Fluturasi de martie-aprilie 2011 (108)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

happiness ma bucur ca sunteti bine , si bebelina este bine. bine ca ati ajuns cu bine chiar daca a fost greu drumul.

vas ma bucur ca si tu esti bine, lasa ca durerile o sa le uitam imediat cand o sa ne tinem bebeii in brate.

lalely vezi ca zicea anaxena ca poate face ea rost de medicament, ai citit?

S-a intamplat minunea mult asteptata31+

AMR 8 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

salutari si pupicuti dulci la toate burticutele frumoase!! am intrat un picut si eu acum sa vaza okiu' ce se mai discuta pe aici si dupa intru nitelus in priza ca e ziua mea libera(de la munca ..ca acasa e plina oki
ma duc sa arunc un oki in uram as vad ce ati scris.
pupiciti dulci

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

v-am pus poze cu vlad in wrap pt cine e interesat

si ca am revazut pozele cu el mic..nu m-am putut abtine sa nu va pun si cateva poze cu grasanul meu mic..Doamne ce a trecut timpul..oare as putea sa-l dau inapoi ?

mami de Vlad 09.04.2009 si s31 cu

ce puiut frumos acolo...dar si mamicute e super
cred ca m-ai convins cu pozele astea si cu cat lauzi wrapul sa imi iau si eu...dar din ce am vazut si citit sunt si unele mai usor de purtata de catre mama...tu acum ca ai experienta ce recomanzi?? pe astea care se infasoara in jurul tau sau cele cu inel??? oricum v-om lua si un port bebe normal(am gasit la chicco unul dragut pana la 9-10 luni) pt tati....dar pt mine voi lua wrap....acum trebui niscai documentatie despre care il voi lua

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Deea...sa vin si la tine zici? Dar am oosit de abia astept sa-i culc si poate ma culc si eu...Ceva dulce de Rev clar trebuie...desi nici eu nu mai maninc dulciuri Inca n-am avut curaj sa ma sui pe cantar..la cum ma simt de mare si cit de repede oosesc...
CU strumpfi, ai dreptate sa stii...si mie mi s-a parut ca e de-acolo...Chiar mi-am spus ca se incadreaza perfect si se potriveste de minune acolo, in familia lui NickSensurile sunt toate bune desigur.
Lavi...ce faci?
Happy, un An Nou bun,binecuvantat si plin cu de toate, sanatate si fericire!Draga de tine, te-ai aflat in nebunia aia care a fost la aeroporturi in Franta...ofof, bine c-a trecut!
Roxy, eu zic sa astepti sa vezi daca iti treuie pompa...Daca bb papa ine nu vad de ce sa ai nevoie. Eu de exemplu nu am avut nici febra laptelui in spital, imi luasem insa pompa gindind ca poate produc mai mult tragand cu ea in timpul cat bb nu sugea....Dar el era mai mereu agatat de san la inceput si cautam sa spatiez cit mai mult mesele ca sa aiba timp sa se adune lapticul...Eu zic sa astepti sa vezi cum merg lucrurile, macar pregateste-te cu ce vrei sa cumperi ca idee si dc ai nevoie, doar il trimiti pe al tau s-o ia/
Danielle, nici eu nu inteleg de ce sa nasti prin ceza...mai ales ca e a treia oara...Cit timp crezi ca vor treui sa stea dupa tine a treia oara???Eu zic sa nu te tai aiurea, mai gindeste-te.
Lalely, sanatate, dragutza, sper sa fii bine de Revelion!

Simona, mami de baieti David, Matei si 31 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Am pus pozicile noi cu pijamalutele si bodyurile de le-am cumparat azi AICI

_
Mind the Bump!27+Sophia Nicole

superbe toate...alea colorate de la mother care le urmaresc si eu si niciodata nu gasesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Multumesc mult fetelor ptr felicitari ..intradevar o sa aiba mama doua printese minunate

