Fluturasi de martie-aprilie 2011 (108)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna fetelor, din nou.
pisuc- am vb cu dna dr. de la Institut, in care aveam incredere si mi-a recomandat sa fac vaccinul in sapt 28, totusi.
-am vrut eu sa scap, dar..am incredere in ea.
-tu ai zis ca-l iei de la cineva.eu am gasit Rhophylac cu 495 lei la farmacia Tei,la sensiblu este 784 - au astia la adaos, de mi se ridica parul in cap ma gandeam ca poate ai vrea sa stii si preturile astea, nu stiu cu cat ti-l da tipa respectiva

27 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

anaxena, alina.n multumesc de raspunsuri in legatura cu pompa. o sa vad daca am nevoie de ea.

simona,madutza ce pricepute sunteti voi la masinute

ailed de trusa aceea zicea si stefy.

fetelor crema de galbenele este buna si pentru sani?

S-a intamplat minunea mult asteptata31+

AMR 8 sapt!!!

Mergi la inceput

magnolia daca urmezi regim o sa fie bine. doctorul ce-a zis despre asta? o sa-ti dea sigur regim.

AMR 8 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

simo, da, abia asteptam si noi Cars 2 . Tortul nmu e chiar ca Fulgert dar mi-a placut ideea pt numar: B-02-Cristian

ailed, eu am sterilizator de microunde Avent. E ok, pe baza de abur, se pun 200 ml apa, apoi 5 min la microunde pe putere mare, apoi inca 2 minute inchis si..gata. Gel de dus de la Mustela folosesc si eu pt Cristi si voi folosi si pt fata, dar termometru te sfatuiesc sa iei normal, adik care ia temp in fundulet, restul de sunt doar comert..adik nu sunt fidele (gen suzeta, frumte, ureche..etc)

apropos de Rh si vaccin, sotul meu zicea sa nu mai fac vaccinul dupa ce nasc...ca nu ai avem in plan bb3, dar io stiu.....nu se stie niciodata.. Voi ce parere aveti? Sa-l fac sau nu?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 32+ cuCatalina Ioana

AMR 7 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wmagnolia spune:

ailed_dota Pai tocmai de aia imi e frica sa nu iasa prea mare. Pe unde il scot. S-ar putea sa fac cezariana. Am mai citit pe net.
Am inceput dieta, am aruncat toate dulciurile, bine ca nici nu aveam prea multe dulciuri.
roxy_s Maine ma intalnesc cu doctorul. Sper sa imi faca si un scan doar asa ca sa ma linistesc.

Asteptand o minune 6+months

Mergi la inceput

madutza mai bine ar fi sa-l faci. asa este, nu se stie niciodata, daca mai apare inca un bebe? mai bine fa-l si stai linistita. nici tu nu l-ai facut in sapt. 28, nu?

magnolia o sa fie bine, o sa vezi. eu cred ca iti face si eco, daca nu, roaga-l tu sa-ti faca.

AMR 8 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aZaZ

Seara buna burtici. Am culcat si eu gasca si am intrat sa va salut un pic. Ma simt un pic mai bine fata de ziua de ieri. Parca nu ma mai doare gatul asa de tare dar nasul tot infundat este si cred ca asa o sa o duc pana cand nasc.
ROXY S pentru bb tr sa cumperi neaparat ceai de musetel pentr baita, ca pana ii cade buricutul ( poate dura si pana la 3 sapt) nu prea ai voie sa ii faci baie, si vei fii nevoita sa il stergi in fiecare zii cu compresii sau vata cu ceai de musetele . Ca oar este si el om si nu ii va placea sa fie murdar.
YASMIN sfatul meu de dubla mama si tripla in curand este sa ii cumperi o balita simpla si sa nu te mai chinui cu scaunel la 45 grade. Eu nu m-am descurcat deloc cu el. Si acum sta in garaj. Nu l-am folosit deloc la Andrei iar la Maria am incercat de cateva ori. Pana te obisnuirsti cum sa il tii pe bb te poate ajuta sotul la tinut si tu il speli. Noi asa am procedat prima luna cu Maria. Apoi totul vine de la sine. Iar in momentul cand va sta f bine in fund ( cam pe la 6.5 luni) ii poti cumpara scaun special de stat in fund in cada mare. Este ioncredibil de bun. Se fixeaza de cada iar copilul are bara de protectie. Andrei si acum face baie i el ca se poate juca in voie desi cam tr sa il desfiintez ca este mare. Sfatul meu este sa nu va complicati cu multe lucrurti inutile pe care sa nu le folositi deloc.

