasti natural, asa sa nasti. sta doctorul dupa tine, cum sa nu stea.
happiness ce mai faci? banuiesc ca si tu ai venit in tara. cum va simtiti, ce face andrei?
deea si eu zic la fel, fara ceva dulce nu merge sa mai faci poze si tu
S-a intamplat minunea mult asteptata31+
AMR 8 sapt!!!
viss spune:
buna dimineata!
am bagat prima masina de body-uri la spalat.am o intrebare - ii punem bebicului un body- de ex. maneca lunga, dar fara picioare, pantalonasi, si..ii mai trebuie ceva, nu? si de-abea dup-aia in combinezon.sau dc body-ul e cu totul- maneca si picior lung, tot ii mai treb ceva inainte de combinezon, nu? eventual costumase de-a-ntregul mai grosute de iarna, nu?
27 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:
roxy_s spune:
fetelor ce stiti de pompele de san de la Chicco?
oare chiar trebuie sa-mi iau si pompa de san?
AMR 8 sapt!!!
roxy_s spune:
viss eu nu prea stiu cum trebuie s-o imbrac pe bebelina astept si eu raspunsuri de la fetele care stiu
AMR 8 sapt!!!
vas spune:
Roxy, aseara ma gandeam la tine si la BByasmi. Cum va simtiti? Eu am niste insomnii si niste dureri de oase la bazin de parca as naste. Nu/mi aduc aminte de la prima sarcina sa ma fi durut asa tare.
Multi pupici!
Andreea , mamica Elizei + Andrei
13.05.2007
poze2
bebelicu
roxy_s spune:
anaxena pompa de san care ai luat-o tu este electrica sau manuala?
AMR 8 sapt!!!
roxy_s spune:
vas ce mai faci? eu cateodata dorm ca valiza, cateodata ma trezesc noaptea si stau vreo 2 ore cu ochii in tavan si ma foiesc, cateodata ma doare spatele, nu pot sta pe nici o parte, ba ma dor picioarele, soldurile....cam asa, deci nu mereu este la fel.
AMR 8 sapt!!!
vas spune:
Roxy, deci nu sunt eu specimen ciudat. ma gandeam ca e ceva in neregula cu mine, cu atatea dureri...dar se pare ca e ok. atunci nu am altceva de facut decat sa astept sa treaca cele doua luni si voi scapa de unele din stari.
In rest sunt bine, creste burtica ok, bebe misca cat mai poate pe acolo si cred ca asteapta si el sa stea la mine in brate.
va doresc un an nou cu multe impliniri si multa sanatate tuturor!!!!!!
Andreea , mamica Elizei + Andrei
13.05.2007
poze2
bebelicu
Happiness_4_us spune:
Am intrat sa va uram si nou un an nou, plin de sanatate si bucurii!
Am ajuns in Ro, dupa peripetii si zbor anulat din Paris, unde am ramas peste noapte, a fost un calvar. Nu vreau sa mai aud prea curand de aeroporturi.
Am fost si la control, am facut si eco, Maria e bine, deja este in pozitia de start, nu are circulara de cordon si are aproape 2kg, iar vestea buna este ca s-a resorbit chistul.
Va pup pe toate si va doresc numai bine si petrecere frumoasa de revelion!
P.S. Nu am apucat sa citesc nimic din urma, sper sa recuperez la anuml.
Strumph .
Mamica fluturasului Andrei si 32+ Maria
lalely07 spune:
Hello..primiti muciosi printre voi??
Asearas am avut o noaptre grea..nu mai putea respira deloc..parca aveam praf in gat..Astazi insa sunt un picut mai bine...Cred ca incepe sa cedeze la medicamente...Doamne ajuta!!
Cami imi trebuie acest medicament pt ca am o bacterie pe col care este sensibila numai la el..
Strumf..superbe hainutele>Hai ca te-ai abtinut pana acum dar acum ai facut stocul..Mi-ai facut asa o pofta de cumparaturi...
23+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!