Fluturasi de martie-aprilie 2011 (108)
Raspunsuri - Pagina 7
anaxena spune:
picky_toto felicitari pentru fetitza...chiar dc nu se intoarce nu-i problema daca zici ca faci cezariana,dar sa stea acolo in burtica pana la termen!
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s29 cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaxena asta a fost primul meu gand,dar unde gasesc eu material de carucior,ca sigur sa uita la mine ca la mashini straine..ufff,dc l-ash convinge pe sotz sa ne luam unul nou ar fi mai simplu Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s29 cum creste Alex Maria,povestea nashterii Maria in culori |
dar daca il scoti la vanzare repede repede..si cauti unul second identic dar de baietel..
eu nu stiu ce model ai tu, dar parca chiploino..nu ?
ia vezi:
http:// www. copilul .ro/forum/cafeneaua-mamicilor/bazar/vand-carucior-chipolino-0-36-luni-stare-impecabila-31058.html
edit: sterge tu spatiile dupa www si inainte de .ro..ca altfel apare ca reclama
mami de Vlad 09.04.2009 si s31 cu
miki1979 spune:
sau
http://www .nou-nascuti .ro/anunturi.html?actiune=afiseaza_anunt&id_anunt=3090
miki1979 spune:
si http://www. tocmai .ro/carucior-chippolino-gemma-730354.html
miki1979 spune:
si sa nu uit..
LA MULTI ANI CRISTI de Madutza!! sa fii sanatos si norocos in viata..si sa le umpli viata parintilor tai de bucurii
petrecere frumoasa sa aveti, desi cred ca e deja in toi iar noi asteptam pozici
stefyapost spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi stefy, pune pozica sa vedem despre ce e vorba. dar tu ce lucrezi? (daca se poate spune). eu parca te-as vedea farmacista catank, mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan32 AMR 8 s !!! |
farmacista???? de ce?? am moaca ??sau ai auzit ca muncesc non-stop?? si te gandeai ca muncesc la vreun sensi blu??
nu-s farmacista...din pacate..ca nu am ascultat de mama si nu am terminat scolile.... si acum trag...ma muncesc astia ...la o casa de pariuri
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 29+
georgyiuly spune:
Buna fetele!!!
Imi pare rau ca nu am mai dat demult de veste...din motive de schimbt locuinta,furnizor nou la telefon/internet...si uite asa m-a apucat Craciunul fara mijloc de "comunicare".
Sper sa recuperez cate ceva de acum incolo!
Vesti despre noi: se pare ca bebe este baietel,spre bucuria tatalui..inca nu ne putem hotari pentru nume...nu l-am mai vazut de la ecografia morfologic ade la21s...dar avem saptamana viitoare ultima eco... si sper sa venim cu vesti bune!!!
De kg nu ma vait ca ma tine Giulia in forma,a avut si o perioada foarte proasta pana s-a acomodat cu noua casa,plus tot stresul nostru i l-am transmis ei....au rezultat 2 luni de plansete ,in brate la mama.Acum sper sa fim pe drumul cel bun...ca mi s-a scurtat colul!
Nu stiu ce sa va mai spun...e greu sa revii cand nu aifost activa atata timp...sper sa va mai aduceti aminte de noi
Sper ca ati avut sarbatori frumoase!
Incarc si eu vreo 2 poze si citesc macar capitolul acesta!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si 29+
Giulia!
simonacip spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui stefyapost
farmacista???? de ce?? am moaca ??sau ai auzit ca muncesc non-stop?? si te gandeai ca muncesc la vreun sensi blu?? nu-s farmacista...din pacate..ca nu am ascultat de mama si nu am terminat scolile.... si acum trag...ma muncesc astia ...la o casa de pariuri cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 29+ |
esti haioasa
Miki, buna ideea cu vanzarea si cumparare altul second.
Georgiuly, felicitari pt baiat si pentru mutare in locuinta noua..
ALina, ma bucur ca e mai bine Naty! Eu sunt dupa multe episoade cu ei cu febra citeva zile fara sa stiu de ce, desigur pe parcursul timpului. La noi au fost virusei de fiecare data...uneori n-au avut nici tuse, nici kk moale...Pur si simplu doar febra asta. A trecut dupa 2-3 zile cu antitermice.Sper sa fie si la voi la fel, nimic mai complicat.
Strumpfi, vaaai, mie mi se pare ca doar pt fetitze sunt hainutze faine, la baietei e discriminare. Ma bucur ca v-ati impacat, asa va vreau!Spor la shopping again!
Simona, mami de baieti David, Matei si 31 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
stefyapost spune:
citat din mesajul lui anaxena mandreeac tu esti mai mare decat mine ca sapt!!la sapt tale am sa te intrec!! stefyapost pai caruciorul merge la fix cu camera...zici ca ai avut o bagheta fermecata si le-ai facut pe toate la fel Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s29 cum creste Alex Maria,povestea nashterii Maria in culori |
daaaa...am o manie cu verdele...si stati sa vina si patutul...el e maro inchis si aparatorile bineinteles aparatoriile si lenjeriile(cele cumparate de mine,ca s-a dus si soacra si mi-a facut o surpriza ROZ) sunt verzi
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 29+
stefyapost spune:
azi am fost la cumparaturi iar si am terminat de completat lista ...toate-s cumparate(cele pt bebe)...a mai ramas valiza
am vazut ca strumphi se plange ca o cearta sora din cauza hainutelor de fitze...ei bine, noi nu avem nimic...avem doar combinizoane,bady-uri,pantalonasi si cateva puloverase...pt mine v-a fi mult mai usor sa o imbrac cu alea la inceput si cred ca si puiutului ii v-a fi mult mai bine si usor in hainutele alea....chiar azi cand am fost prin magazine ma uitam la hainute,tare-s frumoase,dar parca mi se par prea scortoase pt un puisor de om asa mic si fragil...
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 30+