Da, deocamdata e prea devreme sa spunem ca nu se va intoarce, si oricum orice sarcina nu e la fel ca cealata. Stefi la 26 sapt era deja intoarsa, la fel a fost si la ea spatiul prea mic, lichid la fel, prea putin si la fiecare control tot scadea...exista undeva o pierdere de lichid.. de aceea masuratorile nu au mai putut fi facute cum trebuie si dadea eroare..Avea copilul peste 5 kg
Grija nu-mi fac daca bebelina nu se intoarce ca oricum discutasem cu doctorul si tot cezariana voi face....intr-un fel imi si doresc asta mai ales ca prima experienta a fost traumatizanta ptr copil si ptr mine...Doctorul a mai spus la control ca de acum bebe poate veni oricand...de ce?! habar nu am..am presupus ca poate a fost doar o expresie a lui..sau poate...nu stiu..oricum nu-mi doresc decat ca bebe sa fie sanatoasa si sa vina cat mai aproape de termen, ca o sa fie si mai usor ptr mine si ptr bebe si ptr Stefi si tati. Noi nu avem pe nimeni aici si nu prea sunt sanse sa vina vreun ajutor din tara, asa ca ar fi un dezastru sa apara bebelina mai devreme si eu fiu nevoita sa stau cu ea in spital mai mult timp..ma gandesc ca nu as avea cu cine sa o las pe Stefi, sotul si-ar lua concediu dar nu pe o perioada lunga..asa ca mai bine sa vina cat mai aproape de termen

Felicitari mamicilor care si-au vazut bebei la eco si felicitari celor care mai au asa putin pana la marele eveniment. Sa dea Domnul sa avem fiecare parte de o nastere usoara si bebei sanatosi

Va urez de pe acum sa aveti parte de un 2011 plin de realizari si distractie placuta de anul nou. La multi ani

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 27+ ..o printesuca mai mica
Va uram Sarbatori Fericite!!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hello everyone!

roxy, si eu mi-am sunat doctorita azi, a inceput sa rada saraca...exact cum am banuit de aseara, am nimerit la o farmacista ametita...eu o sa am 22 mg de vit e si exact asa mi-a zis si mie, ca pericol era la inceputul sarcinii, nu acum, acum e chiar recomandat, deci sa stam linistite

simo ce harnica esti!!! noi azi avem de facut curat in casa si o sa mearga sotul la cumparaturi ca maine pregatim si noi ceva bun

eu aseara am visat tot felul de prostii, nasteam natural si mi se intamplau o gramada de lucruri, nu rele, dar noi. asa ca m-am trezit cam bulversata ca eu habar n-am cum masoara ei dilatatia, cum rup membranele daca e cazul, daca procedura doare rau, cum e cu epidurala...oricum ar fi, sunt pregatita, de abia astept sa vina momentul.

desi nu am burtica foarte mare, ma simt grea, am inceput sa respir mai greu, as dormi toata ziua...de abia astept sa nasc si sa ma apuc de un pic de sport ca asa nu se mai poate...

s 26, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

simona asa o sa fac, nu-mi iau pompa acum, poate nici n-o sa-mi trebuiasca, Doamne ajuta sa manance bebelina mult si bine si sa n-am nevoie de ea.

scrish bine ca ai sunat si ai intrebat, acum poti lua linistita.

picky bebelina trebuie sa stea in burtica pana la termen, nu stiu ce ti-a zis doctorul asa.

S-a intamplat minunea mult asteptata31+

AMR 8 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetele!

Multumim tutuor de urari!
Noi ne-am simtit f bine, am facut muuulte poze, am pus deja in album, dar nu le las mult sa nu ocupe spatiu.

Strumphi, f frumoase hainutele, pijamalutele sunt dementiale, dar la body-uri nu prea ai fost atenta la discutii , sunt mult mai usor de folosit cele cu capse in fata, am vazut ca ai luat doar din alea care se baga de capsor. Eh, o sa te obisnuiesti si cu alea dar va fi mai greut. Eu la Cristi am luat tot ca tine, si acum m-am reprofilat pe cele cu capse

sherbi, imi pare bine sa te vad, stiu ca ai avut niste pb, si disparusei o perioada. Am sa pun niste poze cu mine la semnatura ca sa ne vedem. Suntem multe fete de la aspirante aici

piki, felicitari pentru fetita!

Pup si fetle care au trecut sa ne salute: georgiuly, wmagnolia

roxy, anaxena, yasmi, scrish,cami, viss

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 32+ cuCatalina Ioana

AMR 7 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

madutza, eu acum ma uitam pe siteul mothercare si din ce am mai vazut si prin oras, marea majoritate a bodyurilor cu maneca scurta au capse doar intre picioare, nu si pe laterala, pe laterala au doar cele cu maneca si piciorus...

tu de unde cumperi din cele scurte cu capse pe laterala? sa fac si eu un drum

s 26, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput