Fluturasi de martie-aprilie 2011 (108)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

BUNA, FETELOR.stiti ca eu revin ca o baba surda..detergentul Dermalin l-am cumparat..acum am sunat la institutul de hematologie- nu am inca Ac. anti Rh. ma enerveaza ca sunt inca nelamurita, dc sa cumpar vaccinul sau nu. am auzit pareri pro si contra.stiu ca unele dintre voi l-ati cumparat, cu ce denumire, ca am gasit pe net- Rhesonativ, si Rhophylac. acum astept nr. tel al dr. care a lucrat la institut cred ca 30 ani, sa ma sfatuiesc si cu ea.s-ar face in sapt 28- adica asta in care sunt acum, sau in primele 72 ore dupa nastere.dar dc il faci in sapt 28 si totusi dupa nastere nu ai Ac. , mai faci o injectie..eu nu as vrea sa fac 2 injectii..nu prea sunt de acord cu vaccinurile in general, stimuleaza diverse complexe ale imunitatii..le bulverseaza

27 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am adormit copilul si am bagat prima mashina de hainute pt bb2..nu-mi vine sa cred cat sunt de mici..eu le-am bagat la 60 grade cu Dermalin...la cate body-uri am primit nu cred ca o sa cumpar niciunul,mai am nevoie doar de scos afara pe bb,1-2 bibe si sa rezolv cu caruciorul ca asta e cea mai mare grija a mea

mai intreb inca o data poate poate se pricepe cineva

caruciorul meu e roz si vreau sa-l vopsesc intr-o culoare mai baietzeasca ,shtie cineva cu ce anume il pot vopsi sau unde pot intreba?

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s29 cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Am vazut o groaza de poze, cu burtici care mai de care mai frumoase, insa trebuie sa remarc faptul ca Anaxena are o burtica maricica si foarte frumoasa.

Yasmi, Viss, Alina06, Simo, Dorinuta, Lalely, Strumphy, Roxy, Pisuc, Stefana, Ama, Iony burticile , sunt foarte frumoase.

Felicitas ai o burtica mare si foarte frumoasa.

Simo superbe pozele si ce de copii frumosi.

Madutza imi vine sa il mananc pe Cristi imbracat asa in mos, e grozav.

Miki a mai crescut si burtica ta. Pup obrajorii lui Vlad.

Strumphy unde gasesc si eu pozele cu hainute?????

Sper ca nu am omis pe nimeni, ca ati pus ceva poze in cateva zile in care eu nu am intrat.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 31 Rares Andrei

eu inca nu am pus poze de sapt asta,ca nu am aparatul acasa,am facut cu tel dar inca nu le-am descarcat...pai dc cea de sapt trecuta e mare,acum ce sa mai zic ,oricum multzumesc ca m-ai nominalizat la categoria "mare si frumoasa"

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Eu abia acum am vazut pozele puse de tine , insa nu ai burtica mai mare decat a mea. E greu cu burtica mare, dar mai bine sa aiba bebe loc, zic si eu, desi nu mai pot de dureri de spate.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 31 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Strumphy foarte frumoase pozele de la Craciun si sunt superbe hainutele cumparate. Asteptam poze noi si cu ce vei cumpara astazi. burtica, a crescut ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

BUNA, FETELOR.stiti ca eu revin ca o baba surda..detergentul Dermalin l-am cumparat..acum am sunat la institutul de hematologie- nu am inca Ac. anti Rh. ma enerveaza ca sunt inca nelamurita, dc sa cumpar vaccinul sau nu. am auzit pareri pro si contra.stiu ca unele dintre voi l-ati cumparat, cu ce denumire, ca am gasit pe net- Rhesonativ, si Rhophylac. acum astept nr. tel al dr. care a lucrat la institut cred ca 30 ani, sa ma sfatuiesc si cu ea.s-ar face in sapt 28- adica asta in care sunt acum, sau in primele 72 ore dupa nastere.dar dc il faci in sapt 28 si totusi dupa nastere nu ai Ac. , mai faci o injectie..eu nu as vrea sa fac 2 injectii..nu prea sunt de acord cu vaccinurile in general, stimuleaza diverse complexe ale imunitatii..le bulverseaza

27 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

viss, daca n-au aparut pana acum anticorpii, nu mai apar..eu zic sa-l faci dupa nastere. acum un an doi exista RHOGAM, acum inteleg ca nu mai exista..eu l-am vazut in farmacii pe Rhophylac..dar daca afli o parere avizata, sa ne-o spui si noua..

mami de Vlad 09.04.2009 si s31 cu

Mergi la inceput

mandreeac tu esti mai mare decat mine ca sapt!!la sapt tale am sa te intrec!!

