a trecut un an de la nastere.. haideti sa slabim

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Anna felicitari, te trec in listuta imediat
Problema nu e numai de pofte, dar am o lene sa imi pregatesc ce trebuie sa mananc si iau ce gasesc pin frigider Fac pt sot, fac pt pitica si cand e vb de mine mai bine stau si eu putin decat sa mai gatesc cate ceva. Dar ti-am zis ma mobilizez si incerc sa tai din cantitati si sa fac un fel de program. PSa mananc putin si la timp si sa beau multe lichide. Si mai vad poate o scald iar pe zile de maine ca azi e compromisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura__ spune:

Alina, pai in primul rand ca eu m-am apucat de dieta cand mi s-a facut greata de mine.
Sunt o mare gurmanda si as manca de toate...mai nou...non-stop. Eu in sarcina am luat doar 10 kile cu tot cu copil. Cand am venit din spital aratam bine rau. Apoi m-am pus pe alaptat si mancat. Si am ajuns in stadiul in care nu m-am mai regasit pana acum..acela de a fi indiferenta cu mine insami. Asa am reusit sa pun pe mine 10 kg.
Luni bune nu am iesit din casa...nici nu aveam cu ce sa ma imbrac. Nici acum nu am prea multe variante...dar nici nu-mi cumpar nimic. Astept sa slabesc.

Dieta asta e super ok pt mine. E un fel de disociata care iti permite destul de multe asocieri.
Dureaza 90 zile.
Spune asa : sunt 4 tipuri de zile : proteine, amidonuri, carbohidrati, vitamine; pe care le alternezi in ordinea pe care am scris-o. Apa 1.5-2L/zi obligatoriu. Si o data la 29 zile, o zi nu se mananca nimic; daca nu rezisti..ai voie la pranz 300ml supa.
Dimineata : numai fructe 90 zile. Ai voie sa le mananci din 2 in 2h.
Acum iarna am bagat la greu banane si mere.

Acum sa explic despre tipurile de zile:

1. PROTEINE : se mananca proteine animale si trebuie ales intre carne (de orice fel) si branzeturi, oua, lactate.
Nu se asociaza acestea intre ele si doar cu legume (daca vrei)
Modul de gatit nu e conditionat; fript, fiert, prajit
In carte se spune ca tre sa alegi carnea mai slaba...eu nu am ales-o...astfel ca intr-o zi mi-am fript pe gratar 2 bucati de ceafa de porc...si le-am mancat cu muraturi.
In alta zi am mancat omlete cu legume

2. AMIDONURI : orez, cartofi, fasole, mazare, linte preparate in orice mod..asociate sau nu cu legume (de ex un orez cu ciuperci si ardei gras sau cartofi prajiti am mancat o data, mancarica de mazare..etc).

3. CARBOHIDRATI (preferata mea ) : produse de patiserie (fara branza), biscuitei, saratele, torturi, prajituri si obligatoriu seara se mananca 3 bucatele ciocolata neagra.
Pizza..dar fara branzeturi si carne.

4. VITAMINE : legume si fructe de orice fel gatite oricum sau crude, seminte neprajite, nuci, alune, migdale neprajite, stafide.

Apoi se reia cu ziua de proteine.

In prima sapt e mai greu..am fost bulversata...intrase si sotu; la regim automat..ca nu mai gateam nimic,
Acum m-am obisnuit, stiu cum sa 'ma impart'..fac cate o mancarica de cartofi de ex..in ziua de proteine mananc numai carnea din ea...in ziua de amidonuri...halesc cartofii. Si asa are si sotu' ce manca.

Aaa..si seara tre sa mananci la fel ca la pranz (nu am respectat mereu asta) si jumatate de cantitate fatza de pranz.

Dupa aceste 90 zile, urmeaza alte 90 de mentinere..dar nu stiu deocamdata in ce constau.

Eu mai scriu si la topicul de aici despre Dieta Rina..vezi ca acolo pe prima pagina sunt mai multe exemple de produse..eu nu mi-am amintit prea multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Laura suna bine regimul tau.
Eu sunt la regim si desi nu fac nicio abatere pun pariu ca nu am mai slabit nimic.Chiar nu stiu de ce dau jos atat de greu...
Fetelor am o intrebare?Mi-e pofta de gris cu lapte.Pot sa pun o zaharina doua,o cana de lapte cu 0,1% grasime si putin gris ca numai pot de pofta sau mai bine mananc fructe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Laura suna f bine dieta ta si cred ca mult e pana retii ce cu ce ai voie sa combini. Deocamdata eu am trecut la consumat muuulte lichide ca daca beam un pahar pe zi era bine si la mancat mai multe cruditati. Asa poate scap de tranzitul lent si rduc burta si starea de disconfort. Cred ca de aici si insomniile mele. Chiar azi mi-am luat asul verde si m-am regasit in descrierile de pe acolo. Vad ce se intampla, dar dieta ta e o varianta super.

Tecky nu stiu ce sa zic ca eu nu cred ca e asa problema zaharul pe care il pui... poate grisul. Aaa ai intrebat de dimi... pana la ora asta ai decis deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Am renuntat la ideea cu grisul in favoarea unui mar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tecky

Am renuntat la ideea cu grisul in favoarea unui mar

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA (4 iulie 2008)

Daca eram in locul tau, as fi mancat un castronel mic de gris si as fi renuntat la altceva, la masa sau gustarea urmatoare de exemplu...
O mica abatere nu ingrasa, dupa parerea mea, abateri repetate da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu dupa 4 zile de regim, am dat jos aproape 2 kg cu superdieta

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si 2 chestii
1. cine are cont pe facebook, va rog intrati la "lumea copiilor". Pe langa faptul ca se ajuta atat de multe mamici si copilasi, se va imbunatatii si o maternitate din Ro cu aparatura necesara!!! Haideti sa fim alaturi de Pmpers-Unicef-Desprecopii!!
2. la umanitare am adus cazul unui baietel bolnavior cu mai multe malformatii cardiace. are din pacate nevoie de banuti pt a se putea face bine! Fiti alaturi de Darius !!!
Subiectul il gasiti aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160233

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

'neata fetele
la doua saptamani de dieta aduc 62,1 kg pe cantar....of ce greu merg jos....

harnici la de 13 luni
Cresterea in greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Alina, ma gandeam ca poate listuta ar fi mai usor de citit asa

• 2011:_0sap1sap2sap3sap4sap

• Danicris:1,56cm_69kg67Kg66kgxxkgxxkg

• Tecky:1,76cm_64kg62,962,4xxkgxxkg

• Sanzi:_67kg64Kg63kgxxkgxxkg
  • Laura:_74kg72Kg70kgxxkgxxkg

• Lillo:1,67cm_58kg57,5xxkgxxkgxxkg

• Allexa:1,65cm_65kg64Kg64kgxxkgxxkg