a trecut un an de la nastere.. haideti sa slabim
Raspunsuri - Pagina 14
vias spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Danicris
Camy, bine ai venit alaturi de noi ! M-am umflat de plans citind povestea ta, a voastra, te imbratisez si iti doresc tot binele din lume. Dani, mami de dongonel Vlad 23.06.2008 si dongonica Andra 31.03.2010 |
multumesc
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunshine2009 deci la o saptamana: 62,8 kg de-acuma urmeaza greul, ca sunt kg alea bine "depuse" si "incetatenite"... harnici la de 12 luni Cresterea in greutate |
ce zapa esti si tu...
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
buuuuun..
ca sa fiu sincera nu am tinut decat 2 zile..ca in a 3a zi, a fost ziua de nastere unui coleg de la servici ..si am bagat 2 portii zdravene de pizza
Azi mi-am aprovizionat frigi cu fructe si legume..de luni tin superdieta..de 12 sapt (Doamne ajuta sa ma tina)
Zic de luni, pt ca maine serbam ziua de nastere sotului alte dulciuri, alte sucuri
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
am inceput
Doamne ajuta sa fie bine!!! Sa ma tina!!!
Ca am atat de multe kg de dat jos..
Nu stiu cum sa fac sa-mi educ creierul ca nu traiesc ca sa mananc ci invers.. simt ca duc o lupta destul de grea..cu mine
Azi sunt ok, nu imi este foame absolut deloc, am mancat un mar si o portocala...pt ca sunt la servici mi-am adus un morcov, un castravete (mic), o rosie si jumatate de ardei pt o salata...sunt convinsa ca o sa-mi ajunga..
Ideea e cand ajung acasa sa nu dau iama in tiramisul ramas sau in mai stiu eu ce...
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
annnna35 spune:
Buna!
Tecky, asa e, nici mie nu-mi plac persoanele care spun
in fatza: "te-ai ingrasat", mai ales in situatia in care nici persoana respectiva nu e vreo supla :)
In alta ordine de idei, eu m-am straduit sa ma tin de regim, mai ales sa nu mai mananc seara. Mi-am luat si un ceai antiadipos (chinezesc, din ala in cutie verde) si-mi mai fac seara cate o cana.
In rest tot asa, mananc "orice, dar cu masura", bine, nu am mai mancat dulciuri, prajeli si nici nu am baut suc sau alcool. Sper sa vad rezultate bune maine!
Pupici si spor tuturor!
Tecky spune:
Eu sunt mare fan de rontaieli si mi-am cumparat azi covrigei dietetici...Nu am mancat multi dar totusi nu prea am incredere in produsele dietetice...
vias spune:
si eu urasc sa tot aud "te-ai mai ingrasat" mie mi se pare ca este o remarca care evident jigneste...oricum ai spune asa ceva..jignesti..
cat despre covrigi dietetici.. pai din ce-s facuti? nu tot cu faina?????? (intreb pt ca ii cred in stare sa faca covrigi din orice )
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
Tecky spune:
Camy uite ce scrie pe ambalaj:faina neagra,drojdie,tarate si mac.Am mancat vreo 10 bucati dar sunt mici....
malinas spune:
Tecky, eu mananc morcov si / sau seminte neprajite de floarea soarelui sau dovlea pe post de rontaieli.Poti sa mai incerci si telina, stiu ca recomandata la regim in cantitate nelimitata.
www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">