stefyapost pai caruciorul merge la fix cu camera...zici ca ai avut o bagheta fermecata si le-ai facut pe toate la fel

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Citat:

am adormit copilul si am bagat prima mashina de hainute pt bb2..nu-mi vine sa cred cat sunt de mici..eu le-am bagat la 60 grade cu Dermalin...la cate body-uri am primit nu cred ca o sa cumpar niciunul,mai am nevoie doar de scos afara pe bb,1-2 bibe si sa rezolv cu caruciorul ca asta e cea mai mare grija a mea

caruciorul meu e roz si vreau sa-l vopsesc intr-o culoare mai baietzeasca ,shtie cineva cu ce anume il pot vopsi sau unde pot intreba?

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

anaxena, de colorat eu nu stiu altceva in afara de atelierele de pielarie care fac/faceau asa ceva..dar sincer nu ti-as recomanda din alt motiv..pt ca vopseaua in general e toxica si nu cred ca e bine pt bebe..ma gandesc ca ar trebui intrebat undeva la articole de copii..dar huse sa faci altele nu merg inlocuite ? mi se pare mai usor..le duci pe astea vechi la o croitorie si ceri unele identice dar alegi tu materialul..
daca mai imi vine vreo idee..revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare fetelor

Intru si eu sa va dau vestile de la eco.
In sfarsit am aflat ca bebe mic din burtica e o printesuca..asa ca o sa avem doua printese in casa
Bebelina e ok, doar ca e deja cu piciorusele la cap, cam inghesuita mititica acolo in burtica, de aceea misca si foarte rar, ca nu mai are loc sa se intinda, sa se miste...asa ca o sa fie problema la intors..doctorul a zis ca "sa speram ca se intoarce"..dar dupa spatiul mic pe care il are..sansele sunt cam slabe...ee asta e nu'i bai..ca oricum tot cezariana faceam. Are aproape 1 kg, lichidul e ok, contractiile dureroase nu sunt bune, intepaturile jos se datoreaza bebelui care apasa...asa ca usor, usor ne pregatim sa vina ziua cea mare..numai ca pana atunci trebuie sa cautam un nume potrivit ..si suntem cam in pana de idei.
Asa ca puteti trece un carucior roz si ptr mine in listuta...

Va las acum ca am reusit sa culc fata si ma bag la calcat...ca s-au strans multe...

Numai bine va urez si petrecere frumoasa de anul nou...

Ne auzim la anu'

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 27+ ..o printesuca mai mica
Va uram Sarbatori Fericite!!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Salutare fetelor

Intru si eu sa va dau vestile de la eco.
In sfarsit am aflat ca bebe mic din burtica e o printesuca..asa ca o sa avem doua printese in casa
Bebelina e ok, doar ca e deja cu piciorusele la cap, cam inghesuita mititica acolo in burtica, de aceea misca si foarte rar, ca nu mai are loc sa se intinda, sa se miste...asa ca o sa fie problema la intors..doctorul a zis ca "sa speram ca se intoarce"..dar dupa spatiul mic pe care il are..sansele sunt cam slabe...ee asta e nu'i bai..ca oricum tot cezariana faceam. Are aproape 1 kg, lichidul e ok, contractiile dureroase nu sunt bune, intepaturile jos se datoreaza bebelui care apasa...asa ca usor, usor ne pregatim sa vina ziua cea mare..numai ca pana atunci trebuie sa cautam un nume potrivit ..si suntem cam in pana de idei.
Asa ca puteti trece un carucior roz si ptr mine in listuta...

Va las acum ca am reusit sa culc fata si ma bag la calcat...ca s-au strans multe...

Numai bine va urez si petrecere frumoasa de anul nou...

Ne auzim la anu'

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 27+ ..o printesuca mai mica
Va uram Sarbatori Fericite!!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

felicitari pt printesa dar eu zic ca la un kg e mititica..o sa aiba tot timpul sa se intoarca..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

anaxena, de colorat eu nu stiu altceva in afara de atelierele de pielarie care fac/faceau asa ceva..dar sincer nu ti-as recomanda din alt motiv..pt ca vopseaua in general e toxica si nu cred ca e bine pt bebe..ma gandesc ca ar trebui intrebat undeva la articole de copii..dar huse sa faci altele nu merg inlocuite ? mi se pare mai usor..le duci pe astea vechi la o croitorie si ceri unele identice dar alegi tu materialul..
daca mai imi vine vreo idee..revin

asta a fost primul meu gand,dar unde gasesc eu material de carucior,ca sigur sa uita la mine ca la mashini straine..ufff,dc l-ash convinge pe sotz sa ne luam unul nou ar fi mai simplu

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput