Fluturasi de martie-aprilie 2011 (108)
Raspunsuri - Pagina 20
miki1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui stefyapost
ce puiut frumos acolo...dar si mamicute e super cred ca m-ai convins cu pozele astea si cu cat lauzi wrapul sa imi iau si eu...dar din ce am vazut si citit sunt si unele mai usor de purtata de catre mama...tu acum ca ai experienta ce recomanzi?? pe astea care se infasoara in jurul tau sau cele cu inel??? oricum v-om lua si un port bebe normal(am gasit la chicco unul dragut pana la 9-10 luni) pt tati....dar pt mine voi lua wrap....acum trebui niscai documentatie despre care il voi lua cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 30+ |
cel cu inel parca e sling, asa ii zice..nu pot sa am o parere avizata ci doar subiectiva pt ca am folosit doar wrap-ul..dar tare ma tnteaza si un sling, poate il iau acum la fetita dar wrapul vine cu un cd unde te invata multe metode de prins printre care si cea care o ofera slingul si de alaptat..etc eu nu le-am incercat pe toate
si apropo, si tati il poate purta in wrap, eu am vazut chiar si pe la noi..si se poate pune si in spate, il poarta ca pe rucsac
mami de Vlad 09.04.2009 si s31 cu
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota unde credeti ca am fost eu? sa fac o prospectare la ce am nevoie pt bb.... ce stiti de sterilizatorul de la avent pt microunde? mi-am luat tampoane de san pt ca de dimineatza a inceput productia de laptic , crema de ;la mama donna pt sani, am vizualizat restul de cosmetice, am gasit o geanta de la mustela cu sapun de copii la 500 ml,un sapun de spalat fara apa, crema de funduletz, crema de fatza si crema de corp si bonus o crema pt mama care se da pe piele si e pt revenirea elasticitatii pieliie in jur de 65 de euro, am gasit creme de san cu lanolina si sunt la 30 ml cu aproximativ 15 euro ( in tara cat e garmastanul?), ceai de lactatie, paturici pt bb, si chilotei de unica folosintza pt spital, termometru pt ureche dar si unul nou pt frunte de la vicks care are efect in 3 secunde.. voi de care luati? wmagnolia, stai linistita ca bb e marisor , ca de obicei copii mamelor cu intolerantza la glucoza sau diabet gestational sunt mai mari decat varsta cronologica.. pup fetele mami de de 7 ani si ingeras si 27+cu 69/11 |
eu am de la avent sterilizator la microunde..e ok..n-am avut probleme cu el..
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra simo, da, abia asteptam si noi Cars 2 . Tortul nmu e chiar ca Fulgert dar mi-a placut ideea pt numar: B-02-Cristian ailed, eu am sterilizator de microunde Avent. E ok, pe baza de abur, se pun 200 ml apa, apoi 5 min la microunde pe putere mare, apoi inca 2 minute inchis si..gata. Gel de dus de la Mustela folosesc si eu pt Cristi si voi folosi si pt fata, dar termometru te sfatuiesc sa iei normal, adik care ia temp in fundulet, restul de sunt doar comert..adik nu sunt fidele (gen suzeta, frumte, ureche..etc) apropos de Rh si vaccin, sotul meu zicea sa nu mai fac vaccinul dupa ce nasc...ca nu ai avem in plan bb3, dar io stiu.....nu se stie niciodata.. Voi ce parere aveti? Sa-l fac sau nu? Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 32+ cuCatalina Ioana AMR 7 sapt Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
eu o sa fac vaccinul oricum..nu stiu de planuri..dar un bebe poate aparea si din accident iar eu avort nu ma vad sa fac ever asa ca nu se stie niciodata..nu mai spun ca paote chiar poti sa-ti mai doresti si bb3 la un moment dat
dar poate ca nu va fi nevoie sa-l faci..fetitele de multe ori au RH-ul mamei si nu mai e nevoie..
ailed_dota spune:
multumesc pt raspunsuri, oricum imi placea ideea de sterilizator la microunde cala maria am avut unul de bagat in priza si nu m-a incantat si le fierbeam.Asra se poate folosi si la tetine, susezete, ect, nu?
simo, da, doar prospectare pt ca de acum trei ani de cand am pierdut copilul 37 de sapt de sarcina nu am curaj, am superstitiii, la maria nu am luat nimic inainte si a fost bine.., iar de fiecare data cand am luat numai cosmetice sau bagaj pt mine m-am internat in spital de urgenta cu pb , asa ca nu iau nimic. sterilizatorul, chiloteii, termometru si geanta Mustela e la o farmacie care e la scara blocului meu, una din farmaciste imi e mai prietena asa ca n-am probleme, i-am zis ca in martie sa-mi puna deoparte si o sa fie rezervate pt noi.
magnolia daca ai nevoie de retete iti stau la dispozitie... am si retete de ceva "dulce fara zahar si indulcitori". cred ca va tb sa-ti cumperi un cantar pt fructe, paine, cartofi s.a
am si echivalente intre carbohidrati, date de diabetolog socrului meu, care are diabet de tip II. E greu, dar nu e de netinut...si cica scapam de boala dupa nastere...
mami de de 7 ani si ingeras si 27+cu
69/11
simonacip spune:
Ailed, da, ai mai spus tu,dar nu retinusem. Dar de data asta va fi bine, sunt covinsaoricum, fa cum te simti tu linistita. Eu nu cred in superstitii, dar tu trebuie sa fii linistita, asta e important!
Simona, mami de baieti David, Matei si 31 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
ailed_dota spune:
simo, si eu am credinta ca va fi bine de data asta, ca am avut tot felul de problemutze pe parcurs, ca si la sarcina cu maria, la ingeras am avut o sarcina super usoara si s-a terminat prost, nici eu nu credeam in superstitii, dar acum tin si din astea babesti . sti ca dup o trauma psihica ramai cu sechele emotionale, asta e fix-ul meu....
mami de de 7 ani si ingeras si 27+cu
69/11
cami_antonia spune:
fetele va puppppppppp
mi-am facut azi manichiura si pedichiura
sunt fericitaaaaaa
ahahahahha
roxy crema de galbenele nu merge la sani
mai ales daca alaptezi
altfel nu stiu daca ar fi contraindicata
ailed
mada si eu zicc ca si fetele
sa faci vaccinul
nu se stie niciodataaaaaa
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA
anaxena spune:
fetelor body-uri bune cu capse pe fata sunt la Carrefour de la firma TEX..eu am folosit cu succes la Maria
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s29 cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori