Fluturasi de martie-aprilie 2011 (108)
Raspunsuri - Pagina 18
ailed_dota spune:
scrish, incearca la Zet, eu am fost f multumita de hainutele de la ei , iar body-urile sunt f bune calitativ si au si capse.Hainute f misto de copii au si la Auchan chiar in mag la raionul de hainutze, la cel din balta alba cel putin erau multe si frumoase..
mami de de 7 ani si ingeras si 27+cu
69/11
roxy_s spune:
madutza sunt foarte frumoase pozele. cristi cred ca a fost tare incantat de jucarii
S-a intamplat minunea mult asteptata31+
AMR 8 sapt!!!
anaxena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s anaxena pompa de san care ai luat-o tu este electrica sau manuala? S-a intamplat minunea mult asteptata31+ AMR 8 sapt!!! |
electrica!!!nu mai vreau sa aud de manuala!
pompa eu zic sa-ti iei dupa ce nashti...pompa se ia la nevoie,eu shtiu ca o sa am mareee nevoie de ea,de aceea am vrut si electrica
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s29 cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui scrish madutza, eu acum ma uitam pe siteul mothercare si din ce am mai vazut si prin oras, marea majoritate a bodyurilor cu maneca scurta au capse doar intre picioare, nu si pe laterala, pe laterala au doar cele cu maneca si piciorus... tu de unde cumperi din cele scurte cu capse pe laterala? sa fac si eu un drum s 26, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate! |
in kiabi au muulte modele f frumoase. la mothercare nu am vazut cu capsa in fata. Iar cele care sunt cu piciorus deja nu le mai consider body, sunt costumase/pijamalute. Body-urile se inchid intre picioruse, sunt lipite de corp si tin de cald. daca pui cotumas si iesi afara tb si un body pe sub cotumas sa tina cald la burtica si piept. nu tb sa fie gros, tb sa fie lipit de piele ca un maieu
Cred ca au si in C&A body cu capse in fata.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 32+ cuCatalina Ioana
AMR 7 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui roxy_s madutza sunt foarte frumoase pozele. cristi cred ca a fost tare incantat de jucarii S-a intamplat minunea mult asteptata31+ AMR 8 sapt!!! |
multumim, da masinutele sunt viata lui , mai ales Fulger, Cip, Dinoco si Bucsa
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 32+ cuCatalina Ioana
AMR 7 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
wmagnolia spune:
Multumesc mult ailed_dota.
Eu am aflat ieri vestea si maine am programare la doctor si sa vad ce spune. Poate imi face si o ecografie sa vada ce dimensiuni are si daca e dezvoltat normal ca nu am mai facut una de la 20 de saptamani.
Asteptand o minune 6+months
alina.n spune:
citat din mesajul lui roxy_s fetelor ce stiti de pompele de san de la Chicco? oare chiar trebuie sa-mi iau si pompa de san? S-a intamplat minunea mult asteptata31+ AMR 8 sapt!!! |
Nu recomand pompa Chicco daca chiar vrei una ia-ti Avent manuala.
Dar mai bine asteapta pana nasti si vezi cum stai cu lapticul.
mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 33+
alina.n spune:
citat din mesajul lui Happiness_4_us Am intrat sa va uram si nou un an nou, plin de sanatate si bucurii! Am ajuns in Ro, dupa peripetii si zbor anulat din Paris, unde am ramas peste noapte, a fost un calvar. Nu vreau sa mai aud prea curand de aeroporturi. Am fost si la control, am facut si eco, Maria e bine, deja este in pozitia de start, nu are circulara de cordon si are aproape 2kg, iar vestea buna este ca s-a resorbit chistul. Va pup pe toate si va doresc numai bine si petrecere frumoasa de revelion! P.S. Nu am apucat sa citesc nimic din urma, sper sa recuperez la anuml. Strumph . Mamica fluturasului Andrei si 32+ Maria |
Sarbatori frumoase si tie!! Ma bucur ca totul este ok cu copii
mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 33+
simonacip spune:
citat din mesajul lui madutza_bra Neata fetele! Strumphi, f frumoase hainutele, pijamalutele sunt dementiale, dar la body-uri nu prea ai fost atenta la discutii , sunt mult mai usor de folosit cele cu capse in fata, am vazut ca ai luat doar din alea care se baga de capsor. Eh, o sa te obisnuiesti si cu alea dar va fi mai greut. Eu la Cristi am luat tot ca tine, si acum m-am reprofilat pe cele cu capse Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 32+ cuCatalina Ioana AMR 7 sapt Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
Da,da si eu am mai mult cu capse in fata, dar la primul luasem numai din cele care se imbraca pe gat...
TOrtul e nemaipomenit, a avut si fiu-miu la ziua lui tot McQueen, dar parca nu a fost asa de bine "lucrat". Ai mei au toate masinutzele din fulger, mai putin unele elicoptere si variatiunile..sunt innebuniti dupa ele, alte masini nu mai prezinta pentru ei mare interes...Si, stii ca apare Cars 2 in vara??
Scrish, spor la treaba si tie! Ma bucur ca te-ai linistit cu "excesul" de vit E Meeey, si eu ma simt la fel ca tine...Ia pune pozici sa te mai vedem...
Piky, iti doresc sa duci sarcina la termen! Ce e bine sa zic asa e ca fetitzele se dezvolta mai repede intrauterin decit baietii, li se matureaza mai repede plamanii, etc..
Lavi, te plimbi?
ALina, cum mai e Naty?Dar tu?
Simona, mami de baieti David, Matei si 31 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
ailed_dota spune:
unde credeti ca am fost eu?
sa fac o prospectare la ce am nevoie pt bb....
ce stiti de sterilizatorul de la avent pt microunde?
mi-am luat tampoane de san pt ca de dimineatza a inceput productia de laptic , crema de ;la mama donna pt sani, am vizualizat restul de cosmetice, am gasit o geanta de la mustela cu sapun de copii la 500 ml,un sapun de spalat fara apa, crema de funduletz, crema de fatza si crema de corp si bonus o crema pt mama care se da pe piele si e pt revenirea elasticitatii pieliie in jur de 65 de euro, am gasit creme de san cu lanolina si sunt la 30 ml cu aproximativ 15 euro ( in tara cat e garmastanul?), ceai de lactatie, paturici pt bb, si chilotei de unica folosintza pt spital, termometru pt ureche dar si unul nou pt frunte de la vicks care are efect in 3 secunde.. voi de care luati?
wmagnolia, stai linistita ca bb e marisor , ca de obicei copii mamelor cu intolerantza la glucoza sau diabet gestational sunt mai mari decat varsta cronologica..
pup fetele
mami de de 7 ani si ingeras si 27+cu
69/11