MARIA ; ANDREI si STEFAN 27 s

eu stiu ca museteleul nu e chiar dezifectant natural cum se stie..cica ar fi folosit in laboratoare tocmai pt multiplicarea bacteriilor..asa mi-au spus si mie niste biologi de meserie..

mami de Vlad 09.04.2009 si s31 cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

neatza burtici!!!
Simo ce vrednicuta esti..pai cum termini cu salata si galustile la tine vino si la mine
eu abia de acum incolo sa htanesc familia si apoi la un mic shopping de ceva papa prin zona
vreu sa fac si un mic tort de biscuiti....desi am zis ca fac pas la dulciuri. dar para asa fara nimic pe masa de rev nu se poate
bine cand m-am gandit la tort de biscuiti mi-a venit pofta si de salam de biscuiti dar e prea mult dulce

yasmi eu iau caditza normala fara nimic in ea..am vazut una la kika care era mai adanca si cu deschidere mai mare ...nu gatuita pe la mijloc cum sunt cele de la primii pasi sau bertoni

Strumfule imi plac de mor hainutele ce le-ai cumparat acum...nu mi le trimiti mie si iti ei tu altele...sunt bestiale....abia astept sa merg si eu prin magazine dupa 1ian. dar pe aici nu prea am vazut asa misto...sttiu ca la h&m sunt superi tari...camd mergeam afara si ii luam lui Stefy hainute de la ei zaboveam ceva la astea de bebe ca imi placeau de nu mai puteam
abia astept sa se deschida si la noi...cica se lucreaza la magazinul din afi si scrioe ca se deschide in primavara
le-ai nimerit excat cum trebuie pt perioada asta cand bebitza e mai fragila...toate incheiate pe fata
acum nu intelege ca celalate nu imi plac ..sunt superbe
a si vezi ca ai mai inteles ceva gresit...nu am zis ca semeni cu fam smith ca esti grasa
am zis ca semeni cu nepoatele, cu nick si fratele lui si cu socrul , ca sunteti toti rotunzi la fata si purtati ochelari....forma rotunda la fata o poate avea si un om slab
pupicei...ma duc la treburile mele ca acus vine 2011 si ma gaseste cu casa dezordonata...si poate nu vrea sa ramana si la mine

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....29 cronologic....wow am ajuns la luna a7a

deeea, apropo de dulciuri..reteta de tort cu fructe pe care ai dat-o aici..in ce oala sa fac ? adica cam cat de mare iese la cantitatile alea ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Madutza, da misto ideea, am vazut ca ai numar la masina Asa a avut si Sis la baiatul ei, dar nu cu numele , ci cu luna nasterii uite aici..Deci asteptam Cars 2! CU vaccinul eu zic sa-l faci ca nu stii niciodata ce se intampla in viata...
Wmagnolia, succes la analize, sper sa-ti iasa ok..
Ailed..doar prospectare?

Simona, mami de baieti David, Matei si 31 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Am intrat sa va uram si nou un an nou, plin de sanatate si bucurii!

Am ajuns in Ro, dupa peripetii si zbor anulat din Paris, unde am ramas peste noapte, a fost un calvar. Nu vreau sa mai aud prea curand de aeroporturi.
Am fost si la control, am facut si eco, Maria e bine, deja este in pozitia de start, nu are circulara de cordon si are aproape 2kg, iar vestea buna este ca s-a resorbit chistul.

Va pup pe toate si va doresc numai bine si petrecere frumoasa de revelion!

P.S. Nu am apucat sa citesc nimic din urma, sper sa recuperez la anuml.
Strumph .

Mamica fluturasului Andrei si 32+ Maria

felicitari happiness..ma bucur ca bebelina e bine

Mergi la inceput