Fluturasi de martie-aprilie 2011 (108)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti burticute?

azi nu prea am avut timp sa intru dar acum gata, am terminat treburile. azi am spalat toate lucrusoarele bebelinei, le calc frumos si le pun in dulap am fost si la plimbare, asa frig este iar la noi, mai si ninge cate putin.

strumphitza sunt tare frumoase hainutele la bebelina

madutza LA MULTI ANI! lui cristi, sa fie sanatos si sa se bucure alaturi de voi de surioara lui

stefy sa-ti fie de bine toata mancarea buna ce-ai servit-o de Craciun si nu te mai tot gandi acum ca ai mancat aia, si ai mancat ailalta...lasa, bucura-te si tu ca ai mancat toate bunataturile ca de acum iar intri la regim

[reddeea ma bucur ca esti bine, ca nu este nici o problema cu piciorul.

lalely, azaz multa sanatate, sa va treaca raceala repede

catank cum ai petrecut de Craciun? cred ca a fost foarte bine in familie

viss ce des iesi noaptea la pipi. eu de ceva vreme nu prea mai ies noaptea, seara nu mai beau nimic inainte de culcare si poate si de aia. dar cred ca s-a mai ridicat si sarcina si nu mai apasa asa tare pe vezica.
eu am cumparat vaccinul pentru rh Rhesonativ. daca n-au aparut anticopri acum, fa vaccinul dupa nastere.

pickysa fie sanatoasa printesica din burtica si sa va bucurati de ea]

georgy sa fie sanatos baietelul din burtica si sa stea pana la termen la caldurica

mandreeac, anaxena, bb_yasmi,alina.n, alina06, felicitas,ailed, antguess,simona, miki

toate burticutele.

S-a intamplat minunea mult asteptata31+

AMR[/red] 8 sapt!!!

Mergi la inceput

bb_yasmi intrebai de masa de revelion. noi facem peste la cuptor, icre, budinca de pui, tiramisu si salata de fructe. in rest nu mai facem nimic ca ne-am saturat la Craciun. mai avem si cateva sarmale.

AMR 8 sapt!!!

Mergi la inceput

fetelor am primit 5 stele

AMR 8 sapt!!!

Mergi la inceput

stefy si eu am terminat in mare cu cumparaturile. am si spalat toate hainutele, prosopelele, paturicile, lenjeria, tot , tot. mai trebuie doar sa le calc
mai am de cumparat cremele de fundulet si alte medicamente ce trebuie sa fie in casa. dar nu stiu ce sa cumpar

AMR 8 sapt!!!

Mergi la inceput

stefy imi place tare mult caruciorul. si mie imi place verdele la nebunie. verde iau si eu daca nu-l gasesc pe cel lila cum am vrut initiial.

AMR 8 sapt!!!

Mergi la inceput

fetelor am citit la odiseea de ian-febr ce emotii acolo, ce sentimente, toata lumea asteapta bebeii sa apara, ce frumos imi dau lacrimile de emotie.

AMR 8 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Gata ...am recuperat paginile capitolui acesta si pag.21 cu pozele Strumphitzei!
Deci:

[S]L multi ani sa cresti mare, sanatos,norocos si sa ai parte numai de bucurii in viata!

Strumphitza: foarte frumoase lucrusoarele bebelinei,sa le poarte sanatoase!

Anaxena:si carutul nostru tot roz(deschis)e cu gri!Ma gandisem si eu sa-l vopsesc dar am renuntat.Imi amintesc ca era Giulia mica si toata lumea imi spunea ce baietel frumos am,concluzia mea: nu se uitanimeni la carut ci la ce e in el!
Asa ca eu altul nu mai iau!

Viss...si am avut problemecu nasul,mi se infunda si nu puteam respira noaptea,era groaznic...am mers la medic si mi-a dat un spray,in 2 zile nu am mai avut nimic!

Trimit mesajul repede...ca se trezeste mandra mea...va pup,vroiamsa scriu mai mult!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 29+
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

stefy si eu am terminat in mare cu cumparaturile. am si spalat toate hainutele, prosopelele, paturicile, lenjeria, tot , tot. mai trebuie doar sa le calc
mai am de cumparat cremele de fundulet si alte medicamente ce trebuie sa fie in casa. dar nu stiu ce sa cumpar

AMR 8 sapt!!!

si la mine a ramas calcatul,dar doar hainutele si prosolelele ...ca la lenjerii si fase s-a bagat soacra...
produsele de igiena si creme am luat mustela...fetele aici au laudat aceasta firma si am avut si norocul sa ne dea un cupon de reducere de la cursurile care le-am facut...o geanta cu tot ce trebui la inceput(creme,sampoane,geluri de dus,servetele.etc) 50 de euro....cica daca le luai pe fiecare in parte ar fi 80

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Fetelor..am zacut azi si nu am mai intrat...
Mandreac exact asta este medicamentul pe care il caut PYOSTACIN (pristamicina).Numai ca nu am pe nimeni in afara ..asta este marea problema...
Felicitas...te-as ruga mult daca se poate sa-l rogi pe varul tau sa intrebe de acest medicament???Nu ar fi problema cu trimisul am gasi o solutie,numai ca am impresia ca trebuie reteta.

Sunt in continuare estrem de racita..ma doare in gat de numai pot..nasul curge..capul doare..offf

23+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

stefy ce bine asa, o geanta cu de toate pai merita. sa vad si de o crema pentru sani.

lalely cum ai reusit sa racesti asa? bea ceaiuri calde, ia paracetamol. sper sa te faci bine repede

AMR 8 sapt!!!

Mergi la inceput