a trecut un an de la nastere.. haideti sa slabim

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Spor la dieta fetelor! Eu nu m-am apucat iar de dieta, dar mananc mai putin, ca nu prea am chef de mancare, dar ma baga la belele sotul care vrea orez cu lapte si tot felul de idei si uite asa mananc si eu. Nu va mai zic ce idei are sa nu fac pofta cuiva.
Va astept maine cu rezultatele si ma sui si eu pe cantar sa vad dezastrul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata, fetelor.

66 kg

Spor la slabit tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

'Neata!
63 kg
tuturor! Revin mai tarziu, sta fata mea cocotata pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

58.8 kg.N-am mai dat nici un gram jos . Gata, renunt la ulei si grasimi.Sper sa vad rezultatele.

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Raport:62,4 kg......Ma asteptam sa dau mai mult jos pt ca nu am facut nicio abatere doar ca am mancat covrigei dietetici....
Eu am inceput regimul pe 1 ianuarie dar nu m-am cantarit de frica si m-am cantarit marti pe 4 ianuarie cand ati inceput si voi si ma gandesc ca am slabit un pic si in zilele acelea si din aceasta cauza merge atat de greu acum.
Oricum eu tin in continuare regim pana ajung la 58 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura__ spune:

Buna dimineata fetelor !

Am mai dat 2 kile jos.
Am ajuns la 70

Azi am zi de mancat fructe si legume.

Felicitari tuturor care au slabit..cele care nu au reusit...le doresc sa nu-si piarda speranta

Mergi la inceput

Ok fetelor
V-am trecut in listuta
Incet... usor, usor vad ca la voi scade acul cantarului
La mine a crescut
Asa ca... de azi sunt oficial la slabit. Cum? nu m-am gandit inca dar sunt sigura ca voi da jos in saptamana asta. Azi am baut un ceai. Acum ma duc sa mananc o mandarina si dupa mai vad.
Spor in continuare si astept si de la celelalte fete pt listuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Eu ma mentin , deci tot 64 kg.
Saptamana asta am renuntat la dieta , dar am mancat f putin in cursul zilelor, paine f putina...dar vad ca nu am dat jos...deci nu e bine asa...
Tecky- bravo, ai o ambitie...

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Am trecut in listuta
Felicitari Laura... so.... spune-ne si noua despre dieta Rina, mai exact cum faci tu, ca na asa dam un "goagal" si gasim, dar vrem varianta ta care da roade pe bune.
Eu la pranz am mancat putin pireu si am gustat niste orez cu lapte si beau muuulta apa si ceai. Eu nu prea beau lichide si de aici si tranzitul incetinit daca intelegeti Cred ca si asta e o super cauza cu ingrasatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

Buna!

Felicitari celor care au slabit (si mie)!
La mine sunt minus 1,5. Am azi 82,5 si sunt foarte multumita si mandra!

In legatura cu rontaielile, si eu sunt fan, dar a trebuit sa "ma las". Sincer, cred ca orice rontaiala intre mese ingrasa (cu exceptia morcovului, despre care scrie si Mihaela Bilic ca poate fi mancat sa pacalesti foamea.

Hai, Alina, ca poti si tu! Uita-te pe lista si motiveaza-te: "cum pot ele, pot si eu!" Nu conteaza ce mananca sotul, ia o lingurita, de pofta, apoi mananca "de ale tale".

Va urez o zi buna si rezultate pe masura in saptamana ce vine!

Mergi la inceput